Şimdi Ara

CHP'li Belediyeden skandal tören! Türk kadınını zincire vurdular (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
0
Favori
3.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu nasıl bir çelişkidir hocam? Madem seni ilgilendirmiyordu, niye gelip laf atıyorsun? Madem laf attın niye arkasında durmuyorsun? Kim, neyin ajitasyonunu yapıyor?


    Ben başkasıyla tartışırken ortaya bir laf attın. Hem de beni etiketlemedin bile. Aksini ispat edersem biraz olsun mahçup olup olmayacağını soruyorum ama sorumla alakasız bir sürü cümle yazıyorsun. Şimdi sen başka biriyle tartışırken gelip senin hakkında alakasız bir şey söylesem ne hissedersin? Sen istiyorsun ki hiç tepki vermeyeyim. Eğip bükmeye gerek yok. Dosdoğru bir soru soruyorum. Eğer eşim çarşaflı ve peçeli ise yaptığın yanlış oluyor mu olmuyor mu? Doğru düzgün bir cevap ver ben de sana ispat edeyim söylediklerimi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adam kıvırma bağımlısı çıktı rıza baba   Tek bir lafının arkasında durursan ölmezsin korkma   Kimin boş adam olduğu belli. Tek bir lafının arkasında dahi duramıyorsun. Lafının arkasında dur ve benim söylediklerimin hayal dünyası olduğuna dair namusun ve şerefin üzerine yemin et. Sen benim söylediklerime hayal dünyası demedin mi? Hayali eşinle başarılar demedin mi? Hala da diyorsun. Hodri meydan. Söylediklerini ispat etmenin çok basit bir yolu var. Et şu yemini ve kurtul. Yemin edemiyorsan söylediklerinin uydurma olduğunu kabul ediyorsun demektir. Kıvıracaksın dediğim her yerde kıvırdın. Bu yemini etmemek için de daha çooook kıvıracaksın  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nezihh kullanıcısına yanıt

    Haklısınız pardon. Dar veya aşırı dekolteli sütyen demeliydim  

  • atade28 A kullanıcısına yanıt

    Kardeş ben ABD'yle falan ilgilenmiyorum. Sadece ABD'nin kaçmasına olan fikrin komik geliyor. ABD / Rusya falan kaçmaz gibi geliyor. Her zaman bir bokluk vardır altında emin olabilirsin.


  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    Buradaki adamların çoğu böyle. Bana da geçen paralı trol falan dediler. Ben de bunu ispat edemezseniz adi bir şerefsizsiniz, kabul mü dedim. Hepsi beni bloklayıp toz oldu. Bu minvalden adamların sözünün arkasında olmalarını beklemeyin. Adam yerine koyup cevap bile yazmayın, vaktinize yazık. Acizane görüşüm bu yöndedir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özgürlükten dem vuranlar insanların inancına,dininine en çok saldıranlar oluyor genelde.Konudaki yorumlara baksana bütün nefretlerini kusmuşlar.

    Yeri gelince kurtuluş savaşı milli mücadele diye cık cık ötmeyi bilirsiniz.Bu ülkeyi türbanlı çarşaflı nineleriniz kurtarmadı mı?Ayrım yapmak için demiyorum isteyen mini etek isteyen çarşaf giyer kimse karışamaz.Ama nerden geldiğinizi kimlerin torunu olduğunuzu bilin.Hiçbirşeye saygınız yoksa milli mücadelede kağnılarla sırtında cepheye cephane taşıyan çarşaflı ninelerinize saygınız olsun.Erzurum’da 3 aylık çocuğunu bırakıp oğlum annesiz büyürde vatansız büyüyemez diyen türbanlı nene hatuna saygınız olsun.Onlara da mı saygınız yok o zaman atatürkün türbanlı annesi Zübeyde hanıma ve kara çarşaflı kız kardeşi Makbule hanıma saygınız olsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu burka, peçe kavgasına dönmüş.


    Kadınların kıyafetlerine kimsenin karışma hakkı olamaz.

    Türkiye'nin realitesinde ise çarşafa karşı çıkan müslümanlar ve gayri müslimler,

    voleybolcu kızların şortlarına laf edip duran hocalar, "kapanmazsan oğlumla evlenmene izin vermeyizler", "çarşaflı peçeli şehir merkezine gelmesin-güvenlik sorunu olur, sınavlara giremesin, mesleğini yapamasın"lar sürekli karşılaştığımız hikayelerdir.


    Buraya ilk üye olduğum dönemlerde sabahlara kadar ygs lys sınavlarına burkayla girilebileceğini savunmuştum. Karşıt fikri savunanların da çoğu müslümandı. Taksiye bindim, şöför çarşaflıları gösterip hiç yakışıyor mu ülkeye, ben de müslümanım ama bu kıyafeti hiç beğenmiyorum dedi. E herkes senin beğenine uygun giyinmek zorunda mı?


    Bu inanç işlerinde kişilerin inançlarına yönelik kimsenin tek laf etmeye, karışmaya hakkı yoktur. Sonsuz güçlü yaradan varsa, andromedayı yarattıktan sonra senin saç teline mi karışacak?"

    -Evet ben öyle inanıyorum.

    Bitmiştir. İnanıyorsa gereğini yapar. Asla burkasına, peçesine karışamazsınız.


    Sen müslümansın neden örtünmüyorsun?

    -Çünkü ben zamanla kuralların değişebileceğine inanıyorum, kuranın da, hadislerin de bir kısmına inanıyorum.

    Bitmiştir. Kimse karışamaz. İsterse yüzde birine inanır. İnanç yahu adı üstünde. Herkesin kişisel yorum hakkı olan bir alandır.


    Ne şort giyiyon? İnancımıza göre ters

    -Sana ne? Sana ne benim inancı nasıl yorumladığımdan?

    Bu kadar basittir.


    Ama Türkiye'de hiç bir zaman basit olmadı ve olmayacak.


    Bu arada çok ilginç bir bilgi vereyim. Kadını erkek kölesi başörtüsüz, çarşafsız, peçesiz görebilir. Çogilginç yav.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemsinan -- 14 Eylül 2021; 13:3:21 >
  • brktmr B kullanıcısına yanıt

    Sen şu Alparslan Kuytul denen çakma hocanın müridi misin?  

  • Kardeşim ironiyse güzel , ciddiysen hiç komik değil.

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.