Şimdi Ara

Cd Sürücü Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bilgisayarımın dvd/cd-rom sürücüsü bir hata var.
    Sorun;masa üstündeki Bilgisayarım simgesinin içinde yer alan dvd/cd-rom sürücü'sünün simgesi yok.Kendiliğinden silindi.dvd/cd-rom sürücü sanırım çalışıyo ama E sürücü simgesi yok.Bilgisayarın garantisi var ama çok uzun süre bekletttikleri için göndermek istemiyorum.



  • Güç Kaynağından dvd\cd-rom a gelen güç kablosunu kontrol ett bide sata ise sata kablosunu ide ise ide kablosunu kontrol ett sorun onlardan kaynaklanıyor olabilir.
  • Sanırım arkadaşın bilgisayar dizüstü bilgisayar.. Garantisi varsa donanımla oynamanın garantiyi geçersiz kılabileceğini hatırlatırım. BIOS'a girdiğinde görüyor mu CD/DVD-ROM diye? Standart Cmos Setup altında HDD ve DVD görünüyor olmalı. Görünmüyorsa donanımla ilgili bir şeydir. Görünüyorsa büyük ihtimal virüs gibi bir sebepten yazılımsal bir sorunun vardır. Format atmak sorunu çözer.
  • Bios'da görüyor.
    Dizüstü olduğunu yazmayı unutmuşum. windows cd sini görse format aticam ama formatta atamiyorum son çare servisine göndermek galiba
  • biosda görüyorsa tak cd yi içine kapagı açılıyor mu elektrik geliyormu at formatı gözkükür yada bilgisayarımda aygıt yöneticisinde
    donanım degişikliklerini tara yap bakalım gelecekmi gelirse tamamdır olmadı elektrik geliyorsa tak cd yi at formatı
  • arkadaşlar merhabalar.benimde bir sorunum var.bilgisayarımda dvd ram sürücüm zaten vardı.birde dün gece durup dururken dvd sürücüsü diye bir simge daha oluştu!şaşırdım kaldım işlevi varmı yokmu bilmiyorum.simge duruyor sadece orda birşey de yapmaya korktum.dün gece sanırsam bir ara da virüs yedim fakat kaspersky işlemi halletti.virüsü sildi bu olayda sanırım o sıra oldu?tavsiyeleriniz neler????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.