Şimdi Ara

Cheerble kedilerinizin robot arkadaşı olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Robotik teknolojiler genelde insanoğlunun hayatını daha kolaylaştırmak amacıyla geliştiriliyor ancak hayvanlar da bu teknolojiden en iyi şekilde yararlanmaya başladı. Robot oyun arkadaşları en popüler ürün grupları arasında.



    Cheerble özellikleri ve fiyatı



    Geçmiş yıllarda kedilerin en iyi oyun arkadaşı yün yumakları gösterilirdi. Teknolojinin gelişmesi ile birlikte insanlar lazer işaretçilerin kedileri oynatabildiğini fark etti. Sonrasında titreşimli mini plastik böcek türü oyuncaklar da bunların arasına katıldı.



    Şimdi ise artık iş farklı hareketler yaparak kedilerin dikkatini çeken robot oyuncaklara düştü. Yıllardır evcil hayvanlar için robot oyuncaklar geliştiren Cheerble girişimi aynı adı taşıyan son kedi oyuncağıyla yine bağış rekorları kırıyor.



    Ayrıca Bkz.Dünyanın ilk sıfır mavi ışık gece lambası satışa çıkıyor



    Geçmiş yıllarda köpekler için robot kemik ve kediler için Wicked Ball robot top geliştiren girişimin Cheerble adındaki yeni oyuncak topu çok daha kçük boyutlara sahip. Bu sayede kediler çok daha rahat oynayabiliyor.





    Cheerble robot oyuncak kendi kendine dönerek odanın içerisinde koşuşturan bir cihaz. Böylece kedileriniz için iyi bir oyun ve egzersiz arkadaşı oluyor. Ortada bir kemer ve iki tarafında yün kaplama şeklinde tasarlanmış. LED aydınlatma kedilerinizin dikkatini çekiyor.



    Topu çalıştırdıktan sonra agresif, normal veya yavaş şeklinde 3 farklı mod belirleyebiliyorsunuz. Topa hafifçe vurduğunuzda hareket başlıyor. Kedilerin yorgunluğunu da hesaba katarak 10 dakika oyun ve 30 dakika dinlenme şeklinde programlar belirlenebiliyor.



    4 saate yakın kullanım ömrü sunan bataryası şarj edilebiliyor. Pil derdi olmadan uzun süreler oyun oynayabiliyorsunuz. Cheerble 34$ bağış karşılığında hediye ediliyor ve şimdiden kat kat fazla bağış miktarı elde edilmiş. Opsiyonel olarak 40cmx50cmx90cm ölçülerinde yün tabanlı labirent veya düz oyun alanları da satın alınabiliyor.



    Kaynak:https://www.kickstarter.com/projects/1847607923/cheerble-board-game-your-cats-ideal-companion







  • Bakamayacaksan, bakmaktan yorulacaksan almayın/sahiplenmeyin şu hayvanları. Eve hapis edip, doğalarını bozup sonra bakmak zor diye yaftalanmak nedir, bu tip icatlara hiç gerek bile olmaması lazım. Bir hayvan, insanın bebek hali gibidir; eve aldığından itibaren sana muhtaç bir canlıya dönüşüyor.

  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Doğası derken? kediler yada köpekler ne zamandan beri şehir hayvanı oldular şehirler sokaklar caddeler otobanlar onların doğal yaşam alanı oldu ? Hiçbir zaman biz insanlar aç canavarlar gibi her yeri talan ettiğimiz için o hayvanlar mecbur şehirlerde yaşamaya mahkum oldu kedilerin ortalama ömrü 15-20 yıl ama sokakta o yaşa kadar yaşamış kedi bulamazsın ya araba altlarında ya çöp kamyonlarinda yada insan artiginin birinin ayaklarının altında can veriyor belki evleri birer hapis olarak görüyorsunuz ama araba altında can vereceklerine varsın evlerde ecelleri gelince can versinler benim düşüncem bu yönde o yüzden bu tarz girişimci uygulamaları yerinde buluyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    Canlılar adaptasyon yasar yasayamayanlarin da nesli tükenir gider. Kedi kopegin doğal yasam alanı şehirler değil ama insanlar şehirleri genişletti ve bu hayvanlar da adapte oldular. Bu sebeple sokaktakilerin doğal hayatı artık şehirler. Bu sene kapıma 4 tane sokağa atılmış bakımlı ev kedisi geldi. Hayvan kendine bakmıyor diğer kedilerden dayak yiyor, kısacası ölüme terkediliyor. Bakamıyorsan almayacaksın bu kadar net. Bu işin maddi manevi bir yükümlülüğü var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Bence yanlış düyünüyorsun. Evde bir hayvanın da eğlenebileceği bir cihazın olmasının nesi kötü? Senin bakış açın ile çocuk da yapmayalım çünkü önlerine TV telefon veya bilgisayar veriyoruz kendi kendilerine eğlensin diye, hatta biz de evlenmeyelim kendi kendimizle eğlenelim ne gerek var netfilixe TV bilgisayar filan.

  • Çok güzelmiş, ben beğendim. Alınır.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 12 Mayıs 2020; 12:54:37 >
  • cnbzkrt kullanıcısına yanıt
    yorumculuklar Y kullanıcısına yanıt
    Ben ingilterede yaşadım birçok avrupa ülkesini görmüş birisiyim sokak hayvanları sadece kuşlar sincaplar o kadar şehirlerde -_- kedi bile yok yani ispanyada şurda burda belki latin ülkelerinde olabilir çok bilgim yok ama köpek felan yani bi bizde gördüm başka ülkede görmedim gittiğim ülkelerden bashediyorum 3 dünya ülkerini ziyaret etmedim henuz

    Konu nerden saptı buralara neyse

    Kedim olsa kesin alırdım güzel bir alet

    @yorumculuklar








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 13 Mayıs 2020; 5:11:40 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.