Şimdi Ara

Çıkık Nasıl Anlaşılır

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Iyi aksamlar arkadaslar. Halı saha maçında ayak bilegime bir darbe aldım bir saat sonra ayak bileğim(dış taraf) davul gibi şişti. Doktora gittim MR çekildi ve doktor bana bağlarında zedelenme,kemikte ezilme ve yırtık olduğunu söyledi. Neyse alçiya aldik 3 hafta öyle geçti. Alçidan çikardiktan sonra ayağımın yan taraflarında morluk ve hafif şişlik oldugunu fark ettim. İçime kurt düştü acaba çıkık olabilir mi diye. Benim sorum ise şu olacak; daha önce böyle bir sey tecrübe edinmiş olan birisi var mı ve çıkık belirtisi nelerdir? Ayriyetten MR’da çıkık gözükmez diyenler de oldu. Doğruluk payı var mıdır?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e55e55e55 -- 20 Şubat 2020; 20:46:42 >



  • Yaklaşık 4 ay önce omzum çıktı. Çıkık olsaydı ağrıdan duramazdınız ayrıca şekli bozulurdu. Muhtemelen çıkık değildir . Omzum çıktığında hastaneye gidene kadar ağrıdan bayılıyordum ayrıca kıpırdatamıyordum , hastanede doktor yerine taktınca rahatlamıştım.
  • _AdreaLisT _ kullanıcısına yanıt
    tesskkur ederim yorumunuz icin. gecmis olsun
  • Bende halı sahada bileğiminin ters kısmına basmıştım. Küt diye ses geldi. Akşamında duramadım hastaneye gittim. Röntgen vs çekildi doku zedelenmedi dedi. Krem filan sürdüm yaklaşık 5-6 ay doğru düzgün yürüyemedim. Artık hep böyle yürüyeceğim psikolojisi oluşmuştu.

    Biraz bekle şişlik normaldir. Eğer geçmezse yeniden gidersin, geçmiş olsun.
  • neto_ kullanıcısına yanıt
    Geçmis olsun. Bana da iyilesme suresi uzun olur dedi doktor. 5 6 ayin sonunda eski düzenine kavustu mi ayaginiz? Yoksa agrilari hissediyor musunuz hala
  • e55e55e55 E kullanıcısına yanıt
    Eski halime dönmem 6 ay sürdü diyebilirim. Onun dışında 6 ay sendeleyerek yürüdüm üstüne basamıyordum. Sonra tamamen iyileştim çok şükür, kalıcı bir şey olmadı. İlk haftalar çok sancılı geçmişti yataktan çıkamadım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.