Şimdi Ara

Çin Aşısında Skandal Patlamak Üzere. Sinovac’ın Ürün Listesinde CoronaVac Yok.Çinlilere Ulaşılamıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
2
Favori
9.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
68 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ilk önce;


    klinik denemeler sadece firma tarafından yapılmadı zaten. aşının içeriği biliniyor ve direkt türkiyede, türk doktorları tarafından türklerde klinik denemeler yapıldı. kısacası aşı gerçek, vurulduktan sonra 1 yıl içinde kalıcı bir etkisi gözükmedi ve belirli korumaya sahip. siz yarım aklınızla gerçekten o aşının para aklamak için üretildiğini, satın alındığını falan mı zannediyorsunuz? sanırsın sadece türkiyede uygulanıyor, yetmiyor 1 günde onay verilip vurulmaya başlanmış 



    işiniz gücünüz yaradanınız para olmuş sizin. üst seviyelerde para falan konuşulmuyor zaten, milyar dolarlık adamların işi gücü yok 50 - 100 milyon dolar için böyle bir olaya mı kalkışacak 





  • Bizim devletimiz bu siteyi engellemiş. Gerçeği gizlemek için. Ürün listesinde gözükmüyor.

    Geçmişte askerlerimiz yakılınca da bir siteyi ve youtubeyi engellemislerdi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://evrimagaci.org/tip-tarihindeki-en-korkunc-ihmal-thalidomide-faciasi-7640


    Eski Türkiye'den yeni Türkiye'ye.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

    twitıra kaydolmadan okuyamıyoruz bilader ..farklı bi link yada ekran görüntüsü varmı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: shegenli chingen

    twitıra kaydolmadan okuyamıyoruz bilader ..farklı bi link yada ekran görüntüsü varmı

    Yoo, üye olmadan gayet sorunsuz açılıyor tüm Tweet? Siz mobil uygulamadan mı deniyorsunuz? Web tarayıcısı ile deneyin, açıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şahsen halkımızın kobay olarak kullanılmasından gayet memnunum, biz eşek olduktan sonra semer vuran çok olur verin dizginleri dsö ye bilim kuruluna sonra neticeleri keyifle izleyin. iyi uykular türkiyem tatlı rüyalar.

  • Afedersin hükümet neyi iyi idare ediyor 5 make dağıtamadı 3 ay faturlarımızı ödiyemedi onca vergi nereye gitti ? aşının 2. dozu nerede ?

  • Anti aşıcı falan değilim ama şuanda herhangi bir aşı için 1 yıl etkisi var ya da yan etkisi yok diyemezsiniz zira bütün aşılar 9-10 aydır geliştiriliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akzidenz -- 17 Ocak 2021; 14:31:41 >
  • Hayatta olmam aşı. Anca alman aşısı olurum, o da zorunda kalırsam.

  • Çinliler dünyanın açık ara en hilekar, en düzenbaz milletidir. Çinlilerin böyle olmasından Türk kaynaklarında da bahsedilir.


    Çin 2000 yılında bize bir kazık atmıştır. Ukrayna inşaatını bitirmediği gemiyi satışa çıkartıyor gemi de o sırada bir nedenle Türk karasularında. Çin bu gemiyi almak istiyor ama Türkiye haklı sebeplerden geminin geçişine izin vermiyor. Çin tabi binbir türlü vaatlerle gemiyi boğazlardan geçirtiyor ama verdiği vaatlerin hiçbirisini yerine getirmiyor. Ayrıca gemiyi satın aldığı Ukraynalı iş adamına da giderken yanlarında 50 şişe içki götürüyorlar, bunların hediye olduğunu düşünebilirsiniz fakat bu içkileri görüşmelerde adamı ikna edebilmek için içiriyorlar.


    https://tr.wikipedia.org/wiki/Liaoning_(u%C3%A7ak_gemisi)

    https://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/cinden-turkiyeye-iki-kazik-21550854

    https://www.dw.com/tr/%C3%A7in-u%C3%A7ak-gemisinin-maceral%C4%B1-%C3%B6yk%C3%BCs%C3%BC/a-18226044


    Yani bu çin aşısı skandalı patlarsa hiç şaşırmam.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marshall-Bruce -- 18 Ocak 2021; 15:2:40 >




  • bize tarafsiz ve bilimsel bir aciklama gerekiyor.asi hakkinda hala soru isaretleri var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sitesine girilememesi normal. Geçenlerde bizim Türklerden bir grup sitelerini hack'lemişti. O yüzden Türkiye'den girişleri engellediler.


    Sitede meselesinde ise Çince sayfada var sanırım. İngilizce sayfaya pek önem göstermemişler.


    http://www.sinovac.com.cn/?optionid=904

  • 1) "Türkiye distribütörü" konusu karışık. Keymen muhabbeti. O yüzden Keymen internet sitesine yazmamış. Normal. Al takke ver külah. Dünya alem haberdar. Aşının aracısı mı dersiniz, distribütörü mü artık... Ne derseniz adına, malı Keymen getiriyor. Bolu'dan sonra ben kullanıyorum...  Şaka lan şaka. Ama bir komisyon düzeneği olduğu açık. Bakanın 5 kere ağız değiştirmesinden durum meydana iyice çıkmış oldu.


