Şimdi Ara

CHEVROLET YENİ AVEO TAKIMI (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.842
Cevap
24
Favori
127.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turquaz60

    merhaba opel servisini arayarak fiyat aldım 1000 liranın altında fiyat yok dediler. ilçede bulunan akü satıcısı mutlu aküye 1000 lira, povver akü 900tl fiyat verdi. uzman bi elektrikçi arkadaşla görüşerek inci akünün yan markası ESM (yanlış hatırlamıyorsam) marka aldım. 640tl ye.. taksitli olarak aldım.

    Ama sizin aracınızda SS var, yani start stop sistemine uyumlu mu akünüz? Bu araçlar için AGM veya EFB akü tipi kullanılır.

  • R50 kullanıcısına yanıt

    merhaba aldığım akü efb tip akü. start stop sorunsuz çalışmakta

  • Arkadaşlar merhaba. 2012 model 1.3 LS ile aranıza dün itibari ile katılmış bulunmaktayım. Bir sorum olacak. Sinyal kolunun üzerinde menü tuşu yok. Kolun üzerinde buton ya da çevirmek için hiçbir tuş yok. Youtube'da izlediğim LT ve LTZ donanımlarında vardı. Araçta sadece toplam km ve trip kilometresi haricinde hiçbir şey görünmüyor. Yakıt tüketimini vs. görüntüleyemiyorum. LS kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?


    Bir de aracı ilk aldıktan sonra hangi bakımlarını yaptırmamı önerirsiniz? Araç 177 binde.

  • Merhaba, 2012 model T300 aracımın vites topuzunda kronik yıpranma sorunu var..Değiştirmek için İzmirde bir çok yere sordum ama bulamadım..Aliexpress te buldum ama bu aralar ürünlerin gelmediğini söyleyenler var..Aliexpress ten bu şekilde bi siparişi deneyimleyip sonuç alan varsa yardımcı olsun lütfen...


    https://tr.aliexpress.com/i/1005002028740238.html?spm=a2g10.12057483.0.0.b764e997QShGWe

  • officer_86 O kullanıcısına yanıt

    anahtar almıştım 45 güne geldi.

    gecikebilir telaşlanmayın 60 gün içinde gelmezse iade talebi oluşturup paranızı geri alırsınız.


    sadece şarjlı pil v.s. gümrüğü yasak ürünleri almayın yeter.

  • Anladım hocam, verdiğiniz bilgiler için teşekkürler sağolun @a3l4i

  • MCRB M kullanıcısına yanıt

    Merhabalar,

    2012 Aveo Dizel Aracımın üzerinden AGM 70 Amper akü çıkmıştı. O zaman size de danışmıştım ancak kampanyada internetten bir agm start stop akü bulmuştum ve neredeyse normal akü fiyatına olduğundan onu alıp taktım. Aracı sık kullanmıyorum. Akü şuan tamamen bitti. AGM aküler 2-3 katı olmuş normal akülerin. Yine aynı kararsızlık. Bazı ustalar Normal akü tak birşey olmaz derken, bazıları araca zarar verir arıza lambası yanar, fonksiyonları tam çalışmaz diyor.

    Sizden araçtan hangi akü çıkmıştı ve hangi marka model akü takmıştınız? (tabi hatırlarsanız :)

    Sizin şu zamana kadar normal aküden deneyiminiz nedir? herhangi bir sorun yaşadınız mı bu zamana kadar?

    Şimdiden teşekkürler...

  • Merhaba,


    Aracımı 2018 yılında sattım. Hala konforunu arıyorum :( ben normal akü kullanmıştım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yanlış hatırlamıyorsam 72 amper akü takılmıştı. Markasını hatırlamıyorum ama özelliği olan bir akü değildi. Sıkıntı yaşamadım.

    Size Aveo nuzla mutluluklar dilerim.

    Allah hiçbirizin tekerine taş degdirmesin.


    Saygılar


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TatanQa kullanıcısına yanıt

    Siz bu sesi çözebildiniz mi anlattığınız yöntemle? Yoksa ne yaptınız? bir zararı var mı sesten başka :)?

    Uzun yolda felan bir arızaya sebep olur mu bu kavislerde, dönüşlerde ve stabilize yolda gelen lokurtu sesinin?

    Ben de ustaya götürmüştüm hemen z rotu olabilir dedi. Baktı z rotlarına sorun da yok gibi ama dedi. Kaldırdı aracı orada da sesin kaynağını bulamamıştı :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rc27 -- 2 Mayıs 2021; 16:46:46 >
  • Meksika da Azerbaycan da Rusya da bir suru yeni modeli var chevroletin Türkiye ye geri gelse keşke

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lpg ile kullananlar sorun yaşıyor mu?

  • Merhaba arkadaşlar, 2013 LT dizel sahibiyim. Fren sistemiyle ilgili sıkıntı yaşıyorum, bu sorunu yaşayan birileri var mı merak ediyorum.


