Şimdi Ara

Clash of Clans'ın modası geçti mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
2.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi forumlar. Uzun süredir mobilden oyun oynamıyordum ama şu günlerde can sıkıntısından tekrar oyun isteği geldi. CoC'u en son 2016'da oynamıştım. Tekrar indireyim dedim ama birkaç yerde oyunun çok bozduğunu felan söyleniyordu. Söylenenler doğru mu? Oyuna tekrar başlasam vakit kaybı mı olur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 27derbeder -- 24 Eylül 2020; 14:6:37 >



  • 2-3 sene önce geçti modası şu an oynayan yoktur herhalde
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-C9F4BCB80

    2-3 sene önce geçti modası şu an oynayan yoktur herhalde
    Yanlış anlamayın tartışmak için yazmıyorum ancak çok yanlış bi yorum. Tekil kullanıcı olarak belki ilk zamanlarındaki kadar indirilmiyor, belki öyle bakalım neymiş diye indirenlerin sayısı azaldığı için indirme rakamları düşük gözüküyor ama oyunun espor kabul edilmesinden sonra oyundaki aktivite çok fazla arttı. Supercell en büyük yatırımını hala coc için yapıyor, her sene milyon dolarlık turnuva düzenliyorlar. Onun dışında her gün yüzlerce irili ufaklı başka turnuvalar düzenleniyor. Efsane ligde bekleme süresi ortadan kalkınca artık sadece bütün gün boş olanlar değil oyuna yarım saatini ayırabilen herkes sıralama mücadelesi verebiliyor. Oyuna girip sıralamadaki klanlarda kaçar hesap var bakarsanız zaten kendiniz de görürsünüz oyunun ne kadar canlı olduğunu. SC çalışanı felan değilim :) Ancak 8. yılının içinde olan bu oyun için öldü muhabbetleri çok boş ve oyunun ilk yılından beri yapılıyor. Kafanıza göre insanlardan oluşan güzel bir klan bulduktan sonra halen en oynanılabilir mobil oyunlardan bir tanesidir. En iyisi oyuna bir girip bakıp kendiniz karar verin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuT_To -- 27 Eylül 2020; 17:37:15 >




  • Bu oyunun modası geçmez. Supercell'in en çok yatırım yaptığı oyundur herhalde hala.

    Ama o zamandan bu zamana oyun bambaşka hale geldi, iki tane cahilin lafına da çok kanmayın ;)

  • Aktif olarak oynamaktayım, max köyüm var.
    Oyuncu popülasyonunda bir düşüş yok. Millet deli gibi oynuyor. Bir ss atalım.

    Clash of Clans'ın modası geçti mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BigCLawRex B kullanıcısına yanıt

    Bot kullanıyomusun?

  • superdestek kullanıcısına yanıt

    Öyle bir şeyin olduğunu şuan senden duydum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok uzun süre ara verdiysen tekrar başlamana gerek yok. Çok değişti CoC . Gelişmesi güçlenmesi emek ve zaman isteyen bir durum. Ara verdiğin için getirilen yenilikleri köyüne yerleştirip upgrade yapman epey uzun zaman alacak ve seni sıkıcaktır.


    Clash Royale e geçmeni tavsiye ederim hem tanıdık gelecek hem de istediğin zaman bırakıp tekrar başlayabileceğin bir oyun.

  • yoo bu dediğine katılmıyorum. coc'a sürekli yükseltme geliyor, teksorunu bu. bir de dengesiz bir oyun. yükseltmelerden kaynaklı sürekli bir güç değişikliği meydana geliyor. bunlar oyuncuyu gıcık ediyor. ha tam bitti diyon tekrar yükseltme geliyor. Clash of Clans'ın modası geçti mi?  eskiden köy binası yıkmak zordu, şimdi çok daha kolay. örneğin sinsi goblinle son level köy binası yıkıyorsun. bu da dengesizliğin had safhaya ulaştığını gösteriyor. güzel oyun lakin, oyunda köy binası yıkıop galibiyet alamamak mümkün değil. bu oyunun da sonu yok.

  • Piyasa aynı türden oyunla doldu taştı . Artık hepsi birbirinin aynısı o yüzden sarmıyor .

  • 2 yıl önce tamamen oynamayı bıraktım.

    Geçen ay indirip baktım, aşırı değişmiş. Ve köy kendi kendine kasılmış birşeyleri yükseltmiş level atlamış. Böyle bir özellik yoktu.

  • bende son seviye hesabımı satmak için mail değiştirmiştim satılmadı aradan baya bir zaman geçti şimdi maili de şifresinide hatırlamıyorum öylece gitti hesap :D eski mail adresinden girip hesabım çalındı geri almak istiyorum falan yazdım ama nafile saçma sapan bir sürü soru soruyorlar

  • para vermeden gelişip rekabet edebileceğin tek oyun. ben 2013'den beri bırakmadan oynuyorum. efsane ligin rakip bulma belası düzeltildikten sonra oyun çok daha güzel bir hal aldı. sürekli güncellenerek yeni birlik ve binalar getirerek oyunu canlı tutmaya çalışıyorlar. en son süper birlikler geldi mesela.


    geçen sene rise of kingdoms adlı çöpü denemiştim ama tamamen p2w üzerine bir oyun olduğundan + aşırı telefon şarjı yediğinden(5dk oyunu açıyorum iphone11 yanıyor adeta ısıdan) dolayı sildim attım.

  • eskisi gibi değil artık

  • Boş vakit öldürmek için ideal benim için.

  • Oyun Hoş Güzelde olsa baya yorucu olabiliyor

  • BB 14 geldikten sonra max köyü sıkılıp bıraktım.. Habire kas dur. Sıktı. Uzun zamandırda girmiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 civarlarında ben ve çevremdeki bir çok insan yavaş yavaş bıraktı.

  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.