    2) Sinovac'a bizim hacker'lar saldırı düzenledi. Bu sebeple Sinovac bir süreliğine Türkiye'den erişime kapattı kendini. Bizim hacker'lar Çin restoranı basıp Uygur Türk'ü aşçıyı döven pantolon milliyetçisi gibi mübarek...  Dünyanın kapitalist ülkelerinin bankalarının, Bill Gates'ın ortak olduğu, vergi cennetindeki sözde Çin'li firmanın sitesine saldırıyor. Pırıl pırıl akıl. Tam bir beceri israfı. Beceri var, akıl ise akıllara ziyan...  


    ----------------------


    Ha bunlar, Çin aşısı iyidir, dandiktir anlamına gelmez. Birbirinden bağımsız konular. Bizimkiler yiyicidir ama, o net de... Gerisi tartışılır.  İçici olsa iyiydi de, yiyici kötü... İçiciler ne yaptı ise, yiyiciler yiyor mübarek...  Yediler yediler doymadılar. Yediler yediler doymadılar... Bir daha geçmişte gün görmemişi, yer sofrasından kalkıp gelmişi, çocukluğu yırtık pantolonluyu seçmeyin abi. Hiç olmazsa bunlarla övüneni ve "ben de sizdenim" diyeni seçmeyin. Değiller çünkü. Bunlarda bir bitmek tükenmek bilmez doyumsuzluk oluyor. Boğazda yalı alıyor kesmiyor. Maybach alıyor kesmiyor. Uçak alıyor kesmiyor. İkincisini alıyor. Öyle bir doyumsuzluk... Altı tane uçağı olan arkadaş var! Yedincisi de yoldadır kesin. Allah'ın gariban iş adamında bile uçak var. Uçağına el konuyor. Paşam "Türkiye'ye geleceğim" diyor gelmiyor. Hayırsever iş insanı...  


    Ama bu hokkabazlar içinde en hoşuma giden Hariri üçkağıtçısı oldu. Sen git, koca ülkeyi milyarlarca dolar tokatla. Sonra sana güvenip tek sözüne Telekom'u veren adamın karşısına Lübnan'ın başbakanı olarak çık... "Höt" desen siyasi kriz. Anında İsrail'e oyun alanı açarsın. O yüzden "Höt" de diyemezsin. Lübnan önemli. Çay çorba ikram eder, bu milletin saraylarında ağırlarsın. Herif resmen kombo çekti bize...    Üçkağıtçı olacaksan, tosun gibi olmayacaksın. Hariri gibi olacaksın. Ben bunu anladım. Tosun kafasını Brezilya kırsalından çıkaramazken, Hariri dolandırdığı ülkelerin cumhurbaşkanları tarafından ağırlanıyor. Çiçek çiçek... Mis....  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 18 Ocak 2021; 15:51:3 >




  • O degilde dusunsenize butun doktorlar perte çikıyormuş . O zaman seyredin cümbüsü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aşı siparişleriyle ilgili bir numaralar dönüyor ortada. İlk önce bakan 50 milyon doz siparişini verdik demişti. Ocak ayında 30 milyona düştü. Bir ara aracı firma üzerinden getirildi muhabbetleri cıktı. Parası ödendimi , ne zaman gelecek , nedir bu cin aşısı sevdası belli değil. Hiçbirşey paylaşılmıyor ve şeffaf değil. Zerre güven vermiyor artık bu durum.

  • Alman aşısını bulam Türk, avucunu yalayan yine Türkler oldu..bu beceriksizlikte emeği geçenleri kutluyorum...Ülkeyi liseli ergenlere versen 100 kat daha dürüst ve iyi yönetir yemin ederim...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yavuzazgin kullanıcısına yanıt

    Sağlık sistemi ve çalışanı diye birşey kalmaz ortada.

    Uni1 deki öğrenciyi doktor yaparlar.

    İnşallah içeriğinde zararlı bileşen yoktur. Tatlı su olsa yeterli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bişey olmaz panik yapıp milleti gaza getirmeyin.

    En fazla okunmuş su dur.. Şifa niyetine.. Plasebo etkisi yapar..


    Ayrıca en iyi aşı elindeki aşıdir. Başka yok elimizde şartlar bu. Çok da şey etmemek lazım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • musty578 kullanıcısına yanıt

    Çocukluğundan beri kaç aşı oldun. Bunların hangisinin içeriğini biliyorsun. Araştırdın mi bu olduğun aşıların kaçı cin aşısı.

    Boş konuşuyorsunuz bilmeden sallıyorsunuz


    Kahvehane olmuş burası


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen gidip sırf rant için Hıfzıssıhha Enstitüsünü kapatırsan milleti ite köpeğe muhtaç edersin.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.