Şimdi Ara

Cin çağırma duası -mail olarak geldi-

Bu Konudaki Kullanıcılar:
12 Misafir (10 Mobil) - 2 Masaüstü10 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
39.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Cin çağırma duası

    arkadşalar denemeyin bazıları bidaha gitmiyorlar ve sizi çok uğraştırıyorlar


    Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlık bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasaklarına itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayır üzerine yardım ederseniz Allah da ona yardım etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkıp kıbleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek:
    "Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafına dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin:
    "Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn."
    Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşılık verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnız duanın şartı: Karanlık bir mahalde yalnız başına okumalısın. Elbisen,bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı. Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.

    cin suresi:
    Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden

    Eğer çağırıdğınız cin geri göitmiyorsa onları cinleri geldiğe yere geri yollama. İşte davet edilen cinleri geri yollama. (havas_dualar ve tılsımlar kitabından.)
    ----------------------------
    cinleri dağıtmak için okunması gereken azimet şudur:
    "Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm"
    Üç defa okunursa davet edilen cinler geldikleri yere geri dönerler



  • Buraya neden koyuyorsun birisi denesin diye mi? Madem denenmesini istemiyorsun koyma
  • quote:

    Orjinalden alıntı: eR_HaN355

    Buraya neden koyuyorsun birisi denesin diye mi? Madem denenmesini istemiyorsun koyma


    Denenmesini istemediği kim söyledi?
  • öyle çağırmak kolay değildir. fazlacada bu işleri karıştırmak doğru değildir. Sonra uykularınızda sürekli sizi rahatsız ederler. Bir keresinde bu işleri karıştıran bir arkadaşın uykusunda iki tanesi ona gözüküm sürekli kavga ediyorlarmış. Bayağı bir sıkıntı yaşamıştı. Her uyuduğunda gözükmeleri çocuğu mahvetmişti.
  • iyi da güzel




    bide böyle şeylerle uğraşmak iyi değildir.

    kendine yardımın dokunur sadece,sonuçta oda bir varlık mesela gıcık kaptıgın birini dövmek ıstıyorsun fakat gucun yetmıyor

    nasıl ki ilk defa gordugun bır ınsana sunu dovsene kardes desen seni terslerse oda aynısını yapacaktır.

    yani insanın kendıne yardımı dokunur sen namazını kılarsın orucunu tutarsın yasakları yapmassın ibadetini yaparsın daha ıyı olur ugrasmayın lutfen musallat olurlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IaMChak0 -- 30 Mayıs 2008; 22:46:19 >
  • biz zamanında çagırmıştık nenemgilde geldi duvara m harfi çizdi gitti çok tırstık ve o eve girdigimde sanki beni bogan bişeler oldugunu sanıyorum
  • kardes ise yariyormu ? burada bulgar hatunlar vardi onlar denemek istiyorlardi , iste ben anlatmistim dinimizde konu ile alakali olan yazilari . onlarda merak etmislerdi . kendileri istediler . ise yariycaksa yapicam .

    sen denedinmi ?
  • bişey olmadı ?
  • ben çağırmıştım zamanında gelmiyolar yav hikaye
    hatta yatağına ekmek kır yat dediler onu bile yapmıştım.
  • noldu 10 kişiye mi göndermen gerekiyodu
  • ya böyle saçmalıklara inanacağınıza açın kurandan 2 satır birşey okuyup ona inanın. ayıp be kardeşim. birazcık aklı olan inanmaz böyle şeylere.
  • :D bu cinler kedi mi de ekmeğe gelecekler. sen en iyisi uğraşma böyle boş işlerle.
  • burada yazanların dinimizde bir alakası yok ki. dinimize göre insanlar cinlerle hiçbir zaman maddi olarak iletişime geçemezler.
  • Sürekli etrafımda cinlerin oldugunu hissediyorum.Çok korkuyorum diyebilirim Psikologa gitmeyi düşünüyorum artık.iyice kontrolden çıkdı herşey
  • HORT
  • Buyur kardeş geldim 2 sene geçmiş ama trafik vardı he söyle?
  • Deneyen var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.