Şimdi Ara

CD Projekt Red’ten oyuncuları sevindiren haber: The Witcher 3’ün yeni nesil yaması Aralık’ta çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • CD Projekt Red’ten oyuncuları sevindiren haber: The Witcher 3’ün yeni nesil yaması Aralık’ta çıkıyor
    The Witcher serisi The Witcher 3: Wild Hunt ile iyiden iyiye popülerleşmiş ve bir kült haline gelmişti. Serinin arkasındaki firma olan CD Projekt Red ise kısa bir süre önce daha önceden verdiği “yeni nesil güncellemesi” sözüne sadık kalarak yamanın Aralık ayında geleceğini duyurdu.



     Ayrıca Bkz.The Game Awards 2022 adayları açıklandı: En fazla adaylık God of War'da



    The Witcher 3 yeni nesil güncellemesi Aralık'ta



    The Witcher'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada The Witcher 3: Wild Hunt yeni nesil güncellemesinin 14 Aralık tarihinde geleceği onaylandı. Oyunu daha önce satın alan herkes için ücretsiz olan yükseltme, orijinal oyuna kıyasla düzinelerce görsel, performans ve teknik geliştirmeyi içerecek. Bunlar arasında ışın izleme desteği, konsollarda daha hızlı yükleme süreleri ve diğer pek çok şeyin yanı sıra deneyime entegre edilmiş çeşitli modlar yer alıyor.






    Bu entegre modlar ve diğer özellikler hakkında daha fazla ayrıntı önümüzdeki hafta CD Projekt Red’in resmi Twitch hesabında yapılacak olan canlı yayın sırasında açıklanacak. Yeni yamada Netflix’in The Witcher yapımından da esintiler göreceğiz. Açıkçası Kıta’ya yeni grafiklerle tekrardan ayak basmak güzel olabilir.






    Kaynak:https://www.ign.com/articles/the-witcher-3-wild-hunts-next-gen-update-arrives-this-december



  • Oyunu bitirmemiştim. İyi oldu

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ruzgarnufel kullanıcısına yanıt
    evet iyi bir gelişme, bende de yarım kalmıştı.

  • Bi tur daha bitirecez anlaşıldı :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu zamanında 5 kez ek paketleriyle birlikte bitirmemiş olsam yeni konsolu aldığımda bakardım ancak çok vakit istiyor be. Tekrar oynayacak vakti bulabileceğimi sanmıyorum.

    Bu arada Netflix'teki Witcher çöpünü hiç bulaştırmasalarmış keşke. Diziye dair herhangi bir şey gördüğümde midem bulanıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha yapılacak tonla side quest vardı , iyi oldu bu, geri dönmenin zamanı geldi :)

  • Oyunu söyle sindire sindire tekrar oynama zamanı gelmiş o zaman. GTA 6 duyurulana kadar idare eder beni. Gerisine de bakarız artık :)

  • Geliyor gönlümün efendisi 😍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kartal Göz kullanıcısına yanıt
    5 kez bitirdiğim tek oyun NFS 2000 idi ve pc'deki favori oyunum idi o zamanlar :) Toplamda 7-8 yıl sürmüştü ama en sevdiğim araçların tümü Porsche idi: ilk bitirdiğimde normal modda oynamıştım; daha sonra bütün arabaları açmak için oynadım, daha sonra koleksiyon için bütün arabaları almaya çalışmıştım. Bir ara modları denemek için oynamıştım neredeyse bütün arabalar patch ile ekleniyordu. Bir nevi underground tarzı ama bunu yama ile yapıyordun. En son da her haritada rekor kırmak için ve zor modda oynamıştım :) Yolları gerçek olsaydı ve o bölgelerde yaşasaydım, muhtemelen tek çukura düşmezdim.

    Rpg oyunları zaten uzun sürüyor 36 farklı sonu olduğu söylense de Witcher 3 'ü 5 defa bitirmek benim için imkansız olurdu. İlk oynayışımda bir süre oynayıp sıkılmıştım, ilk seferinde bile bitirememiştim. Format atmak zorunda kalmıştım ama sonra bir daha oynamak istememiştim.

