Şimdi Ara

Casper servisi her şeye kullanıcı hatası diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casper Nirvana laptop almıştım yaklaşık 1.5 yıl önce. Son bikac haftadir ekranda beyaz bir nokta oluştu ve wifide de kopmalar oluyor.pcyi yeniden başlattığımda wifi olayı düzeliyor ama ekrandaki beyaz nokta hiç kaybolmuyor. Ölü piksel vardır diyip garantiye yolladım bana ekran için 800 TL ,wifi için 95 TL ödemeniz lazım diyorlar. Wifi kopmasinin sebebi dosya indirirken pcyi kapatmammis. Ekrandaki ölü pikselin sebebi de ekrani sert kapatmammis. Yani servis bı taraflarindan bahaneler uydurup tamiri bana kitlemeye çalışıyor. Pcyi çok düzgün kullanıyorum ekranı sert kapattığımi nerden uydurdunuz dediğimde testler yapıyoruz vs diyolar şaka gibi. uydurduk diyemiyolar tabi.tuketici hakem heyetine başvuracağım.casper çöp derlerdi de takmazdim. Hakkaten çöpmüş. Yanına bile yaklaşmayın bu dandik markanın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yeni üye1234 -- 14 Ocak 2021; 22:19:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • kusura bakma ama başka marka mı kalmadı da bu çizgifilm kahramı bile olamayan bu markayı tercih ettin insan biraz araştırır en basitinden şu forumdaki konulara bakabilirdin

  • Biraz mecburi oldu bana kalsa almazdım. Garanti hicbiseyi kabul etmiyor tüketici hakem heyeti işe yarar mı? Ölü pikseli ve wifiyi yaptırabilir miyim? Bugün mesaj atmışlar laptopunuz kargoya verilecek diye. Uğraşmamak için hemen geri gönderiyorlar.aradim acmadilar telefonu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni üye1234 kullanıcısına yanıt

    Servis raporu ve söylenenlerle Tüketici Heyetine başvurun. Casper'a bulaşmanız baştan hata zaten. Sadece bir tane gaming laptobu iyiydi onun haricinde geri kalan ürünlerini almaya cesaret edemem açıkçası. (Tecrübeler...  )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karanlık Ülke -- 15 Ocak 2021; 21:6:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.