Şimdi Ara

Cevap: Isınmadan yol tutan lastik önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aytürk

    On üç yıldır araç kullanırım, anlattığınız gibi hemen patiye düşen, çabuk saran ve tutunması için ısınmaya (normal sürüşte) ihtiyaç duyan bir lastik görmedim. Sürüş tarzınızı ve debriyaj konusuna eğilmenizi öneririm.

    haklısınız diyeceğim ama aynı araçta kış lastikleri olarak goodyear ug 7 kullanıyorum ve hiç patiye düşmüyor. ama goodyear kış lastiği
    2010 model octavia 1.4 tsi aracım vardı ve onda da dunloop vardı 205-60-15 ebadında idi, o lstiklede hiç patinaja düşmedim. 1.4 tsi ile bu ikili ile aynı motor ve şanzuman ile sorun yaşamazken, michelinler banai illalah dedirtti. benim anlatmaya çalıştığım sabah işe gitmek için çıktığımda, yoğun trafikte ilk ışıklarda araç sanki buz pistinde gibi dans ediyor. şu an kış lastikleriyle denemek için red line yaptığımda bile zor patiye düşüyor. normal sürüşte ise patiye düşmesi imkansız. Kış lastiği için goodyear dan başkasına bakmam, ama iş yaz lastiğine gelince artık yerli, yabancı formlara bakmaktan yoruldum, ama hala net bir fikre sahip olamadım.
    ilginize teşekkür ederim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.