    Halbuki yarım bırakmayı hiç sevmem yani zamanında Atari, Sega, Playstation oyunlarının neredeyse hiçbirini bitirmeden değiştirmemişimdir. Pc oyunlarını da özellikle senaryosu güzelse hep bitirirdim ama Youtube'da rehberleri yüzünden eskisi gibi zevk alamadım. Eskiden bitiremediğimiz oyunları arkadaşlarımla hararetli bir şekilde tartışıp öyle geçerdik ve hala geçemediysek akrabaları ya da arkadaşları(mahalle ya da okul) eve davet eder beraber geçerdik. Eğlencesi on kat artardı ama şimdi internete bak aynını yap tadı kaçıyor. Bu yüzden fıttıracak kadar zor olmadıkça bakmayı reddediyorum. Ama bir yerden sonra izlemek daha cazip geliyor , malum parasızlık ve aşırı zor olanları için. En kötüsü de ben oynarken her yeri didik didik etmeyi, her kutuyu ve silahı açmayı gizli şeyler keşfetmeyi severdim. Tam oyun test edicisi olacak adammışım, gerçi artık çoğu oyuna neredeyse hiç tahammül edemiyorum, sıkıyorsa kaparım direk :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 15 Kasım 2022; 11:56:08 >
  • Bu zamana kadar almamış, oynamamış oyuncular için güzel bir gelişme.


    En az 4-5 kez bitirmiş olmanın vermiş olduğu bıkkınlık var. Artık yeni görevler vs olmadığı sürece tekrar yüklemeyi düşünmem. Oyunun mekaniğini bile hatırlamıyorum doğru düzgün.


    Bir de çok zaman istiyor.


    Güzel oyundu ama artık geçmişte kaldı.

  • 5 sefer bitirmiştim. Şimdi sıra 6da :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Remaster gibi olmaz umarım, görsellik anlamında remake gibi geliştirmişlerse, eskiye göre çok fark olacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 15 Kasım 2022; 12:20:26 >
  • Tarihin en iyi oyununun remasterı mı geliyor? İşten haftalık bir izin alma zamanı gelmiş o zaman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5.kez oynayacağımı sanmıyorum suyunu çıkarana kadar oynadık, bizden geçti. Yeni oynayacak arkadaşlar için güzel haber, artık yeni bir witcher oyunu veya önden ilk oyunun remake versiyonu mu salarlar bilmiyorum bunlar geldiğinde oynarız. CD Projekt Red’ten oyuncuları sevindiren haber: The Witcher 3’ün yeni nesil yaması Aralık’ta çıkıyor 

  • Gecenlerde indirdim, belli bi yere kadar geldim sonra dedim bunun next geni gelecekti eli kulagindadir o zaman oynarim. Bekledigim iyi olmus, ilk defa oynayacagim en son zorlukta baslamistim kolay geldi baya, yine en son zorlukta baslarim. Gelsin bakalim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CD Projekt Red’ten oyuncuları sevindiren haber: The Witcher 3’ün yeni nesil yaması Aralık’ta çıkıyorMarcin Przybyłowicz - Topicyoutube
    Provided to YouTube by eMuzyka The Hunter's Path · Marcin Przybyłowicz The Witcher 3: Wild Hunt ℗ 2015 CD PROJEKT RED Released on: 2015-08-26 Composer: Marcin Przybyłowicz Lyricist: nie dotyczy Auto-generated by YouTube.
    https://www.youtube.com/watch?v=F9Sgycqg4q4&ab_channel=MarcinPrzyby%C5%82owicz-Topic


    CD Projekt Red’ten oyuncuları sevindiren haber: The Witcher 3’ün yeni nesil yaması Aralık’ta çıkıyor

    Yine araziye çıkmanın vakti geldi galiba.

  • Nextgen'de ne kadar değişiklik olacak merak ettim. Acaba gerçekten yeniden baştan başlatabilecek mi merak içerisindeyim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unraiser -- 15 Kasım 2022; 14:19:1 >
  • bi 300 saat daha gömemem : D

  • Adam ya bir de bedava yapıyor firma var , firma var

  • İlk oyunda alyazılar küçüktü, umarım bun'da daha büyük altyazı olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 15 Kasım 2022; 16:24:59 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.