Şimdi Ara

Cem Yılmaz’ın ilk NFT eserleri yaklaşık 250 bin TL'ye satıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cem Yılmaz’ın ilk NFT eserleri yaklaşık 250 bin TL'ye satıldı



    Kısa bir süre önce NFT dünyasına adım atan ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın 3 NFT’si kısa bir süre önce 24.500 dolar değerinde 7.03 ETH karşılığında satıldı.



    Yaklaşık 6 gün önce üretilen ve popüler NFT pazaryeri OpenSea’de açık arttırmaya çıkarılan NFT eserlerinden 000001KIZ 6 Ethereum’dan (yaklaşık 21 bin dolar) “CYHEAD000001 RED’ ve ‘CYHEAD000005 NAVY’ isimli diğer NFT ise toplamda 1.03 ETH (3.500 dolar) karşılığında satıldı.



    Ayrıca Bkz.Cem Yılmaz NFT koleksiyonuna ömür boyu bilet hediye



    Satışların ardından Cem Yılmaz kişisel Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla NFT eserlerini satın alan Okan Uçkun, Rıza Selçuk Saydam ve ‘Whisky Bath’ isimli kullanıcıya teşekkür etti.



    Ünlü komedyen dün yaptığı açıklamada eserlerini satın alan kişilere, tüm gösterilerinde 2 kişilik davetiye göndereceğini duyurmuştu.

     




    Kaynak:https://opensea.io/CEMYILMAZMCMLXXIII?tab=created







  • ne kadar kolay ve güzel para kazanma şekli.

  • Ortadakinin elbisesini görünce beynim bana "adam karalamış k." dedi istemsizce.

  • Alan zenginler tepe tepe kullansın. 7 eth lik bakarlar her gün. :))

  • Şimdi bunu alan vatandaş ne elde etti?
    Bunu aldı da ne oldu?
    Bu kadar para bayılmaya değecek bir çizim dosyasının özelliği, getirisi nedir?
    Yok arkadaş bu nft zımbırtısını aklım almıyor.

  • Ne abi bu nft olayı birisi izah etsin çözemedim ben. Şu resmi ben kopyaladım sağ tuşla kaydettim misal bunu engelleyen bir koruma mı var, bu kopyalanamaz mı? Kripto ağla mı alakalı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herhangi milyon dolarlik filmi troorentten surdan burdan kopyalamaniza engel varmi yada monalisayi basin printerdan tutan mı var ? Yada facebook u kopyalayıp işletmeye baslayin... nft de neyi anlamadığınızi anlamiyorum. Eser var sahibi var sahibinin imzalı kripto belgesi var sende bunu alıyorsun yada almıyorsun. Olay bu kadar net . Sen kopyaladin sunu yaptin bunu yaptın ee sonra ? Satan kim? kaynak kim? sen . Yani para etse de sende olay etmese de... , muhtemelen para etmeyecek cunki sen değersizsin ve senin sattigin şey de degersiz. Acin bi Trump hesabi Trump gibi mesaj atin sallayan olur mu ? olmaz degil mi ? Bu kisim net ama nft hala tam olarak net degil mi?

    Ben hayatta resme mesme sanat eserine para vermem yani öyle bi durumla karşılaşmadım beni para harcatmaya ikna edecek bi sanat eserine rastlamadım, eserleri severim o ayri, ve sanat eserine para veren de kesinlikle benim kadar normal biridir sadece zevkler farkli ...



    Ama sanat eserine para verenleri , tabloya para verenleri anlayıp ntf yi anlayamamak bana anlamsiz geliyor.





  • Kapitalizmin yeni malzemesi. Bu zımbırtıları fakir biri satabilsin de o zaman görelim faydasını.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 14 Ekim 2021; 2:33:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu saçma sapan şeylere para verenlerin zeka geriliği olduğunu düşünüyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selmand kullanıcısına yanıt
    Saçma gelecek ama basitçe açıklayayım, mesela ünlü bir tablonun çakmasını alıp evine asabilirsin ama kimse için bir değeri olmaz, veya müzeler orjinal eserler yerine bazen imitasyonlarını sergiler ancak gelenler bunu farketmez bile. Şuraya bağlayacağım, önemli olan eserin fiziksel özelliği değil, kimin sahip olduğu. Para için de aynı şeyi söyleyebiliriz, dünyadaki paranın neredeyse tamamı dijital, önemli olan ne kadarına kimin sahip olduğunun bilinmesi.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • normalde yüksek fiiyatlı sanat eserleri zenginlerin sigortasıdır.

    bankadaki hesabına bloke koyulabilir,denetimlerde malvarlığı yüksek görünmesin, veya milyonlarca doları nakit saklayacağına, değeri hiçbir zaman düşmeyecek hatta yükselecek bir yatırım aracı olarak gördükleri için ufacık bir ''sanat eseri''ne hatatımızda göremeyeceğimiz paraları bayılırlar.


    bu NFT de bu mantıkla alınıp satılıyor sanırım.
    başka açıklaması olamaz.bu paraları verenler emin olun senden benden daha iyi hesap kitap yapıyorlar.

  • Ellerini altında internet var sınırsız bilgiye ulaşa bilirler hala NFT nedir aklım almıyor yaaaa diye dolanıyorlar ortada Cem Yılmaz’ın ilk NFT eserleri yaklaşık 250 bin TL'ye satıldı 

  • Kendi arkadaşlarından birisi mi aldı diye düşünmüyor değil insan.

  • selmand kullanıcısına yanıt

    Mesele sözde senin o dosyaya sahip olmanın "sonsuza" kadar sürmesi ve herkesin bunu görebilmesi. Tabiki satabiliyorsun da, zaten alanlar %99.99 ilerde çok daha değerleneceğini düşündükleri için alıyorlar. Tam bir saadet zinciri aslında ama bakalım ne zaman patlayacak.

  • The Imp kullanıcısına yanıt

    Nerde satılıyor biz de satabiliyor muyuz?

  • selmand kullanıcısına yanıt

    Çok araştırmadım o yüzden fiyatlar konusunda pek bilgim yok ama eminim ki bir ücreti vardır. Sonuçta bilgi bir blockchainde depolanmalı. Eğer ücretini ödemeye razıysan ve alıcı bulursan satarsın. Muhtemelen üzerinden satış yapılan siteler de pay alıyorlardır.

  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt

    Doğru diyorsun. Aynı şekilde ellerinin altında internet olup, okuma yazma bilen ancak daha kendi dilinde doğru düzgün yazmayı bilmeyenler, noktalama işaretlerinden habersiz olanlar gibi dolanıyorlar.

  • Starrk35 kullanıcısına yanıt

    Bu lafı diyen adamın mesajı'da bu Cem Yılmaz’ın ilk NFT eserleri yaklaşık 250 bin TL'ye satıldı 


    Cem Yılmaz’ın ilk NFT eserleri yaklaşık 250 bin TL'ye satıldı


    Hayatım boyunca çok insan gördüm'de laf sokmaya çalışırken kendi kendisine laf sokan adam ilk kez seni görüyorum Cem Yılmaz’ın ilk NFT eserleri yaklaşık 250 bin TL'ye satıldı az daha zorla belki akrostiş şiir yazmaya başlarsın





  • Kara para aklama yöntemi.

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.