Şimdi Ara

Casper Nirvana CRY 17.3' Performans Yükseltme (Soru)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar
    Bundan tam 5 yıl önce aldığım bilgisayarımı yenilemek istedim. Malum yeni çıkan oyunların hiçbirini oynayamıyorum artık bende yeni bir laptop almaya karar verdim ve bu düşüncemden yaklaşık 1 saat sonra vazgeçtim nedenini dememe bile gerek yok sanırım. Neyse bende acaba ekran kartı değiştirsem , birde yanına biraz Ram eklesem, bir de azıcık ssd koysam dedim acaba bu laptop adam olur mu size sorayım dedim.

    Şimdi benim Laptop bu :https://www.vatanbilgisayar.com/notebook-core-i5-4200m-250ghz-8gb-1tb-2gb-173-w81-tasinabilir-bilgisayar.html#urun-ozellikleri

    Sorum şu :
    1-) Bilgisayarda 2 tane ram slotu var bunlardan birisi boş ben bu boş olana diğeriyle aynı marka aynı model ram alsam , oyun açısından soruyorum Fps artışı olur mu?
    2-) 2 GB NVIDIA GT745 ekran kartı var bilgisayarda. Ben bu ekran kartını değiştirmem mümkün mü? bütünleşik mi değil mi bilmiyorum? değiştirebiliyorsam ne alayım ?
    3-) SSD almak kasma olayını azaltır mı?

    YADA BUNLAR DIŞINDA SİZİN BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİR ŞEY VAR MI?

    Teşekkürler....

    not: amacım böyle son çıkar über süper oyunlar değil outlast 2 oynuyorum mesela ama çok aşırı kasıyor bu tarz oyunlar için konuşuyorum. Kasmasın bana yeter...



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.