Şimdi Ara

Cebinizdeki dijital fotoğraf albümü ; MAGPIX Pocket Photo Album / Mini DVR ; Teac DV-R05 DVR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MAGPIX Pocket Photo Album ; Dijital fotoğraflarınız cebinizde Dijital fotoğraf makinaları tam otomatik yapıları, baskı maliyetinden kurtarmaları ve çekilen resimlerin anında ön izleme yapılabilmesi gibi kolaylıklarla eski tip analogları neredeyse silip attılar. Dijital fotoğraf çekmek oldukça kolay ve maliyeti düşük ama iş çekilen fotoğrafların herzaman izlenebilmesine ve taşınmasını kolaylaştırmaya gelince kullanıcılar için sorunlar baş göstermekte. Zira analog makinalardaki baskı ve benzeri işlerle izlenebilirliği ve taşınabilirliği arttırmak için uğraşmak gerekiyor. Fakat MAGPIX Pocket Photo Album sayesinde çok sevdiğiniz fotoğrafları cebinizde taşıyabilir, yolda onları tekrar tekrar izleyebilir veya gittiğiniz yerde görüntüleri televizyona aktarabilirsiniz.

    1.5'' LCD ekrana sahip cihaz 6 x 5 x 1,7 cm boyutlarında ve 62 gram ağırlığında ayrıca 16 MB dahili hafızaya sahip. Eğer 16 MB hafıza yeterli gelmez ise SD/MMC kartlarla hafızasını genişletmekte mümkün. 99$'a satılan ürün hakkında daha detaylı bilgiye http://www.magpix.com adresinden ulaşabilirsiniz.

    Teac DV-R05 DVD Recorder ; Televizyondan direk DVD'ye kayıt için ufak boyutlu çözüm DVD görüntü kaydediciler dendiğinde akla hep büyük kaba cihazlar gelir. Bu televizyonda izlediğimiz görüntüyü DVD medyaya kaydetmeye yarayan araçlar günümüzde sadece televizyondaki değil kamera ile çektiğimiz görüntülerinde DVD ye aktarılmasında işimizi oldukça kolaylaştırmaktalar. Kaliteli optik yazıcı ve okuyucuları ile kendini kanıtlamış bir firma olan Teac DV-R05 DVD kayıt edici ile bu cihazların ne kadar ufak ve zarif olabileceklerini bizlere gösteriyor.

    DV-R05 142 x 196.3 x 26.7mm boyutlarında ve bir uzaktan kumandaya sahip. Cihaz analog yayın girişinin yanında dijital kameralardan görüntü aktarılabilmesini kolaylaştırmak için birde DV dijital girişe sahip. HQ, SP, LP, EP ve SLP olmak üzere beş (5) farklı kayıt moduna sahip olan cihaz ayrıca CD-R/RW medyalara Video CD veya SVCD formatlarında kayıt yapabiliyor. DVD-Video, Audio CD, MP3 ve JPEG gösterimini destekleyen cihaz sınırlı sayıda üretilecek ve 350$ fiyatla satışa sunulacak.








  • oo cok pahalıymış 350$ az degil onun yerine digital fotoraf makinesi alırım daha iyi..
  • 350 dolar o cihaz için çok uygun ama yurtdışı fiyatı
    burada 350 dolar olsa hemen alırdım ...Ayrıca digital fotoğraf makinesi ile nasıl dvd kaydedeceğini anlamış değilim eğer en üstteki minik cihazdan bahsediyorsan o 99 dolar dikkatsiz arkadaşım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.