Şimdi Ara

Chevrolet captiva alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
39.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanki aracım 2007 peugeot 206 sedan işim gereği pek fazla araç kullanmadığımdan araç daha 28 bin km de neyse..
    Yaklaşık 2 haftadır hoşuma giden bir araç captiva gerek görünüşü gerek donanı mı forumlarda çok gömen de var yükselten de aracı almak için kirada ki(merak etmeyin adamın tayini çıktı;) evimi Satıcam ama max 55-60 bin lira ayıracağım araba için 206 yı da satacağım neyse

    Baktığım araç 2011 model eski kasa 90 bin km yi geçmeyen

    Vede sahibinden.com a bakıldığında 4 çeşit captiva çıkıyor
    high, sport , lt, ltz
    bunlar arasında ki farkları öğrenmek istiyorum.
    Vede o bütçe de başka SUV da tavsiye edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rusya Yolcusu -- 14 Temmuz 2015; 23:30:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Captiva gerçekten ucuz ve donanımlı.yalnız 2.0 dizel motor pek verimli değil 10 lt mazot yakıyor.cüsseye göre normal denilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subaru forester

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rozetmen

    Captiva gerçekten ucuz ve donanımlı.yalnız 2.0 dizel motor pek verimli değil 10 lt mazot yakıyor.cüsseye göre normal denilebilir.

    Aslında yakıt pek problem değil fazla kullanılmadığı için ama verili olmaması da kötü :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konularda pek bilgili olmamama rağmen nacizane fikrimi belirtmek isterim... "Chevrolet Türkiye piyasasından çekidi" sözü bir kere gündeme oturdu mu bence olay bitmiştir. Sonrasında hep dedikodular kulaktan kulağa yayılır; örn, yok zamanında alfa romeo da çekilmişti de, bir farın gelmesini 3 ay bekledik de, yok 10 yıl opel sağlayacakmış servis hizmetini sonrası belli değil belli olsa da ne kadar güvenilir de.... Vesaire vesaire uzar gider bu tarz söylemler, kısacası Şûyuu vukuundan beterdir bu ülkede... Şimdi siz alırsınız kullanırsınız sorunda çıkmaz, serviste çekilmez sorunsuz şekilde devam eder, ama gün gelir arabayı satmaya kalkarsınız işte o zaman bu dedikoduların kurbanı olursunuz. Tabi dediğim gibi bu benim nacizane fikrim saygılar
  • aracın ağırlığı ve dört çeker olması düşünülünce o kadar da çok yaktığı söylenemez.. 10 litre civarı az bir değer değil ama o cüsse için çok da sayılmaz..

    Fiyat aralığınız nedir bilmiyorum ama subaru forester dizel süper seçenek..
  • Bende 2011 Captiva vardı, 2.0 dizel 150 hp 'lik motor+ağırlık (1800 küsur)+5 ileri tam otomatik şanzımanı nedeniyle oldukça fazla yakıyordu. bence konforu iyiydi ama yakıtı uyku kaçırır. bence o paralara 2011-2012 QQ 2.0 dci otomatik alabilirsin. 2011'de makyaj yemeden önce sport, high ve medium donanımları vardı, en çok high donanımı tutulmuştu. makyajdan sonra LTZ ve LT olarak donanım seviyeleri oldu. LTZ daha dolu olan versiyonu. 2.0 165 hp lik 6 ileri tam otomatik şanzımanı var. ben makyajlı halini begenmemiştim.
  • 2 arkadaşımızda eski kasa captiva var. Sakin bir şehirde ortalama 11lt civarı gösteriyor yol bilgisayarları. İstanbul gibi büyük şehirlerde şehir içi 15lt civarı yakar diye düşünüyorum. Çok km yapanlara tavsiye etmem.
  • Benim de çok beğendiğim bir araç. Tek sıkıntısı çok yakması.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ev satılıp araba alınmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle uzak durun.Satmaya çalışsanız zararla satarsınız.Düşük model Honda Crv,Toyota Rav 4,Subaru Forester'lara bakmanızı öneririm.
  • 15 litre mazotu Erzurum ekspresi yakmıyor.
  • Öncelikle aracınızı satarsanız haberimiz olsun. Evinizi satıp araç almak mantıklı değildir. Ev sürekli faiz ve dolar bazında değer kazanır araba sürekli değer kaybeder. Araca gelirsek sınıfının en güzel en uygun fiyatlı araçlarından bir tanesidir. Yakıtı biraz fazladır ama bu sınıfta normal değerlerdedir. LTZ donanımı daha doludur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.