Şimdi Ara

Çıkma lastiklerde saçma fiyatlar ( alıcı buluyor) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İsteyen varsa 225/50/r17 prielli cinturato p7 run flat yazlık lastik var 4 adet. Birinde icinde yama olması lazım. 2015 ortası üretim 2016da takıldı. 4u 800tl verebilirim şuan lastikcide depoda :)) maks 30bin km yapmıştır dişleri oldukça fazla ( eskişehir)
    Çıkma lastikler laf atanlar var fakat yukarıdaki lastiğin sıfırınin tanesi 800-1000 lira ,
    Petlas veya ikinci kalite üretim lastiklerin çıkması para etmeyebilir fakat markaların kaliteli lastikleri para etmeli biraz sıfırı çok pahalı çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: batkent

    İsteyen varsa 225/50/r17 prielli cinturato p7 run flat yazlık lastik var 4 adet. Birinde icinde yama olması lazım. 2015 ortası üretim 2016da takıldı. 4u 800tl verebilirim şuan lastikcide depoda :)) maks 30bin km yapmıştır dişleri oldukça fazla ( eskişehir)
    Çıkma lastikler laf atanlar var fakat yukarıdaki lastiğin sıfırınin tanesi 800-1000 lira ,
    Petlas veya ikinci kalite üretim lastiklerin çıkması para etmeyebilir fakat markaların kaliteli lastikleri para etmeli biraz sıfırı çok pahalı çünkü.
    Ankaraya getir anında satılır
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mr.big

    Ankaraya getir anında satılır

    Alıntıları Göster
    Hocam müşterisini bulun 1000 liraya 200u sizin olsun hemen verelim kargoya :)) 4 mevsime gecicem , km yapmıyorum lastiklerin dişleri sıfır gibi kisliklar dahil ama 3 yaşına girdiler haliyle hamurlari ilk günkü gibi değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batkent -- 30 Ekim 2019; 16:30:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çıkma almaktansa daha uygun fiyatlı mesela yeri petlas alınması daha mantıklı diye düşünüyorum
    2.el lastik hurda arabadan alınmadıkça genelde hepsi ekonomik ömrünü tamamlamış oluyo

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Storm Raider kullanıcısına yanıt
    sivri zekalı arkadaş öncelikle uslubunuza dikkat edin, o vidyoyuda izledim, orda söylenen raf ömrü 10 yıldır diyor, kimse senin 10 senedir kullandığın lastiği sıfır fiyatından %30 eksik fiyatına almaz.
  • batkent B kullanıcısına yanıt
    Ayni lastiğin 225 45 17 olanını 450 tlye aldim gecen yilin basinda. Iki sezondur kullaniyorum. Daha iki sezon gideri var. 2014 üretimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muayene istasyonlarında kabahat var,
    Lastik diş derinliği ölçüp yolluyor araçları.
    Tüv istasyonları; lastiğin üretim yılına, sertliğine, çatlamalara, yamalara da bakmalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Allah herkese akıl fikir vermiş, almasınlar. ben komşumdan aldım 2. el lastik, 10000 kilometre yapmamış 2016 üretim. mis gibi kullanıyorum. para istemez desede piyasasında para verdim. el sıkışıkken mantıklı, ilk defa 2. el lastik almış oldum. ancak bazı satıcılar kafayı yemiş. lastiğin 2019 üretimi 300 lirayken 2016 modelinin tanesine 300 isteyen var. lastik satıcısı adam tarihini yazmıyor, modelini yazmıyor, hız ve yük endeksini yazmıyor. satılık kışlık lastik diye ilan veren bir dünya insan var. önce hangi değerlere bakılmalı buna bakıp sonra satmak lazım. ya da bir fiyat araştırıp öyle vermek lazım. bizim milletimiz buna bakmak yerine bu şunu istemiş bende bunu isteyim diye diye sıfır fiyatının üzerine çıkmış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zotacing

