Şimdi Ara

CHP Yönetimini değiştirmeden seçime girmesi AKP'nin 4 yıl daha başta kalması demektir. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
1
Favori
3.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sarayın adamı KK mı acaba? Sürekli birileri diyip duruyor ama İSİM açıklayamıyor.

  • Alınan akıl aynı yerden olduktan sonra başkan değişse ne olur değişmese ne olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben de aynı fikirdeyim, KK dansa Grup başkanvekili Özgür Özel bence o koltuğa hak eden tek kişi şuanda.

    Seçimde ise çatı aday olarak ya Mansur Yavaş, ya da Alibabacan şart. İmamoğlu falan sağ kesimden kolay kolay oy alamaz. Mansur Yavaş da Kürt seçmenden kolay alamaz. Bakın görün zaten Alibabacan ortak aday olacak %90 ihtimalle. Başka seçenek yok çünkü, sağ kesimden bıkan adamlar ölse Sol kesime vermez. Belediye seçimiyle genel seçimler aynı olmaz. istanbul , ankara gibi bir tık daha çağdaş illerden oy alabilirsiniz insanlar karamsar olunca fikri değişebiliyor ama anadoluda açlıktan ölse fikri değişmeyecek milyonlar var.. Onun da tek çaresi Sağ kesimin ılımlı gördüğü bir aday çıkarmak..

  • erdincerdinc E kullanıcısına yanıt
    Anlayanı sizseniz yanmışız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • WuLKaS kullanıcısına yanıt

    Yanlış okumuyorum değil mi Özgür Özel genel başkan olsun diyorsun.

  • Kılıçdaroğlu gider Kaftancıoğlu gitmez¡
    Chp türkiyenin değil abd nin türkiyedeki partisidir.

    Gençliğe hitabe deki bütün kalelerden kasıt CHP nin taa kendisidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp kurtulmadan Türkiye kurtulmaz bunu unutmayın

  • amadeus99 A kullanıcısına yanıt

    İnce'nin aday olması bile başlı başına stratejik hataydı. Tabanda ufak bir sempatisi olduğundan kazanacağı yönünde partililerce bir algı oluşturuldu. Kongre de kendi partisinin genel başkanlığını kazanamamış birini aday göstererek seçmene: 'biz seçmedik ama siz seçin' denirse sonuçta kaybeder. 2. tura bile taşıyamadı. Şikayet edilen üslubun farklı bir siyasi düşüncede ki temsilcisine neden oy verilsin ki? Yorulduk artık bu kısır döngüden. KK hatalar yapmıştır ama hanesine de Ankara ve İstanbul'u kazandıran bir genel başkan sıfatı eklemiştir. Son dönemde yaptığı bir kaç siyasi adım ile iktidarın en güçlü adaylarından biri haline getirmedi mi CHP'yi? Nedir bunlar? İyi Parti'nin seçime girmesini sağladı. Millet ittifakı ile meclise giremeyecek partilerin oylarını toplamalarını sağlayarak meclise soktu ve diğer ittifakın vekil sayısını da düşürmüş oldu. Son yerel seçimde vitrin şehirlerin yüzde 60-70i neredeyse CHP yönetimine geçti, birkaç şehri de kıl payı kaçırdı.


    Halk chp yönetimine oy vermeyecek. Gösterilen adaya oy verilecek. Yerel seçim örneği var önümüzde. Aynı doğrultuda ilerlenirse başarı sağlanır aksi uygulanırsa 4 değil 40 yılda iktidar yüzü göremez.





  • muharrem incenin çabası boş muhtemelen körfez hasımlarımız fonluyor bunları.


    TBMM lokantasını kıyak emekliliği piyango gibi maaş ve menfaatleri ellerinden al hepsi bırakır bu işleri.

  • Hayır arkadaş ben anlamıyorum ya!!! KK daki nasıl bir yüzsüzlük örneği anlamadım gitti!!! Arkadaş de yeter be insafsız!! Olmuyor işte çek git artık şu partiden ne yüzsüz bir adam çıktın!!!

