Şimdi Ara

Chip taktıracak mısınız?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bir zaman sonra mesela elimize bir chip taktırmaya zorlayacaklar ve bunun işlerimizi kolaylaştıracağını söyleyecekler. Sonrasında ödemeler, seyahatler ya da sağlık konusunda kolaylık için, bizi mecbur bırakacaklar. Mesela metroya binerken chip kolaylık sağlayacak. Tıpkı korona döneminde aşı olmayı dayattıkları gibi chip taktırmayı dayatacaklar. Mesela maaşınızın yattığı bankadan promosyon alabilmek için chip taktırmanız gerekli gibi uygulamalar gündeme gelecek. Basamak basamak, köleliğe gidecek bu işin sonu. İnsanlar chip taktıranlar ve taktırmayanlar olarak ikiye ayrılacak.


    Chip taktıracak mısınız? Bu konuda düşünceleriniz neler?




  • Bence yeterince köleleştirmişler zaten. Asgari ücrete ömrünü satan bir insan daha neyini verebilir ki? Olmuşken çiplisi olsun. Nasıl olsa hiçbir şeye direnmiyorlar.

  • SUBJECT 101 kullanıcısına yanıt

    cipi satarlar 😆


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli bir suç niteliğini ve dosya sayısını geçenlere takmalılar bence. Mesela sokaklarda artık dilenci görmeyiz. Katiller ya iyi insanlara zorla dönüşürler ya da o çip onların beyinlerini yakar gibi.

    Anlatmak istediğim çipi yalnızca kötülere takacaksın.

  • 1.4nm x86 olanını bekliyorum. Verimlilik önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlayacaklarını kim söyledi üstte saydıklarının yarısını verseler ilk müşterisi benim zaten

    Ha bu arada aşı olanlar da transformers olmuyor muydu ben hala aynı hissediyorum boşu boşuna yaptırmış olmayayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk sırada olacagim

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de taktırırdım bundan öte yol yok zaten ne olacak

  • Ben tam totoya taktıracam delik kapansın diye omg

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi zamanlar ejderhacılar vardı noldu onlara?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 'Verilerin sahibi hayatı kontrol eder' başlıklı bir youtube videosu izledim az önce. Uzunca video olduğu için, içinde dikkatimi çeken noktadan bahsedeyim:


    "İnsanları açlıkla terbiye edecekler" diyordu sonlara doğru. Yani bu demek oluyor ki, kontrol altına girmek istemeyenleri zorluklar bekleyecek. Gıda fiyatlarının artması ve üretimin düşmesi de bu noktada bağlantı kuruduruyor insana. Yapay zeka da oyunun bir parçası.


    İnşallah bunlar komplo teorisi olarak kalır.



    ilhan yilmamyoutube
    Yapay zeka ve transhümanizmin yeni Dinini oluşturmaya başladılar bizleri bekleyen tehlike çok büyük. Yeni dünya düzeni ve dünyayı yönetenler düşüncelerini ortaya çıkarmaya başladılar. Herkese merhabalar aşağıdaki linklere tıklayarak bir çok konuda bilgi alabilirsiniz. ************************* Katıl butonu ile bana destek olmak için lütfen aşagıdaki linke tıklayınız. https://www.youtube.com/channel/UCZ3y2i-3gI10V0b3x5d3GAw/join ********************************* Hazırlamış olduğum NFT lere ilgili bilgi almak için www.ilhanberatyilmam.com adresini ziyaret edebilirsiniz. Nft satın almak için ise lütfen linki tıklayınız. https://bit.ly/3gnkOyX **************************** Hazırlamış olduğum videoları beğeniyorsanız aşağıdaki linkten kanalıma abone olabilirsiniz. https://bit.ly/30Jtuf4 **************************** Kullanmış olduğum tek sosyal medya olan Instagramdan beni takip etmek istiyorsanız lütfen aşagıdaki linke tıklayınız. https://bit.ly/3pa7Nyf ***************************** Bana destek olmak ve ayrıcalıklardan yararlanmak için aşagıdaki linkleri tıklayabilirsiniz. https://bit.ly/3exA8Ip https://bit.ly/3sjaG1F *********************************** İlhan X kanalına ulaşmak gizemli ilginç videoları izlemek istiyorsanız İlhan X kanalıma sizleri davet ediyorum. https://bit.ly/3GUcToa ****************************** ilhan berat yılmam kanalı yenileniyor ikinci kanalıma aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. https://bit.ly/3GZt7N0 ****************************** #yapayzeka #transhumanism #din
    https://www.youtube.com/watch?v=6SLibbCVn_w&feature=youtu.be



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mobidik -- 25 Şubat 2023; 3:45:7 >
  • Boyle birsey olacak olursa kosarak yaptiracak insanlar bunu. Yoksa kimliksiz vatandas olacaklar ve hicbir haklari olmayacak.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.