Şimdi Ara

Cevap: ÜTOPYA | TV8

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şuanda ki sözlerim size ve tüm ütopya izleyenlere,

    Sizler seyircisiniz ve orada gördüğünüz kişilerde sizleri eğlendirmek için yapılan bir programın parçaları, bundan öte birşey değiller.

    İzleycilerden ve bir taraf olanlardan sıklıkla gördüğüm şey kendi akılları yokmuş gibi, programda sevdiği kişinin söylemlerinden doğru ya da yanlış olsun etkilenmesi ve etkilenmekle de kalmayıp içerideki kişiler gibi konuşmaları tartışmalarda aynı ağız ile kendilerini savunmaları ya da karşı tarafı suçlamaları.

    Benim yazdığım ve senin cevap verdiğin ilk mesaja gelirsek de orada semih'in ilk 1,2 ay boyunca nasıl sevildiğini ve o seven kişilerin çoğunlukta olduğunu ve hala azalsa da sevenlerinin olduğu belirttim. Buna sadece izleyerek varmadım sosyal medya kullanıcılarının tepkileri herşeyi ortaya koyuyor.

    Kaldı ki eğer baştan beri takip ediyorsanız utopya sitesinde ilk ay içerisinde etkisiz acık bir oylama yapıldı ve bu oylamada kimin ne kadar oy aldığı belliydi ve Semih'in almış olduğu oy %70 lere yakındı. Bunun en temel sebebi çağdaş olayıydı ve çağdaş'a kimse yetki vermemesine rağmen organizatör edasıyla oraya buraya koşması hem semihin hoşuna gitmemişti hemde herkesin eşit olduğu bir ortamda böyle bir durumun olması kabul edilebilir bir davranış değildi. Yatak meselesinde de eskide olsa daha rahat bir yatağı aynı fiyata alabileceğine neden kötü bir şey üzerinde yatsınki ve o dönemde herkese alınacaktı sadece semihin söylemi değildi bu, lakin çağdaş nedense işi üstlenmeye kalktı sonrada ben iyilik yapıyorum demeye başladı. Acaba orada kimsenin kimseye iyilik yapma gibi bir durumu var mıydı varsa çağdaş orada bunu ne sıfat ile yapıyordu yönetici mi ? Bunun yanında çağdaş'a bazı ları tarafından şakşakçılık yapılması bu halk tarafından sempati ve sevgi duyma olayını semih adına olumlu yönde etkiledi ve sonuç olarak büyük bir fark oluştu.


    Son olarak kimi desteklediğim konusuna gelirsekte zamanında semihe destek oldum ama yeri geldi kafe grubundan da kişilere oy verdim. Hiç bir zaman akıl tutulmasına kapılacak şekilde bazı kişilerin söylemlerine boyun eğip bende o şekilde davranış içerisinde bulunmadım ne yazık ki programı takip edenlerden o kadar zavallı kişilikler var ki kendi fikriyatını unutup bazı insanların zihinleriyle yatıp kalkıp önündeki doğru olayları görememekteler. Şuanda ise ütopya da desteklenecek kimsenin olmadığı gibi programında olması gerektiği formatta olmaması ne yazık ki sadece boşlukta bakılabilecek durumda

    İhtiyacınız olursa ütopya ile ilgili yazdığım ilk yazıya http://forum.donanimhaber.com/m_89054059/mpage_31/f_//tm.htm#102929299 bakın fazla bir şey yazmadım ama o zaman gerçek gözlemci ve izleyici nasıl olur, kendi düşünceleri ile nasıl yorum yazar insan belki onu görürsünüz.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.