Şimdi Ara

Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.226
Cevap
234
Favori
452.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dikkat: Cepteteb hesapta artık paranızın 2500 TL/$/€ kısmına faiz işletmeyecek, bu yönden cazibesini kaybetti artık. kredi kartı da artık ücretli, kart aidatı var.(ilk 50 bin hariç)
    • Hesap isletim ücreti, eft, havale ucreti şimdilik yok.
    • Cepteteb hesapta 2500 TL/usd/euro üzerindeki bakiyeye günlük faiz işler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a44 -- 2 Mayıs 2019; 15:53:32 >



  • 500 liraya faiz işletmemeleri saçmalıktan başka bir şey değil. Hesapta 500 tl'den fazla olasa bile herifler 500 tl'yi yalan ediyor. Uyanıklığa bak sen. Yılda yaklaşık 40 tl faiz kaybı demek. Bu da 40 tl kesinti demek. Bu teb'e güvenilmeyeceğini bir kez daha görmüş olduk. Ben 40 tl'yi tebe yedirmem, enparaya geçiyorum.

    Hazır enpara kredi kartı da çıkardı, ordan da ekstradan 100 tl iade alırım iki sene.
    TEB'in bu Cepteteb konusunda en başından beri kafası karışık. Şu sorunun cevabı yok. Cepteteb TEB'in cep şubesi mi yoksa Enpara gibi ayrı bir dijital banka mı?

    Kafalar karışık olunca ortaya vizyon da koyamıyorlar, ben bir stratejileri olduğuna inanmıyorum. Cepteteb'i sadece yeni bir müşteri kazanım kanalı olarak görüyorlar, Enpara'nın sunduğu faydaların benzerini sunarak da onun aynısı gibiyiz algısı yaratıyorlar. Halbuki yapısal olarak alakaları yok, Enpara bağımsız bir banka gibi davranıyor. Bu arada Cepteteb'in aktif müşteri sayısı Enpara'nın %15'i civarında web'deki metriklere bakınca. Aralarında uçurum var ve bu fark sürekli Enpara lehine açılıyor.

    Diğer taraftan bu 2.500 TL hikayesinin arkasındaki sebebin TEB'in karlılık anlamında 2018 yılını rakiplerine göre çok geride kapatmasıyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Hem büyümede hem de karlılıkta sıkıntıları var. O yüzden de daha çok vadesiz yaratıp karlarını yukarı çekmek istiyorlardır. Ama insanların faiz konusunda bu kadar hassaslaştığı bir dönemde (enflasyon sebebiyle) yangını söndürmek için alınmış çok yanlış bir karar olduğunu düşünüyorum.

    ING'nin son reklamlarına bakarsanız onlar da Enpara'ya rakip olmaya çalışıyorlar, kaldı ki mevduat faizleri anlamında daha iyi oran sunuyorlar. Ancak onların da servis kalitesi ve kampanyalar anlamında geliştirmeleri gereken çok yönleri var, Enpara özellikle servis kalitesi anlamında rakipsiz.
    Bu cepteteb başlığında bazı kafa karıştırıcı bilgiler dönüyor. Kafası karışanların karışması normal, burada teb'in de suçu var. Cepteteb normalde enpara gibi bir masrafsız şubesiz bankacılık ürünüdür, bir hesap türüdür. Teb hesabından ya da marifetli hesaptan farklıdır. Ancak IT departmanı da aşırı derecede kötü olduğunu düşündüğüm teb burada pazarlama açısından da çok büyük bir hata yaptı. Mobil uygulamasına da cepteteb ismi verdi. Bu sefer ne oldu adamın teb hesabı var, cepteteb uygulaması ile hesabına giriyor, sonra sanıyor benim de cepteteb hesabım var, neden eft'den para kesti. Burada suç bankada arkadaşlar, sizde değil.

    "Cepteteb hesap" isimli üründe eft/havale ücreti yoktur. Şubesiz standart banka hesabıdır. Hesabınızdaki paranın 500TL si haricinde diğer kalana günlük %14 faiz işler. Örnek olarak 10bin TL'nin 9500'üne faiz işler.
    "Cepteteb vadeli hesap": cepteteb müşterisi olduktan sonra int bankacılığı ya da mobil uygulamadan 10 saniyede açılabilir. 32-46-55-92-181 günlüktür. %21-23 arası faiz verir. 10bin TL'nin 10bin'ine de faiz verir. Parasını uzun süre kullanmayacak olanlar için değerlendirilebilir. (Bunun da 500 lirasına faiz verilmiyor sananlar var ama hepsine faiz verilir)
    "Cepteteb kredi kartı": ilk 50bin müşteriye "kredi kartı aidatı" yoktu, mayıs 2017'de doldu, sonra alanlara aidat yıllık 95 TL'dir. 1 yıl da beklemez, direk alır aidatı. Standart bir teb bonus kredi kartıdır. Garanti bonus ile aynı sayıda taksit yapar. Sadece Garanti bonus 1000'e 100 verirken bu 75 verir, Bonusflaş uygulamasının verdiği ekstra 25TL puanları vermez. Bonusflaş kampanyaları için de bir aidatsız bonus flexi kart çıkarırsanız aidat ödemeden tüm garanti/bonus kampanyalarından yararlanıp üzerine bir de cepteteb ekstralarını alırsınız
    "Teb hesabı": Şubeden açılan teb banka hesabı. Eft/havale ücreti keser.
    "Marifetli hesap": Şubeden açılır, tanışma hesabı şeklinde bir hesaptır. İlk 3 ay güzel faiz verir, sonrasındaki faiz internet bankacılığı faizlerinin altındadır. Vadeli hesabına bağlı olan vadesiz hesabında 3500TL ve üzeri para bulunduranlardan eft/havale ücreti almaz, diğerlerinden keser.

