Şimdi Ara

CHP’den artık umudu kesiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 24 Haziran gecesinden sonra benim için CHP bitmiştir. CHP’ye tek faydam , parlamento seçimlerinde ben oy alması , ve bundan sonra kesinlikle CHP’nin adayına oy vermeyeceğim. Muharrem İnce bize umut verip , bir gece içinde kaybolunca artık bir şey olmayacağını anladım. O gün kendi seçmenini düşünmeyen bir aday ve parti vardı. ATATÜRK’ün partisini ne hale getirdiler!!

    Siz neler düşünüyorsunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • muhalefet oldu bu saatten sonra olan klasik 3.dünya ülkelerindeki gibi totaliter rejim altında bir parti=devlet ve temsili olarak duran sözde muhalefet olacak....

    kısaca aramıza hoşgeldin
  • Atatürk'ün partisi mi kaldı? 1938'de bitti o dava. 'Atatürkçü' kavramının bile içini boşalttılar seneler içinde. Bu sadece 16 yıllık bir işlem değildi. Bunu insanlar gönüllü yaptılar malesef. Atatürkçü geçinen kitlelere bir bakınız. Pasif, rezil, ahı gitmiş vahı kalmış, yobazlaşmış. Önce temiz kafalara ve gerçek Atatürkçülere ihtiyaç var değişim için.

    Mevcut partilerin ve kadroların değişim getirebileceğini düşünmek bana çok uçuk bir fantezi geliyor. Seçim öncesi böyle bir konuda oy vermeyeceğimi dedim, "bir halt değişmeyecek" yazdım diye yapılmayan yakıştırma, söylenmeyen söz kalmamıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sahibkıran -- 1 Temmuz 2018; 20:0:37 >
  • demin mhp-akp yoğunluklu mahallede hakmar markete giderken serseri görünümlü 3 genç kaldırıma oturmuş hararetli tartışıyorlardı

    biri diğerine

    artık kabul edin oy çalınma felan yok

    diyordu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Türkiye den umudu kestim.
  • CHP'nin adı yetiyor zaten muhalefet kalmaya. Ki Kemal bey ve saz arkadaşları olduğu sürece yazık oluyor partiye. Ben Kemal Beyin etrafındakilerin iyi yiyici olduklarını düşünmekteyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deneme_programı kullanıcısına yanıt
    Kılıçdaroğlunu severim ama artık CHP’den inmesi gerekiyor , eğer inmezse çıkardıkları hiç bir adayı desteklemeyeceğim. 24 Haziran bana çok büyük ders oldu. Aile boyu CHP’liyiz fakat 24 Haziran da olanlar beni CHP’den soğuttu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SevilenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sağ cenahtanım ama CHP'ye şuan doğru özeleştri yapacak adam gerekiyor. Kılıçdaroğlunun ilk açıklamalari komediden ibaretti.

    Değişim şart.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muharrem ince seçim gecesi kayboldu diye mi kizdin.

    Hatırlayın seçimden önce size ince nin Akşener in şansı yok diye çok denildi. Çünkü Erdoğan a oy veren kesimde bir kopma yoktu. Ancak inanmadiniz. İnanmak istemediniz. Birde son seçimlerde muhalefeti çok gaza getirdiler. Hatırlayın Mersin mitingi günlerce burda gündem oldu. Çıkan sonuç meydanda. Bir diğer konuda seçim güvenliği kaç seçimdir yine suistimal ediliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • halil altın H kullanıcısına yanıt
    Benim kızma sebebim o gece kimse seçmenini düşünmedi. Sadece sonuca boyun eğdiler. Ben burada hile oldu da demiyorum ama bu ilgisizliği görünce soğumamam için tek bir sebep söylebilir misiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haklısın CHP'ye umut beslemeyin. Hatta hiçbir muhalefetten medet ummayın. Artık bu saatten sona iş bitmiştir.



    Ben önümüzdeki seçimlerde oy kullanmayacağım. Size de tavsiye ederim.



