Şimdi Ara

Castlevania: Grimoire of Souls, Apple Arcade’e özel olarak çıkışını yaptı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Castlevania: Grimoire of Souls, Apple Arcade’e özel olarak çıkışını yaptı



    Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Konami'nin yaptığı Castlevania markasının yeni oyunu Castlevania: Grimoire of Souls çıkışını yaptı.



    Ayrıca Bkz.Yüzüklerin Efendisi oyunu The Lord of the Rings: Rise to War, mobilde ön kayıta açıldı



    Oyuna şu anda Apple Arcade sahipleri App Store üzerinden erişilebilir. Oyun yaklaşık 1.7GB boyutunda. Oyun, Türkçe dil desteği de dahil olmak üzere 16 farklı dil desteği sunuyor. Apple Arcade, ilk ay için ücretsiz ardından aylık 34,99 TL.



    Castlevania: Grimoire of Souls Fragman





    Castlevania hayranlarının tanıdığı ve çok sevdiği klasikleşmiş 2D aksiyona dayalı ve 60 farklı seviyeye sahip Grimoire of Souls, kullanıcılara Castlevania'nın çok sevilen ve her biri kendine özgü, özel yeteneklere sahip beş kahramanından birini seçme fırsatı sunacak. Bu karakterler sırasıyla Castlevania: Symphony of the Night'tan tanıyıp sevdiğimiz Alucard, orijinal Castelvania'nın unutulmaz kahramanı Simon Belmont, Castlevania: Rondo of Blood'un gözüpek vampir büyücüsü Maria Renard, Castlevania: Portrait of Ruin'in ünlü cadısı Charlotte Aulin ya da Castlevania: Order of Ecclesia'nın semboller kraliçesi Shanoa.



    Oyuncular, dilerlerse kendi oyun tarzlarına en uygun karakterde ustalaşabilecek ya da her karaktere göz atıp önlerindeki seviyeye en uygun olanı kullanmayı seçebilecekler. Oyunda ayrıca günlük/haftalık görevler de bulunacak.



    Serinin yaratıcıları Ayami Kojima ve Michiru Yamane de Grimoire of Souls'un geliştirme süreçlerinde yer aldılar. Castlevania: Symphony of the Night, Castlevania: Aria of Sorrow ve diğer Castlevania oyunlarındaki çalışmalarıyla tanınan Kojima, Grimoire of Souls'da tanıtılan yeni ve kilit önem taşıyan karakterleri tasarladı. Castlevania: Symphony of the Night ve Genso Suikoden III için unutulmaz melodiler yaratan Yamane ise oyunun ana temasını besteledi.







  • steam a gelirse bir düşünürüz !

  • Apple Arcade bu aradalar inanılmaz kaliteli adımlar atıyor. Bakalım neler olcak daha :)

  • Arcadeyi deneme bahanesiyle oynarım işte ne güzel.

  • Oyun Türkçe bu arada .Bence önemli ve güzel bir gelişme.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.