    Düzeltme: İlk kez banka müşterisi olacaklar marifetli hesabı şubeden açmak zorunda olsalar da halihazırda banka müşterisi olanlar internet bankacılığından da açabilirler.

    Hesap işletim ücreti işine gelirsek zaten danıştay o işi iptal etti. Hala ödeyen varsa dilekçe versin.

    Ayrıca cepteteb hesabı açamıyorum, temsilci kartımı sözleşmemi getirmiyor diyenlere: Gidin bir Teb şubesine, standart bir banka hesabı açtırarak Teb'ü müşteri olun. Teb banka kartınızı alın. Sonra int bankacılığına girin ve 10 saniyede cepteteb hesabı açın. Size verilen teb banka kartını cepteteb hesabına bağlayın, isterseniz ilk açtığınız teb hesabını kapatabilirsiniz. Öyle yapın ki bizim gibi sokaklarda 3 ay kurye kovalamayın. İlk müşteriler çok çile çektiler
    Genel bilgiler vereyim. Günlük limitler öntanımlı 20bin olması lazım. MHyi arayarak günlük limiti artırabilirsiniz. İlk girişte bir sözleşme onaylıyorsunuz. Herhangi bir aidat ya da komisyonu yok. Tabi devletin artık almaya başladığı %0,1 oranında bir kambiyo vergisi var ki onu zaten tüm döviz alış işlemlerinde alıyor. Ayrıca websitesindeki döviz kuruna göre makas biraz daha dardır. Euro için konuşursak cepteteb sitesinde 6,59-6,64 iken tebfx'te 6,60-6,62 şeklinde olabiliyor. Hangi döviz işlemlerinde işlem yapacaksınız öncesinde o dövizlerle alakalı vadesiz hesap açmayı unutmayın. Ayrıca tebfx'in 5 saniyeliğine kuru sabitleme özelliği var. Komisyonsuz aidatsız küçük yatırımcı için güzel bir araç olduğunu düşünüyorum. Direk eur/usd şeklinde işlem yapmanıza olanak tanıyor. Euronuzu dolar yapmak için önce TL'ye çevirmenize gerek yok yani.
    öyle boş bir mesaj yazmışsın ki... yıl 2019 android 10 çıktı ama sen hala android 4 kullanan telefon kullanıp bankaya çamur atıyorsun.banka babamın oğlu değil o ayrı konu ama yeni telefon alacak paran yoksa zaten bankayı da kullanma.banka 5 yıl önce çıkan telefonların yazılımına kendini uydurmak zorunda değil.sen bankanın sistemine uyacaksın ya da kullanmayacaksın.android 4 nedir ya.tuşlu telefon kullan daha iyi
  • Tutar bu hesap.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara ve nuvoya rakip mi geliyor :) Önlerden yerimi alayım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap


    Aslında masraf adi Altın'da aldıkları para faiz gelirlerinin yanında Çerez parası. Bu tablo 2013 sonuna ait 2014 sonunda tahmin edersiniz ki buz dağı çok daha Büyüdü

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gunluk faiz %10 cok iyi .sart yok.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • güzel kampanyalar olursa kayıt oluruz dursun bakalım şimdilik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • enparaya iyi alternatif.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://cepteteb.com.tr/cepteteb-kredi-karti tabloyu iyice inceleyin... kart ücretini bile ilk 50bin kişiyle sınırlamışlar, paketlerden bonus veriyoruz diyorlar ama paketinde yıllık ücretini koymuşlar...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100tl'e günde %10 faiz mi veriyor sitede ben mi yanlış okudum
  • gunluk %10 deriken?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara + diğer bankaların ücretsiz kartları yetiyor...
  • Sakin olun enpara'daki birikim hesabı gibi. Yıllık faiz %10 vade günlük.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şerbetçi Ş kullanıcısına yanıt
    Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slayer_ -- 30 Ocak 2015; 0:32:05 >
  • Enpara ve Denizkart karışımı bir şey yapmışlar.
  • Teb kartım var bu karta basvurmam lazımmı
  • Arkadaşlar bu banakcılık işlerinden anlamam, kredi kartıda kullanmam. Siz bana şunu söyleyin: Buradan hesap açıp paramı buraya koysam parayı iyi katlar mıyım?
  • Enpara'ya rakip mi çıkıyor?💲💲💲

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat çekmek istedim umarım abartı olmamıştır

    Simage sorunu var. Linkten bakabilirsiniz.

    https://store.donanimhaber.com/bc/62/e6/bc62e69b02aa5e4f82a12a4a2f4928b9.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 30 Ocak 2015; 0:55:33 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nicolai Tesla

    Arkadaşlar bu banakcılık işlerinden anlamam, kredi kartıda kullanmam. Siz bana şunu söyleyin: Buradan hesap açıp paramı buraya koysam parayı iyi katlar mıyım?

    Günlük hesabı 1000 TL'ne günlük 23 kuruş verir, oradan hesapla.
    Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap

    Cepteteb Masrafsız Bankacılık - Cepteteb Hesap

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.