Şimdi Ara

CHP MV Süleyman Girgin: Davadan Vazgeçin Ne Kadar Para İsterseniz Verelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
4
Favori
10.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
107 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Muharrem İnce'nin de dediği gibi: 3 gün doldu skandal zamanı geldi ve yeni skandal kopmuş...


    Utanıyorum artık... Allahtan yakamı kurtarmışım 2 sene önce bu Atatürk düşmanı, pislik çukuru Y-CHP'den.


    CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin kızı varile konup, yakılıp, üzerine beton dökülerek öldürülen Pınar Gültekin'in babasını arayarak:


    Davadan vazgeçin, ne kadar para isterseniz verelim demiş... Ayrıca katilin annesi CHP ilçe başkanıymış. Milletvekilinin bu sebeple devreye girdiği belli oluyor.


    Acılı baba gözleri dolu dolu anlattı bunları canlı yayında. Kılıçdaroğlu konuyla alakalı yine "Sarayın iftirası" falan diyecektir muhakkak... Bu adamları savunanlar Muharrem İnce'ye ana bacı sövüyor. Gerçekten eskiden aktif bir CHP üyesi olan ben sindiremiyorum bu durumu. Y-CHP en az AKP kadar aşağılık ve çamur-pislik bir parti. Bunu her gün yaşanan skandallar sonucu anlayacaksınız.


    Kaynak: https://www.milliyet.com.tr/gundem/son-dakika-pinar-gultekinin-babasindan-chpli-ismi-acikladi-suleyman-girgin-6394241




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsniffer -- 3 Ocak 2021; 16:7:18 >







  • Çok büyük rezillik bu.Milletvekilinin partiden atılması gerek.


    https://t24.com.tr/haber/pinar-gultekin-in-babasi-chp-li-girgin-i-isaret-etti-bana-ailesini-rahat-birak-dedi-ilce-baskanini-da-devreye-soktular-veli-agbaba-ve-ozgur-ozel-e-soyledim,923835


    Babanın iddiasına göre İlçe Başkanı da arayıp aynı şeyler demiş.Tabii olay hala daha iddia aşamasında ama baba niye yalan söylesin?Bu olay çok su kaldırır.



    Aynen kardeş. SARAY'IN OYUNU...


    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/kilicdaroglu-1802287


    Siz çok ilericisiniz, savunun bakalım PKK sempatizanlarını, tecavüzcüleri, tacizcileri, katilleri, FETÖ'cüleri...


    Muharrem İnce AKP'ye çalışıyor, herkes AKP'ye çalışıyor bir tek siz şu olayları saklamaya çalışarak AKP'yi yıkıyorsunuz. HLL SPR DVM.


    AKP'yi bu kafa yapısıyla yıksan nolacak. Aynı şeyin kahverengisi olacak. İşte AKP'li bir vekil olsa belki sustururdu; bu Y-CHP iktidar olsaydı bu aşağılık herifin yaptığı yanına kar kalacaktı. Aynı AKP gibi.


    "Şantaj, montaj!!1" derdi siz de hemen savunmaya başlardınız. Aynı malum kesim gibi...

    Son 18 yılda kaç tane tarikat yurdunda, İslamcı vakıfta tecavüz olayı oldu, el kadar çocuklar intiharı tercih edecek kadar iğrenç şeyler yaşadılar ama siz İslamcılar hiçbir zaman bu olaylardan bahsetmediniz. Bahsetmediğiniz gibi bu olayların üzerini örttünüz, tecavüzcüleri, pedofilileri serbest bıraktnız.

    Ensar tecavüzü ile ilgili olarak “ Bir kereden birşey olmaz “ diyen sizin İslamcı aile bakanınız değil miydi?


    İslamcı Akit gazetesinin pedofili - tecavüzcü yazarı Hüseyin Üzmez’i sizin adaletiniz serbest bırakmadı mı?

    Zavallı Nadira Kadirova daha 23 yaşındayken, hayatının baharındayken AKP milletvekili ŞİRİN ÜNAL’ın evinde öldü. Ne olduğunu anlayamadık bile. AKP olayın üstünü kapadı, Tayyip tek bir laf bile etmedi

    https://www.birgun.net/haber/akp-li-vekilin-evinde-olen-genc-kadinin-agabeyinden-aciklama-270144


    Sadece kısa bir Google araştırmasıyla AKP - Siyasal İslam - Tarikat üçlüsünün çocuklar ve kadınlar hakkında sicilinin kabarık olduğunu görebiliriz.


