Şimdi Ara

Citroen'in 6 bin euroluk yeni otomobili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Citroen'in 6 bin euroluk yeni otomobili


    Fransız otomotiv üreticisi Citroen, şehir içi ulaşım için tasarlanan 2 kişilik elektrikli aracını Türkiye'ye getirdi. Motosikletlere alternatif 4 tekerlekli bir çözüm olarak sunulan Ami isimli otomobili kullanmak için Fransa'da B sınıfı ehliyet sahibi olmak bile gerekmezken, Türkiye'de ise kullanım için ehliyet şartı aranıp aranmayacağı ise henüz belli değil. Azami hızı 50 kilometre olan ve rahat bir kullanım amaçlayan aracın Avrupa satış fiyatı ise 6 bin euro seviyesinde.


    Ulaşıma alternatif çözümler üretmeyi amaçlayan otomotiv firmalarına bir yenisi eklendi. Citroen'den şehir içi ulaşım için tasarlanmış 2 kişilik elektrikli aracını Türkiye'ye getirdi.MOTOSİKLETLERE ALTERNATİF OLARAK SUNULUYOR

    Fransızca "Arkadaş" anlamına gelen Ami, kompakt yapısıyla motosikletlere alternatif 4 tekerlekli bir çözüm olarak sunuluyor.

    EHLİYET ŞARTI ARANIP ARANMAYACAĞI BELLİ DEĞİL

    Fransa'da B sınıfı ehliyet gerektirmeyen araç için 14 yaşını doldurmuş olmak yetiyor. Diğer Avrupa ülkelerinde bu yaş 16'ya çıkıyor. Türkiye'de ise kullanım için ehliyet şartı aranıp aranmayacağı ise bilinmiyor.



    6 BİN EURO SEVİYESİNDE

    Yüzde yüz elektrikli olan Ami'nin azami hızı 50 kilometre/saat. İç mekanı oldukça sade ve basit tasarlanan Ami, rahat ve kolay bir kullanım amaçlıyor. 5.5 kWh kapasiteli lityum iyon bataryasıyla menzili 70 kilometre. Ami, ev tipi prizlerde yalnızca 3 saatte şarj olabiliyor. Ami'nin Avrupa satış fiyatı ise 6 bin euro seviyesinde.

    PLAKA TESCİLLERİ DE YAPILDI

    Türkiye'ye gelen ilk parti Ami'lerin görüntüleri ise sosyal medyada paylaşıldı. Araçların plaka tescillerinin yapıldığı görülürken bu araçların ilk etapta özel bir projede kullanılacağı iddia edildi. Sınırlı sayıdaki elektrikli Ami'ler büyük ihtimalle araç paylaşım modelinde hizmet verecek.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Funnerman33 -- 29 Eylül 2021; 21:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • -Kanka neyin var?

    - AMİ'M var

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yakpinar1222

    -Kanka neyin var?

    - AMİ'M var

    Citroen'in 6 bin euroluk yeni otomobili 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bin euro hemen 60 bin TL demeyin en az 150.000 olur bizdeki fiyatı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi determinant1 -- 29 Eylül 2021; 21:34:2 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • egedan daha pahalı olabilir neden olmasın Citroen'in 6 bin euroluk yeni otomobili 

  • Ben bunu günlerdir bizim orada görüyorum. Belki bir ay olmuştur
    Tıpkı maket araba gibi. Ilk gördüğümde araba olduğuna inanmamıştım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: willyyyyy

    egedan daha pahalı olabilir neden olmasın  

    Olamaz hocam ötv ve KDV ile max 8 bin euro olur... Aslında 50 bin TL bandında satılsa şehiriçi alıp sağa sola gideceksin 10 numara olur 70 km menzil az ama en azından 120 felan olsaydı tadından yenmezdi...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kocasının aldığı citroene bakan birini görünce kadın;


    -- hey sen nereye bakıyorsun?

    -- ami'na bakıyorum.

  • BENİM FAVORİM TWİZY..

