Şimdi Ara

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çizgi film ve animasyon bölümü, geleneksel ve dijital çizimlerin uygulandığı akademik lisans bölümüdür. Çizgi film ve animasyon bölümü kapsamında, öğrencilerin alanında temel becerisi ve gelişimi sağlanır. Pek çok farklı çizim tekniğinin öğretildiği bölüm de sanat da ayrı bir rol sergilemektedir.

    Dijital çizimlerin, geleneksel animasyonların, bilhassa sanatın bütünleştiği bölüm, gençlerin alanında uzmanlaşacağı ve eğlenceli vakitler geçireceği bir bölümdür. İstanbul Ayvansaray Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi bünyesinde yer alan bu muhteşem bölümü siz değerli öğrenciler tercih ederek, geleceğinizin kariyerini şimdiden kurabilirsiniz.

     

    Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Amacı

     

    Çizgi film ve animasyon bölümü amacı, öğrencilere çizgi film ve animasyon bazında farklı çizim teknikleri kazandırmak, onları alanında uzmanlaştırmaktır. Bilhassa bu bölüm kapsamında yetenek oldukça önemli olduğu için öğrencilerin yeteneklerinin gelişimi için de pek çok farklı uygulama yapılıyor. Buna bağlı olarak sanat ile bütünleşen bölüm, oldukça muhteşem bir kapsamda olduğu da elzemdir. 4 yıllık öğrenim süresi olan bölümü sizler de tercih edebilir ve İstanbul Ayvansaray Üniversitesi ile kariyerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz. 








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.