    O yüzden bırak palavra anlatmayı, geç bu işleri. Bu olaydaki kızcağızın öldürülmeden önce yaşadığı hayat senin gibi dincilerin inandığı herşeyin karşısında duran bir hayat. Türbansız, açık, sevgilileri olan, batılı hayat tarzını benimsemiş bir kız. Sen ise bir İslamcı olarak içinde büyüdüğün çevre ve sahip olduğun ideoloji nedeniyle bu kızın başına gelen felaket hakkında empati yapman mümkün değil. Daha önce de dediğim gibi: Sizin derdiniz bu kız ya da öldürülen yüzlerce-binlerce kadın değil, sizin derdiniz CHP’ye saldırarak Siyasal İslam’a (AKP) destek kazandırmak.


    Ben laik falan değilim, CHP’yi de savunmuyorum. CHP’de bu olayı savunacak, örtbas etmeye yeltenecek, ya da “ bir kereden birşey olmaz “ diyecek bir müptezel varsa onlar da partileriyle birlikte yok olsunlar diyorum. Yani gördüğün gibi CHP’yi, tecavüzcüleri ve destekçilerini lanetleyebiliyorum. Peki sen aynısını yapabilir misin? Yapamazsın.

    Konuşma tarzın vs. AKP’li olduğunu açıkça ortaya koyuyor. Üstüne giydiğin Atatürk tişörtü ile forum muhaliflerine sahte bayrak operasyonu çekebileceğini sanıyorsan çok yanılıyorsun😂


    Diğer konularda AKP’liler, troller ve Atatürk düşmanlarıyla çok haşır neşir olduğun yazışmaların da var zaten. Yani kimi, neye inandırmaya çalışıyorsun anlamıyorum. Tecavüzü savunuyor muşum da, FETÖ’cüymüşüm de breh breh😂

    Öğrenci yurtları Ak partiye mi bağlı ? Ben sana chp nin kendi içinde yaşanan onlarca taciz,tecavüz olayı koyarım önüne. Bunların içinde Kemal kılıçdaroğlunun yeğenide var, çocuğa taciz eden de, travestiye tecavüz edende. Sen bana Ak parti içinde olan bir olay göster. Yok o yurtta olmuş, şu vakıfta olmuş deme.


    Aile bakanı nerede şimdi ? görevde mi ? Ak parti kendi içinde yanlış yapanları barındırmaz. chp gibi suça ve suçluya sahip çıkmaz. Hunharca katledilen Pınar gültekin olayında olduğu gibi, katilin annesi chp ilçe başkanlığında görevli diye araya milletvekilleri girip '' davadan vazgeç '' diye telkinlerde bulunup, para teklif etmez. Taciz,tecavüzler ortaya çıkmasın diye milleti susturan canan kaftancıoğlu hala görevde hani neden alınmadı görevden ? taciz,tecavüz olayına karışanların kaçı ceza aldı ? Utanmadan konuşuyorsunuz ya. Hüseyin Üzmez i bırakan Hakime sor neden bıraktın diye bana değil.


    Attığın haberi bile okumuyorsun nasıl olsa Ak partiye karşı bir haberse yalan,yanlış,iftira olmasının bir anlamı yok değil mi ? siyah fon üzerine beyaz yazılmış Ak parti karşıtı olan her şey doğrudur sizin mantığınıza göre bak emniyet ne demiş


    '' Söz konusu intihar olayı Sayın Milletvekilinin, eşi, kızı ve evin diğer yardımcısı ile birlikte ikametinde bulunduğu esnada meydana gelmiştir. Olayın gerçekleşmesine müteakip tüm iş ve işlemler Cumhuriyet Savcısının gözetiminde ve talimatları doğrultusunda gerçekleştirilmiştir. Olay yerinde yapılan teknik ön incelemede intihar harici herhangi bir şüpheli durum müşahede edilmemiş, ayrıca müntehirenin odasında intihar eğiliminde olduğuna dair bulunan geçmiş tarihli notlar da dahil tüm bulgular soruşturma dosyasına eklenmiştir."


    Ak parti,siyasal islam,tarikat üçlüsü seks partileri mi vermiş ne yapmış ? hep diş kovuğunu doldurmayan uydurma laflar. Onu yaptı, bunu yaptı. Ne yaptı diyorum ? Kanıt yok.


    Allah Tecavüzcülerin Bin belasını versin. Tecavüzlerin ortaya çıkmasının engellemeye çalışanların,susturmaya çalışanların da bin belasını versin.