  • Forumun maşallahı var, zeka fışkıran espriler havada uçuşuyor.


    Araca gelirsek, şehiriçinde çok ideal bir araç. Özellikle hanımların ve gençlerin alması muhtemel. Tek sıkıntı fiyatı olacak. Gelir durumu iyi olan bir evin 2. veya 3. arabası falan olur.

  • Muhteşem bir çözüm. Elektrikli motosiklet kullanmak istemeyenler için küçük hafif kışın kullanımı kolay küçük kasaba ve yoğun şehirler için Fransa fiyatı 6 bin Euro.
    Bizde o 80 90 civarında olur ve o paraya 2.el temiz bir araç alınır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anadolu’da 2+1 ev parası isterler şuna.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bindirir mi devlet baba 6 bin öroya bu arabaya seni Citroen'in 6 bin euroluk yeni otomobili  Reno Twizy 190 bin TL şu anda satışta ülkemizde Citroen'in 6 bin euroluk yeni otomobili 

  • Buna bi de minibüs tipi çorum kalorifer koycan kışın sıcacık okula gider çocuklar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamivural -- 30 Eylül 2021; 1:27:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kapısı hatları kalın yalıtımı konforu sınıfına göre iyiye benziyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 70 bin arası olursa almayı kesin düşünüyorum
    Sağ sola gitmek için

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • yahu bunu size hiç haraçsız yedirirler mi?

  • daçyalar egealar 6 euro dan çok daha ucuza maloluyordur 150 binden ucuza araba yok.demekki bu tenekelerde 150 civarı satılacak 70 km menzilli araca kim para verir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 bin olan Renault Twizy bizde 190 bin

    6 bin olan Citroën Ami 'de 100 bin üstünde olur.


    Önü arkası belli olmayan ilginç bir araç, merak edenler için Top Gear tadında videosu vardı.

    Orta dikiz aynasından feragat edilmiş olması ve yağmurda ön camın yarısını silmesi ilginç Citroen'in 6 bin euroluk yeni otomobili 


    Citroen'in 6 bin euroluk yeni otomobilicarwowyoutube
    Need help buying your next car? Click the following link and my team and I will help you choose your ideal car at a fair price - from Mat Watson! http://bit.ly/-Help-Me-carwow ............................................................. This is the Citroen Ami! It’s an ultra-compact electric car that you can drive in France from the age of 14! The question is, coming in at a cost of just 6,000 euros, does the Ami have what it takes to worry some of the more established, popular EVs on the market already? Well given the looks & size of the Ami, it’s no surprise that performance isn’t exactly its strong point. It’s powered by an 8hp electric motor which drives the front wheels only. It can hit a top speed of just over 25mph, and its range is only around 45 miles. But let's face it, if you're just looking for a little electric runaround, surely this is the best value EV you can buy, right?! Well, there's only one way to find out... Join Mat for our latest in-depth review! Chapters 00:00 Intro 00:57 Exterior Design 02:32 Performance & Launch 04:22 Brakes 05:17 Chassis 05:48 Driving 07:24 Interior 09:38 Five Annoying Things 10:41 Five Good Things 12:25 Town Driving 15:16 Verdict ............................................................. Instagram – http://www.instagram.com/carwow Tiktok - https://www.tiktok.com/@carwow Facebook – http://www.facebook.com/carwowuk Twitter – http://www.twitter.com/carwowuk Sign Up to our Newsletter – http://bit.ly/carwow-Newsletter Awkward haggling is a thing of the past with carwow. Choose your perfect car with our configurator tool and let the country’s best dealers compete over you. Compare the five best offers by price, location and dealer ratings and choose the one that’s right for you – no hassle, no haggling, just a great deal.  Oder auch in Deutschland Geld beim Autokauf sparen – http://bit.ly/carwow-DE Visita nuestra página web para saber cuánto te puedes ahorrar en tu nuevo coche – http://bit.ly/carwow-ES
    https://www.youtube.com/watch?v=977cZO0qXEs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.