Şimdi Ara

Çiğköfteci Saldırısında 2. Olay, Bu seferde Kardeşi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olaya bak, kendi yetmedi kardeşi şimdi.


    Afyonkarahisar'da, sipariş ettiği çiğ köftenin "acılı" olduğunu ileri sürerek iş yeri çalışanını darp eden şüphelinin yakını olduğu öne sürülen bir kişi de çiğ köfteci dükkanına saldırdı.


    Alınan bilgiye göre, İstiklal Mahallesi'nde, gece saatlerinde çiğ köfteci dükkanının önüne otomobille arkadaşlarıyla gelen ve G.Ş.'nin yakını olduğu öğrenilen bir saldırgan da iş yerinin güvenlik kamerasına ardından kapıya içki şişesi fırlattı.


    İş yeri çalışanına küfürler eden saldırgan, dükkanın camı kırılmayınca bu sefer de cama sehpa attı. İş yerinin camını kıran şüpheli, daha sonra iş yeri önündeki motosikleti tekmeleyerek zarar verdi.


    Çiğ köftecideki çalışan ise saldırgana "abi ben ne yaptım, benim suçum ne?" şeklinde karşılık verdi. Personeli dışarı çağıran saldırganı, daha sonra arkadaşları dükkanın önünden zorla uzaklaştırdı.


    https://www.ntv.com.tr/turkiye/ayni-cig-kofteciye-ikinci-saldiri,aeHBpGRlqkG1aH5yOPIReQ




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cem -- 2 Mart 2021; 20:48:42 >







  • Bu malum dizilerden fırlamış gereksiz cahil sürüleri toplumdan temizlenmeli. Sonra birisi çıkıp bunlara birşey yaptığında, bunları adam yerine koyup karşı tarafa ceza veriyorlar. Ayrıyeten saçma sapan duyar kasanlarda o dayak yiyen çocuktan beter olur umarım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: hapocod

    Bu malum dizilerden fırlamış gereksiz cahil sürüleri toplumdan temizlenmeli. Sonra birisi çıkıp bunlara birşey yaptığında, bunları adam yerine koyup karşı tarafa ceza veriyorlar. Ayrıyeten saçma sapan duyar kasanlarda o dayak yiyen çocuktan beter olur umarım.

    hangi birini temizleyeceksin hocam?


    dün hastaneye 3 tane tip geldi. baba ve 2 oğlu. herkese böyle kaypak kaypak dayiii dayiiii diye konuşuyorlar. sekretere dayi diyor hemşireye dayi diyor. yetmedi doktor geldi onada dayi diye hitap ettiler. doktor kadın bu arada.


    laf söylesen ya o senin vurur ya sen onu. ya ölürsün ha hapse. ikiside değmez. bunları sokakta gezdirenlere sormak lazım.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.