Şimdi Ara

ChatGPT ilk kez bir akıllı telefona entegre ediliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ChatGPT ilk kez bir akıllı telefona entegre ediliyor
    Son dönemin patlama yapan trendi yapay zekâ sohbet robotları artık akıllı telefonlara entegre ediliyor. Normalde uygulama olarak indirilebilen ChatGPT yakın zamanda ilk kez bir akıllı telefonda yer alacak.



    ChatGPT entegre akıllı telefon



    İddialara göre Infinix Note 30 serisi akıllı telefonlar entegre olarak ChatGPT sohbet robotunu bünyesinde barındıracak. Firmanın hali hazırda kullanımda olan Folax adındaki dijital asistanına ChatGPT robotunun entegre edileceği belirtiliyor.



    Ayrıca Bkz.ChatGPT Plus Türkiye abonelik bedeli netleşti



    Folax asistanı orijinal ikonu ile bulunmaya devam edecek. Kullanıcı mikrofon tuşuna basılı tuttuğunda Folax devreye girecek ve ChatGPT tabanlı Bing arama motorunun sonuçlarına çok benzer sonuçlar üretecek.



    Entegrasyonun hem Infinix markasını hem de Folax dijital asistanını güçlendireceği ifade ediliyor. Zira henüz kendi dijital asistanına ChatGPT entegre etmiş bir akıllı telefon üreticisi mevcut değil. Bu sayede Siri gibi güçlü rakiplerin de karşısına çıkabilecek.



    Infinix Note 30 serisi akıllı telefonlar ülkemiz de dahil kısa süre içerisinde piyasaya çıkacak ancak hangi versiyonlarda ChatGPT entegre Folax dijital asistanın olacağı şimdilik bilinmiyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/06/04/infinix-note-30-launch-chatgpt-powered-voice-assistant/







  • pandoranın kutusu açılıyor !
    açırma kutuyu .. !

  • dünyayı ele geçirecek dediğimiz yapay zekaya " a+2/(3a)=5 olduğuna göre 9a^2+4/(a^2) ifadesinin değeri kaçtır" diye sordum. yanlış cevap verdi. Bir daha sordum yine yanlış cevap verdi. Cevabının yanlış olduğunu söyledim doğru cevap 213 e göre yeniden çözmesini istedim yine çözemedi. Aynı işlemi google bard da da denedim aynı cevapları aldım.

  • Apple değilmiş beyler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.