Şimdi Ara

CHP Malatya İl Başkanı Yıldız’a yumruklu saldırı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MALATYA - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, eski köy garajındaki konteyner ve çadırlarda kalan depremzedeleri ziyaret ettiği sırada ismi öğrenilmeyen bir kişinin yumruklu saldırısına uğradı.


    Olay akşam saatlerinde Malatya’da depremzedelerin yaşadığı konteyner kentte meydana geldi. Saadet Partisi'nin kurduğu aşevinin valilik tarafından kapatılacağı haberleri üzerine depremzedeleri ziyaret eden CHP Malatya İl Başkanı Barış Yıldız, MÜSİAD'ın önceki dönem başkanı Hüseyin Kalan'ın engellemesiyle karşılaştı.


    Zorlu bir süreçten geçildiğini ve provakatif hareketlere cevap vermeyeceğini belirten il başkanı Yıldız, “Biz her durumda vatandaşımızın yanındayız, zor zamanlardan geçiyoruz sakin olmamız lazım. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diyerek çevredeki vatandaşlara seslendi.


    İKİ GÖZALTI

    Bu sırada “Siz Allah bilir misiniz lan?” diye bağırıp küfürler savuran bir kişi Barış Yıldız’a yumrukla saldırdı. CHP'lilerin araya girmesiyle saldırgan çevreden uzaklaştırıldı.


    Yıldız saldırganlardan şikayetçi oldu. Hüseyin Kalan ve onun çalışanı olduğu iddia edilen diğer şahıs gözaltına alındı.


    'SALDIRGANLAR KILIÇDAROĞLU'NUN ZİYARETİNDE DE PROVOKASYON YAPTI'

    Saldırı sonrası şahıslardan şikayetçi olmak için Malatya Emniyet Müdürlüğü’ne giden CHP İl Başkanı Barış Yıldız ifade sonrası yaptığı basın açıklamasında ‘Utanıyorum’ dedi.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’nın da katıldığı açıklamada Yıldız şunları söyledi: “Benim adım Barış. 80 sonrası her çocuğa verilen ismi taşıyorum. Günlerdir sahadayım, sokaktayım. Bugün vatandaşlardan gelen bir şikayet üzerine konteynerlerin kaldırıldığını öğrenince olay yerine gittim. Vatandaşı dinleyip, çözüm aradık. Geçtiğimiz günlerde cumhurbaşkanı adayımız Kılıçdaroğlu’nun ziyareti sırasında provokasyon yaratan kişi utanarak söylüyorum ki Malatya’da bir kurumun başkanlığını yapmış olan zat halkla iletişim kurmamıza engel oldu. Bizim ziyaretimiz boyunca provokatif hareketlerde bulundu. Kendisini susturmak isteyince yanındaki zatlarla bana saldırdılar. Barış Yıldız olarak hiçbir şikayetim yok. Ama kamu vicdanı adına şikayetçiyim. Bu davranış Malatya’ya, Malatya’nın insanlığına yakışmadı. Utanç duyuyorum. Yaşananları buradaki vatandaşlarımızın vicdanına bırakıyorum. Geçtiğimiz günlerde Kılıçdaroğlu’na provokasyon yapan şahıs bugünde bunu yaptı. Önlem alınmazsa yarın aynı adam tetikçileriyle saldırılarını sürdürecektir.”


    CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ise “Konuşacak çok şey yok aslında. Birkaç gün önce buna benzer şeyleri Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun Malatya ziyaretinde yapmıştı bu şahıs. Rahatsız oldukları şey Malatya’nın huzurudur, hoşgörüsüdür. Biz her şeye rağmen çalışacağız. Huzuru, barışı kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. AKP, MHP, BBP fark etmez herkes bizim kardeşimiz. Bu şahıslar kendi nefretlerinde boğulsun, biz cevap vermeyeceğiz.”


    Kaynak duvar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Kaybediyorlar debeleniyorlar kıpraşıyorlar.

    Kim bilmiyorum ama Barış bey olaya göre iyi bir yaklaşım göstermiş Sabrın sonu selamettir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şehir teröristinin saldırısıdır. Kaç sefer dedik sadece dağda değil, şehirde de teröristler var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açıklanan anketler ve toplumdan gelen tepkiler bazı bunyelerde ağız kopurmesi ve kuduza sebep oldu. Acilen bunların aşısı sandıkta verilip, ağızlarındaki köpükler temizlenmelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cehabelilerin salaklığı koruma ordusu olmadan halkın arasına niye giriyorsun? Bak karşı tarafa etten duvar örülüyor kimse yanaşamıyor.
    Yeri geldi mi sessiz olun dağılın bile deniyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan şu Allah bi sizin Allahınız bi siz en dindarsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.