Şimdi Ara

cepte100 internet paketi şifre kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.avea.com.tr/tr/sta/bireysel/kampanyalar/cepte100.shtml?pagemenu=kampanyalar.internet.faturasiz.cepte100&pagemenu=kampanyalar.internet.faturasiz

    Ücretsiz 100MB internet paketiniz ile 30 gün boyunca, cep telefonunuzdan internete dilediğiniz an bağlanabilir, paketinizin kotası dolana kadar herhangi bir ücret ödemezsiniz.
    30 gün sonrasında ise faturasız 100MB internete %25 indirimle sadece 6TL karşılığında sahip olabilirsiniz.


    avea'nın faturasız hatlar için düzenlediği kampanya var. cepte100mb internet paketi şifre kartı diye. yukarda da yazdığı gibi ilk ay bu kart sayesinden ücretsiz iptal edilmezse 6 lira otomatik olarak yeniliyor.

    ben mi yanlış yorumladım bu kartın ücretsiz olacağını? sonuçta ücretsiz diyor ve bu kart için para istememesi lazım. avea bayisine gittiğimde bu kart için 8 tl istedi. e hangi ay ücretsiz peki? bu karta 8 lira verip sonraki ay mı ücretsiz olacak. ama öyle de demiyor. bilgisi olan var mı?



  • Aynen öyle. Ücretsiz alabiliyormuşsun kartı.
    Bana da 100 MB paketi lazımdı ama 6 lira çok fazla. 9 TL'ye 1 GB paketi var zaten.
  • kart ücretsiz ama geçen ben de istedim avea bayiiden "işlem yapmanız lazım nt taşıma falan filan" dedi

    öyle bir zorunluluk mu var da deyince çıkarıp vermek zorunda kaldı... ücret falan alamaz çünkü kart bedava yani ilk ay ücretsiz... sonraki ay 6 tl den devam ediyor...
  • ben doğru yorumlaşmışım o zaman. kart ücretsiz ama 8 liraya satmaya çalışıyor avea ana bayisi. burdan avea ya da bildirdim zaten onlardan da bir cevap gelsin olmazsa bayilerini şikayet ederim ama pek bir sonuç çıkacağını sanmıyorum.

    bana mümkün olduğunca ucuz lazım o yüzden bunu almak istedim. sadece banka işlemleri için giriyorum cepten internete ve ayda 40 mb bile kullanmıyorum. yoksa 1gb lık 9 tl ye varken 100mb 6 liraya bile çok.
  • migrosdan 20 tl avea alırsan fişin altında çıkıyor 100 mb kodu...
  • az önce avea genel merkezden aradılar. cevap şu: sitede ücretsiz yazıyor ama bayilerimiz işlem ücreti olarak 8 lira alabilirler ve biz buna müdehale edemiyoruz. gerekli birim internet sitesinde gerekli düzenlemeyi yapacaktır.

    yani o kartı ücretsiz alıp almamak avea bayisinin insiyatifinde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: heryerde

    az önce avea genel merkezden aradılar. cevap şu: sitede ücretsiz yazıyor ama bayilerimiz işlem ücreti olarak 8 lira alabilirler ve biz buna müdehale edemiyoruz. gerekli birim internet sitesinde gerekli düzenlemeyi yapacaktır.

    yani o kartı ücretsiz alıp almamak avea bayisinin insiyatifinde.

    avea nin acizligine bak....
    Islem ucreti ne ki :) tek yaptigi karti cikarip size vermek :) islem buysa 8tl cok fazla :):)
    baska bayiilerden sansinizi deneyin bence ;)
  • Merhaba ben avea ya numarami tasidim genc pakete.

    No tasininca bu kodu yollayip 100 mb alabilir miyim. 20 tl yuklemeden önce 3g nin verimliligini olcmek istiyorumda. Tesekkurler
  • ee madem 8 tl işlem ücreti vereceğine gider şifre kartsız üye olurum. bu avea'da çok olmaya başladı valla. fatıuralı hatta cepten 1gb internet 29 faturasıza 9...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.