Şimdi Ara

Cevap: 1 Kasım 2015 Erken Genel Seçim Sonuçları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: aycibin

    quote:

    Orijinalden alıntı: iktyas01

    quote:

    Orijinalden alıntı: aycibin

    sene 2015.akp istanbul il başkanı konuşma yapıyor.izleyenler takbir diye bağırıyor.tarikat mısınız,bölücü örgüt müsünüz,yoksa siyasi parti misiniz?bu çağdışı manzara bir siyasi manzara değil.bu gericilikle arabistan'a döndü memleket.gerçekten korkutucu bir görüntü.

    bahçeli sen de çek git artık.sattın memleketi.5 ayda naptıysan 10% barajına danyandı koca mhp.

    Atatürk'e laf edenler vatan hainidir.bunun tartışması istisnası yok.bu ülkenin kurucusu ve Ata'sına hakaret eden vatana ihanet suçunu üstlenir.bu toprakta da yeri yoktur.bu kadar basit.

    Vatan hainleri belli sen hiç dert etme. Bizler kimseye hakaret edecek kadar küçülmedik o sizlerin marifetidir. Bu topraklarda bizler 1000 yıldır yaşıyoruz. Ahlakımızla, imanımızla, hayat görüşümüzler ilh... Sizler tapunuzu batıyı vermişiniz sizlerin yeri fransa, almanya, italya...

    neden alındınız?
    sizler kimsiniz?
    bizler kimleriz?

    karıştırıyorsunuz sanırım.italya,fransa 100 yıl önce anadoluyu yer edindi yani işgal etti.cumhuriyeti kurarak onları avrupa'da geri yolladık.yani sizin ifadenizle tapumuzu avrupadan geri aldık.bunlar ilkokulda da okutuldu gerçi.bu birliği bozmak isteyene din,dil,ırk,uyruk ayırt etmeksizin bölücü denir.bölücü müsünüz?

    Alınganlık diye bişey yok sözler az çok bana ve benim gibi düşünenlere geldiği için cevap verme gereği hissettim. Bizler Kemal paşayı sevmeye mecbur değiliz. Ona karşı zerre bir ilgim alakam yok. Bilakis onun inkilaplarına karşıyım sonuna kadar. Ben Türk ve Müslüman bir insanım. Sizler ise tapuyu avrupaya vermiş güya 100 yıl önce fransayı , italyayı, ingiltereyi yendiğimizi zanneden insanlarsınız. Velevki dediğiniz gibi galip gelmiş olalım ne değişti ? Onların kanununu kullanıyoruz , burada parantez açmak istiyorum biz lozanda 3,5 hristiyana müslüman kanunu tatbik etmeyeceğiz diye söz veriyoruz fakat kendimiz onların kanunlarını tatbik ediyoruz. herneyse. onların kıyafetlerini giyiyoruz, onlar gibi düşünüp onlar gibi yaşıyoruz ama ne oldu biz onları yendik! iyiki yenmişiz . yenmesek daha nasıl onlar gibi olurduk ben düşünemiyorum.



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.