    Mersin'de yaşıyorum, malum sıcak bir memleket. Araçtaki sorun fren pedalının geri gelmemesi, bunu sıcak havada yapıyor olması dışında başka şikayetim yok.


    Pedalı alttan çekmediğim sürece basılı kalmaya devam ediyor. Kışın veya akşamları hava serinlediğinde bu sorunu yapmıyor.

  • Belice B kullanıcısına yanıt

    Hocam fren hidroliğini kontrol ettirin. Hidrolik işlevini yitirmiş veya eksilmiş olabilir. Eğer bunlarla alakalı değilse sistemde kaçak ta olabilir (ki düşük ihtimal bence) veya fren merkezinde sorun da yaşanmış olabilir.


    Sağlıklı günler.

  • R50 kullanıcısına yanıt

    Bosch Car serviste komple bakıma soktum, fren hidroliğini tamamen değiştirip deneyeceklermiş. Düzelmezse diğer parçalarla ilgili işlem yapılacak. Sonucu paylaşırım.

  • Belice B kullanıcısına yanıt

    Fren hidroliği değişimi yapıldı sorun düzeldi.

  • geçtiğimiz hafta aracımı satarak 2013te dahil olduğum gruba veda etme zamanı geldi.

    hepinize kazasız belasız yolculuklar dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akaryakıt fiyatları, performans ve parça tedariğinden dolayı megane 1.33 e geçmeyi düşünüyorum. her iki aracı da kullananlar yardımcı olurlarsa sevinirim.

    özellikle konfor ve işlevsellik konusunda

  • Belice B kullanıcısına yanıt

    Merhaba, @Belice

    Fren hidroliği değiştirdikten sonra düzeldi demişsiniz. Bunu yazalı 1 sene olmuş ama sonrasında sorun tekrar oluşturmu yoksa tamamen düzeldimi. Aracımdada aynı sorun var ve bir çok usta sorun hakkında hiç bir fikir yürütemiyor.

  • Merhaba Arkadaşlar. Yeni Kasa Aveo Otomatik sahibiyim yeni birşey başıma geldi bilen yardımcı olursa sevinirim.


    Aracı yaklaşık 1-1 buçuk saat kullandıktan sonra yavaşladığımda bir anda stop ediyor ve bir daha çalışmıyor taa ki aradan 20-30 dk geçene kadar. sonra hiç birşey yokmuş gibi sürüşe devam ediyorum. Aşırı sıcaklar başladıkdan sonra bu başıma gelmeye başladı. Gaz gelebeği kirli dedi bir usta temizledi sorun düzelmedi devam ediyor. Her stop ettiğinde Klima açıktı. Bu arada araç hiç bir arıza ışığı yakmıyor. Birde araç 84 Bin Km'de. Yağ bakım zamanı geldi alakası varmı bilmiyorum Motor üst conta kısmında hafif yağ terlemesi yapıyor bunlardan bişey çıkar mı bilemedim yazdım. Arabada LPG yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smrknd -- 22 Temmuz 2023; 21:30:39 >
  • Merhaba arkadaşlar Geçen ay 2013 model Chevrolet Aveo 1.4 LT sedan otomatik araç aldım. sizinle tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. aracı aldığımda benzinliydi candan mühendislik te Atiker Grand sistem LPG taktırdım. motor Corsa D kasalarda kullanılan A14Xer kodlu motor 100hp fakat bunların manifold kısmında perde sistemi yok. bu yüzden LPG montajı daha sağlıklı ve verimli oluyor. tüketim değerleri benzinde ortalama 7 litre LPG de 8-8.5 arasında. şehir içi sakın kullanırım şehir dışı genelde 120-130 km hızlarda. arabayı ilk aldığımda aşırı derecede motorda rölanti de titreme ve içeriye ses verme durumu vardı. sağ motor kulağını değiştirdim. inanılmaz bir şekilde titreme ve motor sesi diye birşey kalmadı. geçen gün iç aks körüğü ve şanzıman yağını değiştirdim. iç aks körüğü Opel ile aynı değil biraz zor bulunuyor bilginiz olsun. otomatik şanzıman yağı 4 litre civarında çıkıyor değişimi çok kolay. dextron 6 yağ ile değiştirdim. 3. ve 5. vitese atarken biraz geç atıyordu. yağ değişiminden sonra oda düzeldi ve geçişler daha hızlı ve yumuşak oldu. toplamda 2000tl gibi bir masraf yaptım. araç gerçekten çok güzel yerli araçlardan çok daha kaliteli ve sağlam hissettiriyor. Zaten GM nin 6t30 tork konvertörlu sanzumani sorunsuz ve tam kilitlemeli tork konvertörlu masrafsız bir otomatik şanzıman. bence Türkiye piyasasında en ucuza alabileceğiniz en iyi otomatik araç.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8990919293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.