Şimdi Ara

Cevap: >>>Acemi Birlik: (Manisa) - Usta Birlik: (Kıbrıs) Olanlar İçeri!<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar telefon olayı için yanınıza çift hatlı dandik bi telefon alın, türkiyeden de avea hariç bi hat götürün, kıbrısta da kktcell veya telsim alıp çift taraflı kullanarak msjlaşabilirsiniz.türkiyeden aldığınız ankesör kartları çalışmaz, boşuna götürmeyin.
    kıbrısın denetimleri çoktur ama siz görmeyeceksiniz merak etmeyin, yaz dönemi doğru düzgün komutan görme ihtimaliniz de düşük çünkü hepsi nerdeyse 1 ay izin kullanır yazları, arada bayramlar da var, o da sizin için iyi.ben geçen sene nisan celbinde 14. zırhlı tugaya gittim ve oldukça rahat askerlik yaptım sıcaklar hariç.
    yemekler kötüydü 14. zırhlı tugayda,, baya kilo verdik bütün kısa dönemler olarak, kantinlerde bol bol tost var, hamburger var, simit, poğaça, onları da bilhassa haftasonu stoklayın yoksa hafta sonu bitmez açlıktan.
    spora da takılmayın, zaten denetleme görmeyeceğiniz için sizi çok kasmayacaklar, en azından bizde öyleydi, kaldı ki 14. zırhlı tugayın topçu taburundaki en psikopat üsteğmen bizdeydi ve ona rağmen bizi kasmadılar.
    çarşı izinlerinde çok para harcamaya hazır olun, harcamam demeyin mutlaka harcanıyor ve elinizde kalan hiçbişi olmuyor.lefkoşaya arada sırada ama girneye sık sık gidin, güzeldir girne, ama maalesef sizin gittiğiniz saatlerde dışarda çok sivil olmaz, çünkü insanlar biliyo ki o vakitlerde dışarısı aç kurt kaynıyor.
    bu arada 14.zırhlı tugayda su sorunu olmaz, hem içme suyu hem de banyo suyu anlamında, biz yazın ortasında sabah spordan sonra ve akşam duş alabiliyoduk, sıkıntı yok yani, içme suyunda ise hiç sorun yok, rahat olun.bol bol çorap götürün, kaliteli olsun, çalınacak ama yine de lazım çünkü ayaklarınız çok terleyecek, atlet ve fanila da bol olsun, orası çok sıcak arkadaşlar.oturduğum yerde sırılsıklam olduğumu bilirim.nöbet yerleri de oldukça uzaktır ve bu da size nöbet harici min. 45 dakika kaybettirecek.
    sorusu olan varsa bilhassa 14. zırhlı tugayla alakalı çekinmeden sorsun.

    edit:en önemli konu da uçak bileti, manisada 21 gün acemilik olacak, bize öyle olmuştu, teslim tarihinizden itibaren 24. güne kıbrıs bileti alın ve "asker" seçeneğini işaretleyin ki normal tarifeden çok daha ucuza oraya gidin, devlet gidiş ve dönüş parasını zaten verecek, bu konuda da rahat olun.ayrıca manisada size alışveriş için kırmızı ziraat bankası kartlarından satacaklar, almayın, bankamatik kartıyla işinizi görürsünüz.garanti banası kartınız varsa da şanslısınız çünkü içerde garanti atmsi var.







  • Tam konusunu açmışsın birader. Acemi Manisa, usta Girne. Bir tarafımızdan ter akacak sanırım.
  • Ya bu tuzlu su olayına çok taktım ben.

    39 UNCU MKNZ.P.TÜM. 14 ÜNCÜ MKNZ.P. A. nasıl acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.