Şimdi Ara

Cavcav: Aziz Yıldırım'ı istifa kararından dolayı kutluyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın görevinden istifa etmesini olumlu bulduğunu söyledi.

    Cavcav, yaptığı açıklamada, Aziz Yıldırım'ın, Fenerbahçe'ye büyük hizmetler etmesine rağmen istifasını doğal karşıladığını belirtti. Cavcav, ''Aziz başkanın istifasını normal buluyorum. Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye çok hizmet etmiş olabilir.

    Ancak özellikle son 2-3 yıl içerisinde diğer takımlara ve kulüpler birliğine karşı tutumu nedeniyle, Fenerbahçe'den istifa etmesi çok olumlu'' diye konuştu. Aziz Yıldırım'ın tutum ve davranışları nedeniyle Fenerbahçe'ye zarar verdiğini ifade eden İlhan Cavcav, şöyle dedi:

    ''Bana göre Fenerbahçe, Türkiye'nin en iyi kadrosuna sahip ve açık ara şampiyon olması gereken bir ekipti. Ancak Aziz Yıldırım, tutum ve davranışlarıyla Fenerbahçe'yi hem ligde, hem de kupada istediği sonuca ulaştıramadı.

    Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, ve Gençlerbirliği'ni ile diğer tüm kulüpleri karşısına aldı. Kulüpler Birliği'nden de ayrılması neticesinde bütün kulüplerin Fenerbahçe'ye değil ancak Aziz Yıldırım'a karşı bir antipatisi oluştu. Dolayısıyla Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'ye zarar veriyordu. Onun için Ben Aziz Yıldırım'ı bu kararından dolayı kutluyorum."







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.