Şimdi Ara

Chainlink ve SWIFT iş birliği yaptı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Chainlink ve SWIFT iş birliği yaptı



    Dünya genelinde bankalar arasında para transferi sağlayan SWIFT, bankaların Blockchain ağı üzerinde işlem yapmalarına olanak tanıyan Cross-Chain Interoperability Protocol (CCIP) teknolojisi için Chainlink ile iş birliği yaptığını duyuruldu. CCIP, SWIFT mesajlarının zincir üstü token transferi talimatı  vermesini sağlayarak, bankalar arası ağın tüm Blockchain ortamlarında iletişim kurabilmesine yardımcı olacak.



    Ayrıca Bkz.Sözde Satoshi ünlü milyarder yatırımcıyı bile kandırdı



    Chainlink kurucu ortağı Sergey Nazarov, yaptığı açıklamada bu iş birliği sayesinde distributed ledger technology (DLT) teknolojisinin yaygınlaşacağını ve sermaye piyasalarındaki çeşitli kurumlara katkı sağlayacağını belirtti. 






    SWIFT’in Strateji Direktörü Jonathan Ehrenfeld Solé, CCIP üzerinde Chainlink ile çalışmanın başarılı olmasının nedenlerinden birinin, kurumsal yatırımcıların kriptoya “inkâr edilemez bir ilgi göstermesi” olduğunu belirtti.



    Son olarak Chainlink ve SWIFT arasındaki zincirler arası birlikte çalışabilirlik ortaklığı, TradFi kurumları için geleneksel ve dijital varlıklar arasındaki boşluğun kapatılmasına yardımcı olacak. Bankaların, kripto para transferleri yapabilmesine olanak sağlayacak.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.