    Başkalarının gaz vermesine , umut pompalamasına da inanmayın. Bu saatten sonra AKP gireceği her seçimden daha önce olduğu gibi galip çıkacaktır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SevilenAdam

    Benim kızma sebebim o gece kimse seçmenini düşünmedi. Sadece sonuca boyun eğdiler. Ben burada hile oldu da demiyorum ama bu ilgisizliği görünce soğumamam için tek bir sebep söylebilir misiniz ?

    soğumamak için değil ama açıklama için elde net bilgi olması lazım... YSK 2de açıklama yaptı... M.ince 2.30 da açıklamamı yapacaktı yani

    o saaatte kaç kişi dinleyecek.. 2.30 da konuşsa ertesi günü söyleyeceklerin anlamı olmazdı

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CHP MHP AKP bunlar perde arkasında danışıklı dövüş. MHP zaten ayyuka çıktı. CHP uzatmalara gitti. İnce proje adaydı, seçimlerde dolaşıp kukla rakip rolunu oynayacaktı, iyi de oynadı (rol yeteneği Bahçeli ve Kılıçdaroglu gibi iyi) Geçen sene Kılıçdaroğlu'nun bir İstanbul yürüyüşü vardı hatırlarsanız.Ne anlamsız ne gereksiz bir şeydi öyle. Sırf gösteriş, sırf bakın biz muhalefet yapıyoruz demek için düzenlenmiş bir ritüel. Bu kişiler hepsi ellerine tutuşturulan gündem maddelerini oynayan aktörler. Akşener'in iyi partisi proje partisi olduğu son derece belliydi, adeta bağırıyordu. Düşünebiliyor musunuz, 2012'de oğlunun düğününe Tayyip Erdogan'ı seref konuğu olarak cagıran Akşener, Erdogan'a karşı muhalefet yapacak, hiç aklınız kesiyor mu hiç olabliir mi öyle birşey? Ancak yüzbinlerce kadın feminizm ayaklarıyla yuttu zokayı. Zurnanın son deliği, Demirtaş var bir de, hapishaneden aday, acıklı senaryo. Kadir İnanır gibi, hakkı yenmiş mert delikanlı rolu yani Kürtler hakkı yenen millet temsili gibi hepsi birer ritüel.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili kardeşlerim neyin karasını bağlıyorsunuz anlamıyorum.

    Demokrasi ile yönetilen bir ülkede halk seçimini yaptı ve muhalefet bunu kabul etti.

    Hatta muhalefet kaybedilen seçim sonrası kendisi galip ilan etti.

    Bu saatten sonra iktidarın seçimden önce vaat ettiği gibi ülkenin uçmasını, çağ atlamasını bekleyeceğiz.

    Halk seçimini yaptı çokta şey yapmayın yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Perincek e mi oy verelim ne yapalim?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

    Perincek e mi oy verelim ne yapalim?
    Onca aktör ve aktris saydım, Perinceği unuttum. sadece seçim öncesi piyasaya çıkan dolgu malzemesi gibi Perinçeği nasıl unuttum, bugün açıklanan zamcıklar yüzünden unutmuş olabilirim. Seçim öncesi ortaya çıkmak demişken, Cem Uzan da aynı grupta fakat Uzan aktör kadrosundan değil gibi. AKP'nin Cumhuriyetin başına musallat olduğu Kasım 2002'den birkaçay önce uzan'ın kurduğu Genç Parti ana muhalefet partilerden 7% kopararak baraj altında kalmasına o yüzden AKP'nin 34% ile tek başına iktidar olmasını sağlamıştır, yani sonuç olarak şüpheli görüntü verse de Uzan için aktör demek biraz zor, ancak imkansız değil. https://www.youtube.com/watch?v=w9bRclPnVCw 'da Erdoğan 'a övgüler yağdırması şüpheleri arttırıyor.



    Soruya gelelim: Ortada demokrasi isimli bir sirk gösterisi var. Seçimde menüye konulan bu kişiler halkın yanında haktan kişiler değil, elit tabakanın gizli ajandalarının uygulayıcısı özel memurlar, olaya böyle bakınca soru kime oyverelim değil bu sirk gösterisini ne zaman dur diyelim olmalı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.