Şimdi Ara

cd imageleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar gecenlerde emuleden bir image dosyasi indirdim .iso uzant1l1. biraz arast1r1nca easycd program1n1n da image al1rken iso uzant1s1 kulland1g1n1 ve baz1 sanal suruculerde ( nero, alcohol, daemon tools gibi) bunu normal iso olarak alg1l1yor ve cal1st1ram1yor. easy cd program1n1 da arast1rd1m cd dvd burner falan var ama hiç sanal cd acan bir prog. yok simdi bu iso dosyas1n1 hdd den sanal surucu kurarak acmak istiyorum ve bozuk olmamas1n1 umut ediyorum. eger gercekten bozuksa bi daha indirecem ama bozuk degilse de 650mb cope atm1y1m diyorum. eger bu dosyay1 acan proglar yada easy cd nin sanalcd kullanan program1 ar1yorum. nero, cd clone, virtual cd gibi proglar1 denedim acm1yorlar



  • Daemon Tools dan başka hdd de image dosyasını çalıştıran program yok.Ben Rome Total War i indirdim .cue dosyası olarak cd ye çekmeden daemon tools ile kullandım.*.iso dosyalarını da denedim açıyor.
    Tam ismi: Daemon Tools 3.47
    adres:http://www.daemon-tools.cc
  • ben de daemon tools kullanıyorum gayet de memnunum ama yine bu forumda biyerde virtual cd diye bişe duymuştum

    http://www.virtualcd-online.com/

    download kısmından indirebilirsin. hadi onun da linkini veriim:
    http://www.virtualcd-online.com/vcd/apps/download/download.cfm?lg=0
  • evet arkadaslar sorunu cozdum sonunda deliye dondum ama buldum da. daemon tools gayet guzel kucuk de ama dedigim gibi easy cd creatorla yaz1lan imagelari okuyam1yor. virtual cd 6 kurdum o gordu ve cal1st1rd1.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.