Şimdi Ara

Çizgi Roman Bölümü Kuralları (29.09.2015)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1) Konu dışı genel kurallarının tümü bölümde geçerlidir.

    2) Çizgi Roman bölümünde açılacak konular, ilgili alt forumlara dikkat edilerek açılmalıdır. Alt forumu olup da Çizgi Roman Genel bölümünde açılan konularınız silinebilir.

    3) Basit sorular için konu açmamaya, mevcut konuları kullanmaya özen gösterelim.

    4) Konulara gereksiz mesajlar atmamaya özen gösterelim. Mesajlara, sadece smiley, +1, Takip, Mesajım bulunsun gibi tek kelimelik cevaplar vermeyelim.

    5) Üyeleri yanılgıya düşürecek, asılsız haber ve bilgi paylaşımı yasaktır.

    6) Off topic yığınlarına sebebiyet vermemek amacıyla halihazırda tartışma/tanıtım/yorum içerikli zaten konusu olan hiçbir seriye Fan Klüp başlığı açılmamalıdır.

    7) Tamamlanmış çizgi roman serilerinin konularında sayfanın gidişatı ve üyelerin hassasiyetine göre spoiler butonu kullanılmalıdır.

    8) 640x480 çözünürlüğünden yüksek resimler ardı ardına paylaşılacaksa bu Spoiler kodu içerisinde yapılmalıdır.

    9) Çizgi Roman takas ya da satış işlemleri için Sahaflar Çarşısı / İkinci El Kitap forumunun kullanılması gerekmektedir. Aynı şekilde figür vb takas ya da satış işlemi yapacak üyelerde İkinci El forumunu kullanmalıdır. Bölüm üzerinde açılan bu tip konular ise silinecektir.

    10) Lisanslı çizgi roman serilerinin (Ülkemizde çevrilmek üzere telif hakkı alınmış, yayınlanmış ya da yayınlanacak olan tüm serilerin) foruma açık şekilde paylaşımında bulunmak ve bölüm üzerinde konu açarak paylaşımın farklı yerlerden (özel mesaj vb. yerlerden) yapılabileceğini duyurmak kesinlikle yasaktır. Bu tür konular görüldüğü anda bilgilendirme yapılmaksızın silinecektir.

    11) Çizgi Romanları hangi sırayla okumak gerektiğini sormak için; Çizgi Romanlar: Hangi Sırayla Okumalıyım? konusu kullanılmalıdır.. Bölüm üzerinde bu sebep ile açılan diğer konular kilitlenebilir, silinebilir.

    12) Bu bölümü kullanan üyeler, bu kuralları kabul etmiş sayılır.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.