    Hep ezbere laflar ben dinci sen dinsiz mi oluyorsun şimdi ? Evet Pınar Gültekin olayında da yine olay Ak partiye döndü. Ak parti suçlu değil mi ? Ak parti dedi git Pınar Gültekini öldür, parçala,yak sonra üstüne beton dök varile at diye ? Sizin insanların hayat tarzına, insanların yaşamlarına saygınız bile yok. chp yaptıysa sizin için her şey mübah. Atatürke hakaret etsede, adına anamasada sırf chp li olduğu için üstünü kapar, gıkınızı çıkaramazsınız. Sizin bu ülke için bir faydanız hiç olmadı ve olmayacak. Zihniyetiniz sadece kokuşmuş fikirleri ve eylemleri ile bu ülkenin her geçen gün midesini bulandırıyor.

  • Ben iftira atmıyorum. Cumhuriyet Halk Partisi'ne de mal etmiyorum. Ben kişiler üzerinden konuşuyorum. Daha sonra Veli Ağbaba aradı. Veli Ağbaba'ya da aynısını söyledim. Daha sonra Özgür Özel de aradı, aynısını ona da söyledim. Ve 4 Ocak'ta ben açıklama yapacaktım, ancak çok yalan haberler var, o yüzden ben açıklama yaptım. Ben yalan atıyorum, haber çıkmadan bir gün önce CHP ilçe başkanını görevden alıyorlar Hizan'da" şeklinde konuştu.
    SÜLEYMAN GİRGİN'İN FOTOĞRAFINI GÖSTERDİ

    Gültekin, cep telefonundan kendisini arayan milletvekili Süleyman Girgin'in fotoğrafını göstererek "Çünkü Özgür Özel bey, 'gerekeni yapacağız' dediler. 'Partimiz içinden böyle insanları kabul etmiyoruz' dediler. Gereken yapılacak ve Özgür Özel bey bana dedi ki 'sonuna kadar yanındayız ve davayı takip edeceğiz'.

    CHP gerekeni yapmış. Bu olay AKP’de olsaydı (ki daha önce oldu) bırak burada konusunu açmayı, gazetelerde bile okumayazdın çünkü anında habere erişim yasağı gelirdi.

    Hiç kimse mükemmel değil, hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değil.

    Kadını bir obje olarak gören, hemen her gün öldürülen türbansız kadınlar için “ özgürlük düşkünü - örtüsüz kadın perdesiz eve benzer “ gibi şeyler saçmalayan AKP ve Siyasal islam’ın ise, türbansız, özgürlüğüne düşkün ve batılı hayat tarzını benimsemiş bu zavallı kız için adalet istediğini düşünmüyorum..kusura bakmayın ama siyasal islam bu olaydan gayet açık bir şekilde faydalanmaya ve siyasi kazanım sağlamak istiyor..sizin gibi sözde “ AKP’li olmayanlar “ ise kadın düşmanı siyasal islam’in ibriğine su dolduruyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • VirgilSollozzo kullanıcısına yanıt
    CHP MV Süleyman Girgin: Davadan Vazgeçin Ne Kadar Para İsterseniz Verelim.



    Aynen kardeş. SARAY'IN OYUNU...


    https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/kilicdaroglu-1802287


    Siz çok ilericisiniz, savunun bakalım PKK sempatizanlarını, tecavüzcüleri, tacizcileri, katilleri, FETÖ'cüleri...


    Muharrem İnce AKP'ye çalışıyor, herkes AKP'ye çalışıyor bir tek siz şu olayları saklamaya çalışarak AKP'yi yıkıyorsunuz. HLL SPR DVM.


    AKP'yi bu kafa yapısıyla yıksan nolacak. Aynı şeyin kahverengisi olacak. İşte AKP'li bir vekil olsa belki sustururdu; bu Y-CHP iktidar olsaydı bu aşağılık herifin yaptığı yanına kar kalacaktı. Aynı AKP gibi.


    "Şantaj, montaj!!1" derdi siz de hemen savunmaya başlardınız. Aynı malum kesim gibi...





  • Çok büyük rezillik bu.Milletvekilinin partiden atılması gerek.


    https://t24.com.tr/haber/pinar-gultekin-in-babasi-chp-li-girgin-i-isaret-etti-bana-ailesini-rahat-birak-dedi-ilce-baskanini-da-devreye-soktular-veli-agbaba-ve-ozgur-ozel-e-soyledim,923835


    Babanın iddiasına göre İlçe Başkanı da arayıp aynı şeyler demiş.Tabii olay hala daha iddia aşamasında ama baba niye yalan söylesin?Bu olay çok su kaldırır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hopdediks-Dediğimdediks -- 31 Aralık 2020; 17:49:11 >




  • Eğer doğru ise büyük ayıp ve alçaklık. Fakat aynı tepkiyi ve duyarlılığı akp ile ilgili konulardaki, akp seçmenlerinden göremiyoruz.

