Şimdi Ara

CLIO 4 IV TRIGER KAYIŞI DEĞİŞİM FİYAT TEKLİFİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
10.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün renault yetkili servisten 2015 model dizel aracımın triger kayışı değişimi için aldığım fiyat teklifi aşağıda. Bana fiyat çok fazla geldi. Sizce fiyat uygun mudur. Yoksa servis benimi kazıklıyor.


    Aracınızda yapılacak işlemler;

    · Aksesuar kayış kiti,

    · Triger kayış seti değişimi gerçekleştirilecektir.

    Kasım ayı kampanyamız dahilinde kampanyalı işlem tutarı 1219 tl’dir.



  • Servis rakamları ortalama her markada böyledir.



    Ben dışarıda güvendiğim bir ustaya yaptırdım.



    Malzeme ve işçilik 600 civarı tutuyor.



    Hemen hemen yarı yarıya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu arabayı alırken yerli üretim araçtır, bakımı yedek parçası, işçiliği ucuz olur diye aldım. Şimdi internette 300 tl olan parçaya 900 tl de işçilik isteyip "1200 tl ye değiştiririz" diyorlarsa yazıklar olsun o zaman bu servislere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu durum malesef şahin, broadway tarzı araçlarla birlikte tarihe karışıyor. Artık üretimdeki tüm araçların orjinal yedek parçaları ve servis ücretleri pahalı.



    Garanti kapsamından çıkmış araçlar için servis lüks bir seçenek olarak kalıyor, ciddi durumlar dışında rutin bakımlar için dışarıda vicdanlı ve işini iyi yapan bir ustaya yakın olmak daha mantıklı geliyor bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fluence 1.5 Ağır bakım triger komple set devirdaim dahil ,V kayış ,rutin bakım,yağ filtreler vs vs sanayide işçilik dahil 1070 tl.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tarals40 -- 10 Kasım 2018; 15:43:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam nerde yaptırdın bu işlemleri ben istanbulda yaşıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın kmsi nedir?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakuza283

    Aracın kmsi nedir?
    58000 ama 2015 model 4 yıl olacak
  • Bence 80bin km yi bekleyin ve değişimi serviste yaptırmayın, dışarıda yarı fiyatına halledersiniz. Zorunda kalmadıkça servise gidilmesi taraftarı değilim. Hadi işçilik ücretini fazla alıyorsun. Parça fiyatını neden iki katına satıyorsun. Bu bir soygundur. Neden 80 km bekleyin diyorum. Citroende 10 yıl, internette 13-15 yıl aynı kayışı kullananlar var. Ben kendi aracımda 7 yıl beklemeyi düşünüyorum. V kayışının durumuna göre, kayışta ne zaman çatlama görürsem ozaman ikisini de değişirim. Tabi son kararı yine de siz verin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen aralık opel serviste 1050 lira vermiştim.
  • O aracın orjinal parçası yüksek ihtimalle 500-600 lira civarı tutar. Orjinal yedek parçalar çok pahalandi. Servislerde %20 indirim vardı sizin aracın yaşı da +4 yilda olması lazım onlara rağmen verdikleri fiyat bu ise yüksek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, bende 2013 Clio 4 sahibiyim, garanti dolduktan sonra asla yetkili servise gitmiyorum. İstanbul'da saniyedeki ustalara nispeten daha kurumsal çalışan özel servisler var, A Plus Oto(Büyükçekmece), Aliağa Oto(Avcılar), Garage Auto Service (Eyüp)aklıma gelenler. Ben son 2 peryirodik bakımımı A Plus'ta yaptırdım, fren bakımlarını da Bosch Oto serviste yaptırmıştım hayet uygundu. Bu firmalar sürekli kampanya yaparlar periyodik bakım, triger seti değişimi, fren bakımı vs. Bu kampanyaları takip ederseniz faydanıza olur, çünkü kabul edilebilir marka ürün ve ekipman kullanıyor(castrol, bosch, mais vs) ve fatura veriyorlar. Yapılan işleme dair bir garanti uygulanıyor. Devir ekonomi devriydi şimdi artık cimrilik devri oldu, yetkili servislerle bu servislerin fiyatları arasında neredeyse 2-3 kat fark olabiliyor. Bütçenizi koruyun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi godoro -- 23 Ocak 2019; 13:21:17 >
  • Parça fiyatı orjinal parçaya göre normal,biraz daha inebilirler sadece. Triger gibi bir parçada OEM parça üzerse sizi üzebilir. Koparsa motor gidiyor,sonra ara ki muhatap bulasın. Geriye kalıyor işcilik, buradan indirim alabilirsiniz. % 25 civarında bir indirim yapılabilir. Güven Altan Küçükyalı'dan bir fiyat sorup indirim isteyin, orası biraz daha hesaplı yapıyor genelde. Telefonu (0216) 587 77 77
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.