Şimdi Ara

Casper Excalibur 34 inçlik oyuncu monitörü tanıtıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Casper Excalibur 34 inçlik oyuncu monitörü tanıtıldı



    Ülkemizin önemli üreticilerinden Casper’ın oyunculara yönelik markası Excalibur bu hafta üst seviye bir monitör duyurdu. Casper Excalibur 34” Monitör modeli oyuncuların yanında profesyonellere de hitap ediyor. 



    Casper Excalibur 34” Monitör özellikleri ve fiyatı



    Casper Excalibur 34” Monitör modeli 34 inçlik kavisli ekranında 3440x1440 piksel çözünürlük sunuyor. Ekran çerçeveleri sadece 2mm kalınlığında ve bu da kompakt bir kasa olmasını sağlamış. 1500R kavis çapı yoğun bir tecrübe amaçlıyor. 165Hz tazeleme hızına ulaşılırken 400 nit parlaklık değeri mevcut. 



    Ayrıca Bkz.Sony, oyunları sizin yerinize oynayabilen bir yapay zekanın patentini aldı



    AMD Free-Sync teknolojisi sayesinde oyunlarda takılmalar en aza inerken Flicker Free teknolojisi titreşimleri önlüyor ve Low Blue Light teknolojisi de mavi ışığı filtreliyor. Böylece göz sağlığı korunmuş oluyor. 



    Hareketli standın ekran ile birleştiği kısımda RGB aydınlatmaya yer verilmiş. Duvara monte edilebiliyor olsa da aydınlatmanın etkisini azaltmamak adına stand en iyisi. Casper Excalibur 34” Monitör modeli 5299TL fiyat etiketine sahip.



    Resmi sayfası





     









  • Kime urettirmisler Sunny mi Festel mi..

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Demek Monster notebook'un yapamadığını sonunda Casper yapmış. Güzel diyecem ama fiyat olarak rekabetçi değil. Hani Samsung aynı ayarda olan monitörü bundan daha ucuza geliyor şuan, 1000R kavisi var birde.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.