Şimdi Ara

Casper Nirvana Ekran Kartı Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim laptopum casper nirvana. Daha önce hiç dizüstü bilgisayarım olmadığı için size bu soruyu sormak istedim. Yaklaşık 1 senedir kullanıyordum ve içini temizlemek için açmıştım. Güzelce temizledim o yönden sıkıntım yok fakat daha önceleri araştırdığım laptoplarda ekran kartı değişimini merak ettim. İçini açmışkende fotoraflarını çekeyim dedim. Dediğim gibi daha önce laptopum olmadığı için herhangi bir bilgimde yok.

    Sorum şu: Bu bilgisayara başka ekran kartı alsam takılırmı bunu öğrenmek istiyorum

    Resim







  • Ekran kartı ; mxm yuvası olan ve ekran kartı anakarta gömülü olmayan, bazı oyuncu serilerinde değiştirilebiliyor. Bu cihazlar daha çok günlük kullanıma yönelik olduğu için ve ekran kartı, anakarta entegre olduğu için değiştirmek biraz zor. Değişim yapan yerlerde varmış ama değiştikten sonra pel randımanlı çalışmıyormuş. Ayrıca uzun ömürlü de olmuyormuş. Bir de TR' de dizüstü ekran kartı satan pek mağaza yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E'

    Ekran kartı ; mxm yuvası olan ve ekran kartı anakarta gömülü olmayan, bazı oyuncu serilerinde değiştirilebiliyor. Bu cihazlar daha çok günlük kullanıma yönelik olduğu için ve ekran kartı, anakarta entegre olduğu için değiştirmek biraz zor. Değişim yapan yerlerde varmış ama değiştikten sonra pel randımanlı çalışmıyormuş. Ayrıca uzun ömürlü de olmuyormuş. Bir de TR' de dizüstü ekran kartı satan pek mağaza yok.

    yani takılmaz diyosun
  • Çok meşakkatli olur. Bir de ne kadar sağlıklı çalışır orasını da bilemem.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: E'

    Çok meşakkatli olur. Bir de ne kadar sağlıklı çalışır orasını da bilemem.

    Teşekkürler cavapların için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.