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fbyram kullanıcısına yanıt

    İstanbul ve Ankara belediye seçimlerinin kazanılması kk nın başarısı değil ki


    Adamlar muharrem ince gibi yapmadığı için kazandılar


    Yani oylarına sahip çıktılar

    .....

    Konuya gelirsek, başlığı açan arkadaşı tebrik ediyorum. Bu kk ve saz arkadaşları istifa etmeden muhalefetin iktidar olabilmesi hayalden ibaret


    Sosyal medyayı bile kullanamayan bir chp var şu anda


    Kasıtlı olarak pısırık bir siyaset izliyor kk.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani bu CHP yönetimine o kadar şaşıyorum ki!!!!! yaw yıllardır Kılıçdaroğluyla seçime girildi ve kaybedildi...Neden halen değişim yapılmıyor??


    Yani kendi kabuğunu değiştiremeyenler, yenileyemeyenler ülkeyi nasıl bir değişime sokabilir ki?

  • Ben erkek düşmanı Chp nin bu kafayla seçilebileceğine inanmıyorum. Ülkeyi bok bile götürse, açlıktan millet kırılıyor bile olsa kimsenin belli bir zaman sonra 6284 ü ve İstanbul Sözleşmesini normal görmesini beklemeyin. Akp nin iktidarda kalmasının nedeni dincilerdir. Değil 6284 istediğin bütün kanunları getir yine akp ye verirler. İdam, işkence ne gelirse gelsin oylarını yine akp ye verirler. Yani idam ve işkencenin getirilmiş olması bile bu kitleyi durdurmaz. Tek dine bakıyorlar.


    Ben deist biriyim. Dinlere inanmam. 150 bin cami var Türkiye'de ve bence bunlar 9 bine düşürülmeli. Ben böyle bir parti istiyorum. Ama bu görüşte olan hiçbir parti yok. İkinci olarak Chp ağzıyla kuş tutsa ben yine de Chp ye oy vermem. Neden derseniz çünkü aşırı erkek düşmanı ve ırkçı bir parti. Ha akp de aynı. Zaten 6284 ü getiren akp. Akp de farklı değil. Demek istediğim, benim oyumu verebileceğim, oyumuzu hak eden bir siyasi parti yok.


    2 milyon erkek bu ekonomik krizde nafaka ödüyor eski boşanmadıkları eşlere. Ve süresiz nafaka. Böyle saçmalık olur mu? Sizlerin sorunu ne? Nasıl savunuyorsunuz bu acımasız kanunu, nerde eşitlik? Kadın beyanı esastır da neymiş. Tutuklayın erkekleri gitsin bitsin mevzu kapansın tarzında bir düşünce sistemi mi olur. Hayvan mı bu erkekler? Bu dünyayı kuran, evleri köprüleri her şeyi yapan ERKEKLER BEA. Bu muameleyi hiçbir erkek hak etmiyor. Kadınların manipülasyonları ile beyni yıkanmış herkesin. Özellikle de Chp nin. Ben Chp ye oy vermeyeceğim. Ekrem İmamoğluna verdim bu seçimde ama pişman oldum. Feminist afişlerinden dolayı gözümden düştü. Bundan sonra hiçbir feminizme yakınlığı olan birine oy vermeyeceğim. En ufak bir kadın ya da feminist propagandası varsa iş bitmiştir. Bayanlara ücretsiz yüzme pankartı asan akp li Gaziosmanpaşa Belediyesine de oy yok. Hiçbirine oy yok. Feminizm varsa, oy yok.





  • Ankara ve İstanbul'u Kılıçdaroğlu kazandı öyle mi? :))))


    İktidarın yerelde zayıflamasının karşılığı oldu. Yoksa kerameti kendinden bilmek de nedir ya:)



    Bir de oylar %27'lere geldi demişler :)))


    Siyasetin her dönemi farklıdır. Yüzde 10'larda olduğu dönem sonrası siyasi ortamın değişmesi ve DSP'nin ölmesi ile tek CHP kalınca insanlar napsınlar verdiler mecburen. Mesele yirmi yıldır aynı oy oranını neden aşamıyorsunuz diye sormak olmalı :))



    Kaldı ki şu partiden önce Ataürkçü gibi görünüp de arkadan iş çeviren kaftancıoğlu, tanrıkulu gibi örgüt sempatizanlarını, vatan düşmanlarını bir ayıklayın sonra iktidar muhasebesi yaparsınız.