  • Hopdediks-Dediğimdediks kullanıcısına yanıt
    larry vs sergey kullanıcısına yanıt

    Kemal Bey "bizi konuşturmak için iftira atıyorlar. Açık ve net..." Diyor. Utanmazlığın böylesi. Atacaklarını düşünmüyorum.


    @larry vs sergey Teşekkürler övgünüz için hocam. Maaşlı troll olmayan insanlar şu CHP'yi neden savunuyor anlamıyorum gerçekten. Hem aydınım, eğitimliyim diyeceksin hem de Kılıçdaroğlu "Tıpış tıpış" her istediğini yaptıracak sana. Bugünkü CHP'nin AKP'den bir farkı yok.

  • Dikkat çekici bir saldırı var ana muhalefet partisine.
    Sözde taciz skandalları yetmedi bir de bunu çıkardılar.
    Saldırının nereden geldiği ise herkesin malumu.
    Korku sarmışsa bedeni
    Ne gelir eceli nede terkeder Mevlevi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chp mv değilde akp mv olsaydı yine sözde diyebilirmiydin ? Yoksa gerçekliğini sorgulamadan saldirirmiydin ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hapocod

    Eğer doğru ise büyük ayıp ve alçaklık. Fakat aynı tepkiyi ve duyarlılığı akp ile ilgili konulardaki, akp seçmenlerinden göremiyoruz.

    Böyle katledilen bir kadının babasını arayıp kendi yalakası olan kişiyi aklamak adına '' davadan vazgeç '' diye arayan bir Ak parti milletvekili varsa, söyle beraber sabaha kadar eleştirelim.

  • CHPliler dolmus konuya. Partiye saldiri var falan filan. Partiye saldiriya ne gerek siz zaten yetiyorsunuz.

    Daha once dedigim gibi AKP ve CHP esasen birbirlerini tamamlayan, birisi sag birisi sol cenap icin yaratilmis iki cakma partidir. Son 20 senedir birbirlerina laf sokarak is cevirerek bu ulkenin gundemini isgal ettiler. Sag akp ve sol akp birbirini yerken bu ulke peskes peskes satildi.

    Esasen iki parti de ayni holtun yolcusu. Ikisi de tecavuczuleri tacizcileri hirsizlari kollayan isine gelmeyince de sumen alti yapan kepaze partiler. Ikisinin arasindaki tek fark, tecavuzculerin yakasindaki rozet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnceci de aklınca böyle konular açarak chpyi kötülüyor da senin incenin oy beklediği kesim akp kesimi mi?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: POLECAT

    Böyle katledilen bir kadının babasını arayıp kendi yalakası olan kişiyi aklamak adına '' davadan vazgeç '' diye arayan bir Ak parti milletvekili varsa, söyle beraber sabaha kadar eleştirelim.



    Alıntıları Göster

    YOK AKP'de genelde olayın üstü kapatılıyor.

  • Şaka zannettim başta gerçekmiş yazıklar olsun. Parti içi muhalefet edenleri bile şutluyorlar, bakalım bunu şutlayacaklar mı?

  • Kardeşim kesinlikle siyasi parti savunmuyorum ama 1 kişi 1 partiye mal edemezsin
  • quote:

    Orijinalden alıntı: EleSuDökenSuat

    YOK AKP'de genelde olayın üstü kapatılıyor.



    Alıntıları Göster

    Mesela örnek alabilir miyiz ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Beavis34

    Kardeşim kesinlikle siyasi parti savunmuyorum ama 1 kişi 1 partiye mal edemezsin

    Ak parti ile alakası olmadığı halde, Ensar vakfındaki 1 kişinin yaptığı olayı. Tüm Ak partiye, hatta oy verenlere, hatta namaz kılanlara mal ediyorlardı ?

  • İddialar kanıtlanırsa bu adam partiden ihraç edilmezse yazıklar olsun.


    Büyük partilerin hepsi şu an kötü halde insanlar bu partilere hapsoldu kaldı. Birileri ayrılıp parti kursa onun yüksek oy alması da çok zor. Binbir türlü zorluk var kimse kanallara çıkarmaz etmez.

  • Benim anlamadığım adam davayı çeksin diye aramış diyor davayı çekse ne olacak? Psikopat serbest mi kalacak? Bu taciz davası değil, hakaret davası değil...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.