Şimdi Ara

Cescesor Epson Durabrite Muadili 4 renk mürekkep (ÜCRETSİZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 Cescesor Epson Durabrite Muadili 4 renk mürekkep (ÜCRETSİZ)

    Baştan belirteyim, SATILIK DEĞİL. Kargosunu ödemek koşuluyla ihtiyacı olan birine hediye edeceğim.


    Elimde atıl durumda olan, çok azı kullanılmış, Ocak 2021'de Cescesor'dan alınma 4 renk (CMYK) + 1 tüp siyah (toplam 70'er gramlık 5 tüp) aşağıda resmi bulunan mürekkep setini ihtiyacı olan birine kargo bedelini ödemesi koşuluyla hediye edeceğim.



    Cescesor Epson Durabrite Muadili 4 renk mürekkep (ÜCRETSİZ)


    Hikayesini de anlatayım ki, isteyen ona göre istesin. Herhangi bir sorun olursa sorumluluk kabul etmeyeceğimi belirteyim.


    Salgın nedeniyle evde yazıcı ihtiyacı oldu. 5-6 sene önce alıp, pek fazla kullanmadığım Epson SX235W'yi kullanmak istedim. Doğal olarak o kadar uzun süre bekledikten sonra baskı kafasını kurumuş halde buldum. Bu nedenle Aliexpress'ten bir baskı kafası aldım. Yazıcının çalışıp çalışmadığından tam emin olmadan fazla masrafa girmemek için Hepsiburada üzerinden tek kullanımlık PPT Premium marka muadil bir kartuş seti aldım. Yeni gelen baskı kafası ve muadil kartuş setiyle yazıcı çok güzel bir şekilde çalıştı. Bu arada sonradan öğrendim ki bu set Dye mürekkep içeriyormuş. O sırada bu farkı bilmiyordum. Neyse bu kartuşlar bitene kadar da sorunsuz şekilde baskı ihtiyaçlarımı hallettim.


    Artık dolabilen bir kartuş seti ve mürekkep seti alarak ihtiyaçlarımı daha ekonomik şekilde halletme yoluna gitmeye kara verdim. DonanımHaber de dahil olmak üzere yaptığım araştırmalar beni Cescesor firmasına yönlendirdi. Kendileriyle telefonda da görüşerek bilgi aldım ve kendilerinin de tavsiyesi ile 1 set dolan kartuş ve 1 set Durabrite muadili (pigment bazlı) mevzubahis mürekkep setini Ocak ayında aldım. İlk birkaç baskı düzgündü fakat sonrasında baskılar gitgide kötüleşmeye başladı. Özellikle kırmızı renk baskı ya çok kötü ya da hiç basmamaya başladı. Defalarca kafa temizleme yapmama ve sıcak su ve solüsyonlar kullanarak baskı kafasını açmaya çalışmama rağmen bir türlü randıman alamadım. Her denemede ilk seferde idare eder bir baskı almasına rağmen devamında yine tıkanıklıklar baş gösterdi. En sonunda pes ettim. Sitelerinin anasayfasında en tepede kocaman harflerle "İADE GARANTİSİ Memnun kalmadığınız ürünü iade edin." yazmasından da cesaret alarak Cescesor firmasını aradım ve ürünlerden memnun kalmadığımı bildirdim. Sonuçta bir Türkiye gerçeğiyle yeniden yüzleştim, anasayfada "İADE GARANTİSİ Memnun kalmadığınız ürünü iade edin." yazısı yazmanın pratikte hiçbir karşılığı yokmuş. Benden incelemek için önce yazıcıyı sonra mürekkepleri göndermemi istediler. Kargosunu da benim ödemem gerekmiş. Yani kısacası işi yokuşa sürdüler. Ben de hiç uğraşmadım bıraktım peşini.


    Sonrasında Konya'dan Photoink marka mürekkepleri Duruink markasıyla satan Duru Kırtasiye adlı firmadan dye bazlı mürekkep seti aldım. Uzun uğraşlarla baskı kafasındaki tıkanıklığı açabildim ve yazıcıyı Duruink mürekkeplerle kullanmaya başladım. Tıkanıklık yoktu ama maalesef bu süreçte tıkanıklığı açabilmek için solüsyonundan sıcak suyuna, alkolünden kolonyasına baskı kafasını bir sürü farklı kimyasala soktuğum içim kafadaki nozzle'lar bozulmuş, genişlemiş. Renkler basılıyor ama bir bulanıklık, mürekkepin çok dağılması söz konusu oluyordu. Sonuç olarak bozulan baskı kafasını çöpe attım ve Aliexpress'ten bir baskı kafası daha aldım. Şimdilik Duruink (Photoink) mürekkeple sorunsuz baskı alıyorum. Bu arada yine Cescesor'dan aldığım dolan kartuş setinde herhangi bir sorun yok. Arada bir x kartuş tanınmadı diyor, söküp takıyorum devam ediyorum.


    Sonuç olarak, mürekkepleri almak isterseniz yaşadıklarımı da bilin istedim. Bende sorun oldu sizde olmayabilir. Veya sizde de sorun olabilir. Sorun olursa sorumluluk kabul etmeyeceğimi baştan belirtmek isterim.



    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.