Şimdi Ara

Cem Yılmaz’ın Karakomik filmlerinden yeni fragmanlar geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
4.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Cem Yılmaz’ın birer saatlik iki filmi tek seansta izleyici ile buluşturmayı düşündüğü projesi Karakomik Filmler bilindiği üzere sinema yapımcıları ve dağıtıcılar arasındaki sürtüşme nedeniyle Ekim ayına ertelenmişti. Filmlerden yeni fragmanlar geldi.


    Karakomik Filmler neler sunuyor?


    Karakomik Filmler’in oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz, Ozan Güven, Zafer Algöz, Cem Davran, Can Yılmaz, Nilperi Şahinkaya, Cemre Ebuzziya, Necip Memili, Özkan Uğur ve Uraz Kaygılaroğlu yer alıyor. Yönetmen ve senaristliği ise Cem Yılmaz üstleniyor. Kaçamak ve 2 Arada filmleri 18 Ekimk 2019'da vizyona girecek. Tek bir bilet ile iki film tek seansta izlenebilecek.


    Ayrıca Bkz.Yapay zekaya yeni bir yaklaşım getiren Kirin 990 yonga seti duyuruldu

    Karakomik Filmler Kaçamak filminde bir otelde kaçamak yapmak için konaklayan bir grubun uzay gemisi ile karşılaşması anlatılıyor. Karakomik Filmler 2 Arada filminde ise İstanbul’da bir vapurda işe başlayan Metin Arıcı’nın dramını izleyeceksiniz.


     



     



     







  • Bence fazla haksızlık ediliyor. Yıllardır dolar artarken bilet başına aynı rakamı kazansan ve artık izlenen filmden bile zarar edecek duruma gelsen sende isyan ederdin. Özellikle cinemaximum bilet fiyatlarını sürekli arttırırken. Bildiğim kadarıyla bilet fiyatının yarısını alıyorlar şu an. Daha adil gibi geldi bana. Bilet fiyatlarını 10TL-15TL ye satan 2-3 yer var istanbulda. Cinemapink sinemalarında 20TL civarında olması lazım biletler. Özellikle İstanbul'da daha büyük ve merkezi yerlerdeki Cinemaximum sinemalarında fiyatlar atıyor tabiki. Diğer şehirlerde durum daha iyi Bursa'da merkezi yerdeki Cinemaximum 15TL, öğrenci 13TL.
  • Bu adam dram tarzı hafif komedi filmlerini çok iyi yapıyor bu konuda Cem abimiz kesinlikle kaliteli tartışılmaz. Ama neden abi neden uygun fiyatlı biletleri elimizden aldın ?

  • Kendi cebini düşünen, bize kazık biletleri reva gören açıkgöz cem’in bu ve bundan sonraki hiçbir filmine gitmeyeceğim.



    Eskiden 10tl’ye bilet alabiliyorduk. Şimdilerde 25-30’dan aşağı yok. Öğrenciyse 1TL indirim, bonkörlüğe gel..

  • Gideriz filme beklersin cem bey

  • Arif v 216 çok kötüydü
  • Gidipde 2saat geminin güvertesini seyredemem fragmanı bile beğenmedim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Zaman kaybı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk yayınladıkları fragmandan farklı bir şey pek göremedim, bir iki sahne eklenmiş ikinci filme. Netflix yolunu muhtemelen çabuk görecek belki yılmaz erdoğan'ın filmi kadar hızlı olmaz ama yine de gösterimde çok uzun kalacağını sanmıyorum. Açıkçası bir tek ilk filmini merak ediyorum, diğeri biraz arrival'ın parodisi gibi duruyor, bakalım
  • Mafya filmi yapmalı bu adam. Bu tarzlar olmuyor.

  • Sanki olmamış gibi. İlk defa fragmanları bile sonuna kadar izleyemedim.

  • Oynadığı filmler içinde av mevsini dışında, özellikle yönettiği filmler hep aynı mantık üzerine kurulmuş filmler hangi birini izlesem diğer filmin bir sahnesini izliyomuş hissine kapılıyorum. Sürekli bir mesaj verme kaygısı, aha bak bunu böyle yaptım şuraya gönderme yaptım olayı, hiç bir zaman kahkaha attırmayan ehe diyip sırıtabileceğin espriler, sıktın artık Cem Yılmaz.

  • Av mevsimi dışında bütün filmleri boş diyecem o filmdede Şener Şen' dua etsin o olmasa o filmde boş olurdu.

  • "2 Arada" çok kötü, bayık bir şeye benziyor. Daha doğrusu full drama, benim tarzım değil. 1.'si ise klasik Cem Yılmaz filmleri gibi Ali Baba ve 7 Cüceler'den iyi olacağını sanmıyorum bel altı fazla. Zaten 60 dakikaya da ne sığdıracak ki?
  • Tamam sinemaya hizmet veriyor bir şeyler yapmaya çalışıyor ama yani nasıl desem mesela arif v216 da 20. dakikada kapattım filmi. Allahım dedim bir gülümseme bile mi olmaz insanın suratında. Espriler o kadar bayat o kadar sığ, oyunculuğu desem ayrı bir kötü. Filmin bariz şekilde konusu yoktu ya, skeç skeç ilerleyen bakın Türk sinemasında neler yapabiliyoruz dercesine ego tatmini gibi, o kadar kötüydü ki. Bu fragmanlar da kötü filmlerinden olacakmış hissiyatı verdi. Bakalım. Tüm filmleri böyle değil yalnız, Yahşi batı, Hokkabaz, Her şey çok güzel olacak filmleri gayet güzel filmlerdi. Bu arada son stand up u da kötü diyorlar ve seyirci kısmında boşluklar oluşmuş, bu sebeple sık yapmıyor stand up'unu.

  • Tamamen eskiden yaptığı bir iki güzel işin ve ülkeye ilk defa stand up'ı getirmenin ekmeğini yiyen bir adam. Onun dışında tamamen halkı sömürmeyi amaçlayıp, herkesle alay eden megolaman biri kendisi, sinemaya gitmeye değmez.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    Av mevsimi dışında bütün filmleri boş diyecem o filmdede Şener Şen' dua etsin o olmasa o filmde boş olurdu.
    Av mevsimini izlemesek inanacaz. Yahu siz böyle heryerde ve hep bir ağızdan aynı şeyleri yazanlar siz nesiniz? Tarikat veya cemaat felan mısınız?

    Birbirlerinin aynı cümlelerini kuruyorsunuz. Şu Cem Yılmaz konusunda ekşi de bile aynı cümleler kullanılıyor eleştiri olarak.

    Şonor Son olmoso o folm bolo gozol dogol.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netflix yada itunes'a gelsin bakarız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drjacob -- 7 Eylül 2019; 8:55:22 >
  • birisi bu adama sen sinema çekme desin zira bütün filmleri leş.

  • öğrenci adamız 2 3 liraya film izliyoruz sırf cebine para girsin diye sinema keyfimizle oynadı. buraları okumaz ama çok büyük ayıp ettiniz cem bey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.