    Bu mesaj silindi.
    zilyon tane firma zilyon çeşit lastik üretiyor. çok ucuza çin malı lastikler de var sıfır mı sıfır bu lastikler tutar mı kaydırmaz mı şimdi? buna ilişkin bir araştırma var mı? iyi marka 3 yıllık lastikle kötü markanın sıfır lastiği hiç karşılaştırılmış mı mesela bunlara bakmak lazım. o zaman ona girecek olursak fren mesefesi kötü olan araçlara kasko yapılmaması gerek.
  • 3 senede bir lastik değiştiriyorum artık eski lastikleri lastikçiye bırakmayacağım. Çöpe gidecek lastikler gariban vatandaşa az kullanılmış lastik diye uçuk fiyatlardan satılıyorsa buna alet olmak istemem.
  • Gereksiz yere lastik değiştirmeyin, hem kişisel bütçenize hem de çevreye zarar. Y.dışında 2001 Mercedes alıp yenileyen birinin videosunu seyrettim, araç üstünde 15 yıllık lastik vardı ve sorunsuz gidiyordu. Lastik doğru kullanıldığında normal şartlarda 10 yıl gider. Reklam hikayelerine aldanmayın.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla 2016 model a4 üzerinde fabrikasyon gelen 0 hata 25 bin km yapmış 205 60 16 conti ecocontact 5 leri jant büyüteceğim için satayım dedim. geçen hafta kışlıkları taktırmak için gittiğimde lastikçiye sordum kaça gider dedim. abi, 200-250 tl dedi. tanesi mi dedim yok abi seti dedi...buradaki fiyatları görünce demek ki adam benden alıp tanesi o fiyata satacak birine...
    şu anda depoda duruyorlar, isteyen varsa haberim olsun.
  • Hayır anlamadığım şu lastik zaten sağlam sıkıntısız olsa araçtan çıkarılmaz çıkaran adam enayi mi sağlam lastiği değiştirsin? Çıkma lastik almak israftır kanımca.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

    Gereksiz yere lastik değiştirmeyin, hem kişisel bütçenize hem de çevreye zarar. Y.dışında 2001 Mercedes alıp yenileyen birinin videosunu seyrettim, araç üstünde 15 yıllık lastik vardı ve sorunsuz gidiyordu. Lastik doğru kullanıldığında normal şartlarda 10 yıl gider. Reklam hikayelerine aldanmayın.
    doğru kullanıldığında mi 10 yıl mi

    agam bizle eğleniyii...

    krali gelse 5 yıl dayanır Türkiyede.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kasmaster59

    Bu mesaj silindi.
    merak ettigim soru.. kışlık 2 lastik birinim yakıt tüketimi e etiketli, diğeri c.. biri 200 lira diğeri 300 lira. acaba aradaki yakıti amorti eder mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaklaşık bir ay önce linea aracıma 2016 üretimi lassa Greenways lastikleri 4 adedini 250 liraya aldım 50 lirada sökme takma balans ücreti bana 300 liraya maloldu bu lastiklerin sıfırını alsaydım 300x4 1200 liraya gelecekti lastiklerin durumu iyi çok rahat 3 yıl gideri var

    2 yıl öncede yine lassa snoways 2014 üretimi kışlık lastikleri 300 liraya almıştım halen kullanıyorum gayet iyi durumdalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkma lastik alır mıyım, aldım. Ama internetten görmeden, tanımadığımdan almam. Tanıdık ustama kışlık lastik ne alayım demiştim. Başka birisi, Kayseri'den Antalya'ya tayin olmuş, giderken bir yıl kullandığı kışlık lastikleri de ustaya bırakıp satmasını istemiş. Ben de bu lastiği bir kış kullanacağım için aldım.

    Eğer param yetmiyorsa çin malı olmadğı sürece conti, mişlen gibi pahalı lastik yerine barum, sava gibi bilindik ama daha ucuz lastik alırım daha iyi.

    Millet kendi canını, malını hiçe sayıyor ama başkasına zarar vermelerini engellemenin en iyi yolu kasko şirketlerinin kazaya karışan araçların lastiklerin standart olup olmadığını kontrol etmeye başlamalıdır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: carreraman59

    Hayır anlamadığım şu lastik zaten sağlam sıkıntısız olsa araçtan çıkarılmaz çıkaran adam enayi mi sağlam lastiği değiştirsin? Çıkma lastik almak israftır kanımca.
    Arkadaşım sıfır aldığı aracın lastiğini 3 bin km sonra jant büyüttüğü için değiştirdi.

    O da çıkma lastik.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.