Şimdi Ara

Cevap: Adios Seyahat Kampanyaları - İndeks

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni yıla dünyanın en güzel şehirlerinde giriyorum. ( - 1 Ocak 2014) (21 Aralık 2013 – 1 Ocak 2014)
    adios Premium ile 21 Aralık 2013 - 1 Ocak 2014 tarihleri arasında Amsterdam, Barselona, Berlin, Dubai, Londra, Moskova, Paris ve Roma'ya 199 TL puanla, New York, Rio, Sidney ve Şangay'a 449 TL puanla herşey dahil gidiş-dönüş uçabilirsiniz.

    Kampanya biletleri 1 Ocak 2014 tarihine kadar alınmalı, 21 Aralık 2013 – 1 Ocak 2014 tarihleri arasında kullanılmalıdır. Bu tarihler dışında alınacak ve kullanılacak biletler kampanya dışında kalacaktır.
    Kampanya, sadece Yapı Kredi Seyahat Hattı üzerinden alınacak olan uçak biletleri için geçerli olacaktır.
    Yapı Kredi Seyahat Hattı'na 444 0 446 Yapı Kredi VIP Line'ı arayarak ulaşılmaktadır.
    Kampanya biletleri gidiş-dönüş uçuşlar için geçerli olup diğer destinasyonlara alınan uçak biletleri ve tur, otel, gemi, otobüs biletleri, araç kiralama harcamaları kampanya dışındadır.
    Kampanya Türkiye çıkışlı – Amsterdam, Barselona, Berlin, Dubai, Londra, Moskova, New York, Rio, Paris, Roma, Sidney, Şangay varışlı ve Amsterdam, Barselona, Berlin, Dubai, Londra, Moskova, New York, Rio, Paris, Roma, Sidney, Şangay çıkışlı - Türkiye varışlı direkt ya da aktarmalı gidiş - dönüş uçak biletleri için geçerlidir.
    Kampanyada Amsterdam, Barselona, Berlin, Dubai, Londra, Moskova, Roma ve Paris şehirleri için gidiş-dönüş uçak biletleri 199 TL karşılığı olan 39.800 tutarındaki puan; New York, Rio, Sidney ve Şangay şehirleri için gidiş-dönüş uçak biletleri 449 TL karşılığı olan 89.800 tutarındaki puan kullanımıyla gerçekleşecektir. (Nakit veya kredi kartı ile ödemeler kampanyaya dahil değildir.)
    Kampanya dahilinde alınacak 1 adet gidiş-dönüş biletin normal satış fiyatı Amsterdam, Barselona, Berlin, Dubai, Londra, Moskova, Paris ve Roma şehirleri için en fazla 1.000 TL değerinde, New York ve Şangay şehirleri için en fazla 2.500 TL; Rio ve Sidney şehirleri için en fazla 3.000 TL değerinde olabilir. Bu fiyatlar üzerinde satış fiyatı olan biletler kampanyaya dahil değildir.
    Kampanya kapsamında Avanspuan kullanımını takip eden 1 yıl boyunca yapılacak kredi kartı kullanımları ile tamamlanamayan her bir Avanspuan için, 199 TL karşılığı olan 39.800 tutarındaki puan kampanyasından yararlanılarak alınan biletler için 0,00883 Euro tutarında; 449 TL karşılığı olan 89.800 tutarındaki puan kampanyasından yararlanılarak alınan biletler için 0,01032 Euro tutarında bedel borç kaydedilecek günün TCMB Euro satış kuru üzerinden TL'ye çevrilerek kart hesabına borç yansıtılacaktır.
    Bilet fiyatları karşılığında ödenecek puanlara tüm vergi, işlem bedeli ve komisyonlar dahildir.
    Kampanya dahilinde 1 kişi (kart sahibi) en fazla 2 adet gidiş-dönüş bilet alabilir.
    Biletlerin iadesi veya değişikliği mümkün olmadığından puan iadesi gerçekleştirilemez.
    Biletlerin gidiş ve dönüş tarihleri açık olmamalıdır.
    Taleplerin karşılanması yer durumuna bağlıdır.
    Kampanya dahilindeki biletler belirli adetlerle sınırlıdır.
    Yapı Kredi kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme yetkisine sahiptir.

    16.10.2013 tarihi itibarıyla sadece "Amsterdam, Barselona, Berlin, Dubai, Londra, Moskova, Paris ve Roma'ya 199 TL puanla" biletlerinde kontenjan kalmıştır.
    Aralık 2013 tarihi itibarıyla kampanya bitmiştir.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.