Şimdi Ara

Cevap: AKP'nin İzmir'i alması neden imkansız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi güzel demişsinizde. Mevcut AKP li başkanlara hırsız yolsuz vs demişsiniz peki izmir belediye başkanı hiçmi vergi almıyor belediyenin hiçmi geliri yok, peki bu başkan bu kaynağı ne yapıyor hiç sordunuzmu kendinize yoksa belediye geliri harcanmayıp geri dönüşüme mi gönderiyor ne yapıyor.
    Arkadaşın biri demiş memleketim adapazarı izmir den daha iyi hizmet alıyor peki adapazarı belediyesinin gelir kaynağı izmirin % kaçı acaba hiç merak ettinizmi?
    Demişsiniz ki izmir insanı özgürdür özgürlüğü sever özgürlüğü kısıtlanırsa izmir haklı biter, Peki mevcut hükümet dışında muhafazakar toplumu düşünen kim. Devlet memuru olacaksın olmaz başın kapalı, üniversiteye gideceksin olmaz başını aç öyle gel açmazsan sana okul falan yok, analar evlat yetiştirmiş asker yapmış devletini milletini korusun diye ama başı kapalı anneler ordu evlerine alınmıyor peki burada özgürlüğü kısıtlayan kim.


    İstanbul nüfusu 15 milyon ve 81 vilayetten insan yaşıyor, izimir nüfusu istanbulun 3 de 1 kadar burada hengi şehri korumak güzelleştirmek hizmet vermek insanları menun etmek kolay tekrar düşünün.

    Not: Oyumu ak ye verdim fakat izmir şehrini akp almasını istermisin deseler cevabım hayır olacaktır. İzmir halkıda oyunu yine istediğine versin ama çelışmayan başkanı al aşağı edip protesto etsin illaki CHP li olsun çamurdan olsun mantığı ile hareket etmenin mantığı yok.


    Düzenleme:Yazım hatası







  • Yani çalsın ama çalışsın demek istiyorsun

    Harbiden sizin kafalara çok gülüyorum ya, bugün bi Akpartili ile konuştum ve midem bulandı.
    Adam aynen şöyle dedi ; Liderimiz Erdoğan çalmışsa helal olsun, adam Türkiye'yi düşünüyor neler yaptı bu ülkeye.

    Zaten İzmir mitinginde Erdoğan hırsızlığını kendi açıklamıştı, İzmir'e onu biz yaptık bunu biz yaptık dedikten sonra bunlarda para mı varda yapacaklar demişti.
    Sanki sanarsın kendi cebinden veriyor, yazık gerçekten.
    Şu yaşananlara rağmen gidip onlara oy veriyorsun, bide burada CHP'yi kötülüyorsun.




  • İzmirde şu fikrin değişmesi gerekiyor kim olursa olsun chpye oy verecez.Yine sol görüş olsun veya sağ farketmez partiye bakarak oy kullanmaktan vazgeçmeli izmir halkı. Şimdi chpyi destekleyen arkadaşlar celallenmeden söyleyeyim bu ak Partide de var konumuz izmir olduğundan onun üzerinden yorumda bulundum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen çalsın ama çalışsın birde çalıpda çalışmayanlar var.

    yrıca aynı konudan neden iki tane oldu anlayamadım diğer konudaki mesajlarım silinmiş ve bazısı buraya taşınmış. Forumda hakatet etmeden küfür etmeden de yorum yapılamıyormu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 2 Nisan 2014; 23:50:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.