Şimdi Ara

Cihaz Taahhüt ve Numara Taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Turkcell'den 24 ay taahhüt ile cihaz aldım ve 15 aylık bir ödemem kaldı. Ancak şu an taşındığım bölgede turkcell'den memnum değilim ve numaramı türk telekoma taşımak istiyorum. Taşıma işlemi yaptığım takdirde kalan tüm taksitlerin faturaya yansıtılacağı söylendi. Tek seferde ödemem mümkün görünmüyor ancak. Sormak istediğim ise şu , ben bu işlem için türk telekom bayisine talepte bulunsam , turkcell tüm faturayı ödemediğim için numara taşıma işlemini engelleyebilir mi? Yoksa taşıma işlemi gerçekleşir ve turkcell ancak faturayı kesip ödeme için benim kapıma mı dayanır? ikincisi olacaksa numaramı hemen taşıyacağım. Turkcell ile de artık icralık mı oluruz, taksit taksit ödeme yapmam için yapılandırma mı yaparlar bilmiyorum. Orası ayrı konu zaten. Benim öğrenmek istediğim böyle bi tecrübesi olan var mı? Diğer operatör benim taşıma işlemi mi kolayca yapabilir mi? Şimdiden teşekkürler.







  • Sabredebiliyorsan 2 ay daha sabret hem biraz daha az ceza çıkar hemde 2019 için vergi ödemezsin



    Son faturan çıktığında müşteri hizmetlerini ara sana taksitlendirme yaparlar



    Bayi falan cezanı ödemez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Canını sıkma

    Türk Telekom veya Vodafone'a gönül rahatlığıyla taşıyabilirsin,kimse borcunu harcını sormaz,turkcell de engel olamaz,hemen taşınır.Taşıdıktan 1-2 ay sonra Turkcell seni arar ve borcunu ödemeni söyler.Sen de taksitlendirme yaparsın.

    Ben de geçen sene Turkcell hattımı 12 aylık cihaz borcum varken taşıdım.Taşıdıktan sonra Turkcell aradı,borcunuzu finanscell ile taksitlendirme yapalım dediler ve 12 aylık taksite bağlayıp 1 senede kapattım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim arkadaşlar ilginiz için . İyi forumlar dilerim :)
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba, taksitlendirme işlemini yaparken ek üccret çıkartıyorlar mı? benimde en az 6 ay bi operatöre geçmem lazım. eski aboneye kazık faturalama devam ediyor

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taksitlendirme gibi bir durum yok, zaten gerekte yok. Mevcut cihaz taksidiniz ne ise, o aynı şekilde işlemeye devam eder zaten. Denizbanka gidip, Turkcell finansman borcumu ödemek istiyorum derseniz, size taksidinizi söylerler ve ödemeye devam edersiniz aydan aya.
  • mmavcu kullanıcısına yanıt
    Merhaba.

    Hayır ek ücret filan çıkmıyor.

    Sadece denizbank değil,birçok bankanın internet şubesinden ödenebiliyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.