  • lazer__ kullanıcısına yanıt

    Ne yazık ki kk'nın başarısı.


    Zira ittifakı o kurdu üstüne doğru isimleri aday gösterdi.

    Muharrem İnce'ye kalsa chp tek başına girer ne İmamoğlu'nu ne de Mansur Yavaş’ı aday gösterirdi. İnce ikisinede sonuna kadar karşıydı.


    Ülkenin sorunlarının en önemlisi tekrar demokrasi yoluna girmek. Seçimle iktidar değişikliğini sağlamak.

    Farkında mısınız bilmiyorum demokrasi tehdit altında. Emirle seçim tekrarı oldu bu ülkede.


    Şu durumda muhalefete sallamak inanılmaz saçma.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amadeus99

    Ne yazık ki kk'nın başarısı.


    Zira ittifakı o kurdu üstüne doğru isimleri aday gösterdi.

    Muharrem İnce'ye kalsa chp tek başına girer ne İmamoğlu'nu ne de Mansur Yavaş’ı aday gösterirdi. İnce ikisinede sonuna kadar karşıydı.


    Ülkenin sorunlarının en önemlisi tekrar demokrasi yoluna girmek. Seçimle iktidar değişikliğini sağlamak.

    Farkında mısınız bilmiyorum demokrasi tehdit altında. Emirle seçim tekrarı oldu bu ülkede.


    Şu durumda muhalefete sallamak inanılmaz saçma.

    CHP bir parti organizmasıdır. Eğer demokrasi istiyorsak adam seçimlerini tek adama yüklemek kadar saçma bir düşünce içine giremeyiz.




    KK belki egoist değildir. Ama kesinlikle iyi bir başkan değil. Ve artık kendisinin yeni isimlere bırakması gerekiyor.





  • EleSuDökenSuat kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum, ittifak politikalarını sürdürebilecek bir isme bırakabilir.

    Yalnız o isim asla ve asla İnce ya da benzeri isimler değil.


    Dediğim gibi bence asıl sıkıntı inatla muhalefeti tartışmaya açmak.

    Önce demokrasiye dönelim, seçimle iktidar değişebilsin sonra diğer meselelere bakarız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kişi kendinden bilirmiş işi mantığı ile buradaki AKtroller hemen çökmüş ce ha pe zihniyeti ni görünce buraya abd nin de pkk nın da uzantısı akp dir ki bunu bütün dünya biliyor siz bilmeyin sıkıntı yok,sizin bildiğiniz reis çok iyi işler yaptı 350 trilyon metre küp gaz çıkardı Türkiye düzlüğe çıktı,kılıçdar sgk yı batırdı ce ha pe zamanında tüpgaz yağ zeytinyağı çiçek yağı kuyrukları vardı bla bla bla bla.....nankörlük etmem kılıçdar dürüst çalmayan çırpmayan birisi ama artık yeter yeter!! çünkü yenilikçi genç vizyonu büyük kişilerin gelmesi şart artık,eğer dedikleri gibi ikdidar düşünüyorlar ise,yoksa başlıktaki gibi bir 4 yıl değil 34 yıl başımızda bu tek adam dikta rejimi olacak ki hiç kuşkum yok!!





  • Şu halkın iradesi sayılan oyları koruyamayan, seçim gecesi ortalıktan kaybolan, uzun süre ekranlara çıkmayan Muharrem İnce'yi neden savunursunuz?


    Savunacaksanız Ekrem İmamoğlu gibi, Mansur Yavaş gibi tüm olumsuzluklara, kısıtlı imkanlara sahipken hakkı olanı alan adamları savunun. Özellikle Mansur Yavaş'ın 1 2 sene sonra belediye iyileştirmelerini yaparak sıcak siyasete atılması lazım.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.