Şimdi Ara

Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
182
Cevap
9
Favori
32.274
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BigMuffin kullanıcısına yanıt

    Hadi ya valla üzüldüm şimdi uzun zamandir alkol almiyorduk tüh be


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Covid ortamında bira kesmez en az yüzde 40 ve yukarısı viski den şaşmayın derim yüksek alkol vücudu dezenfekte ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

    Bir hafta işler yoğun oldu sıcak fırsatları kolaçan etmedik yılın indirimi kaçmış Rakıda.

    Viskiye gelince, JW Black Label'in tadım puanları 86/100 civarı olup, isli viski sevenler için piyasanın tartışmasız F/P canavarıdır.

    Aksini söyleyen ya bu konuda cahil, ya da şımarıktır.

    Sir Winston Churcill'in de sabah kalkınca ilk iş olarak içtiği JW Black Label 12 sini resmettiği tablosu geçenlerde 983.000 Sterline satıldı. ;)

  • Single malt gordunmu hayatinda bak ictinmi diye sormadim bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozerkane O kullanıcısına yanıt

    Atatürk rakı içerdi...

  • Bu nasıl bir üsluptur yahuCarrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim  Bahsi geçen indirimde 1 tane viski vardı oda arkadaşın dediği gibi gerçekten f/p olarak bakarsak gayet leziz bir viski. Bu mevzuyu karşındaki insanı hor görerek single malt viskilerle kıyaslamak nasıl bir eziklik ben anlayamadımCarrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim 

  • Oz_Webster O kullanıcısına yanıt

    Yaşını ya da hayatın içinden ne kadar geçtiğini bilemiyorum, ama küstahlığını da bir kenara koyup, sana kısaca yanıt vereyim.


    Malum kimseler ekonominin, dolayısıyla hayat standartlarımızın, seyahat özgürlüklerimizin içinden geçmezden evvel, isli tercih ettiğimden Islay bölgesinden Laphoraig 10 ve Lagavulin 16 içmeyi severdim. Yurtdışından ziyarete gelen eş dost ise sözleşmiş gibi hep Highland viskileri getirir, Glenmorangie, Glenfiddich yahut Glenlivet ile benim isi pusu dağıtırdı. Senin istediğin de olsun, hayatımda hiç Singleton içmedim ;).


    Gel zaman git zaman alım gücü düşüp, duty freelerden de yolumuz geçmez olunca keyfe ayırabileceğimiz bütçeden alabileceğimiz en yüksek verimi araştırmaya başladık mecburen. İs kokusu beni önce JW Double Black e yöneltti ve 3-5 şişe işler iyi de gitti. Ancak sonradan hem ülkenin "viski şefi" Burkay Adalığ'ın tadım notlarıyla, biraz da denk gelmesiyle birlikte JW Black Label 12 ye demirledim. Black Label içince, Double Black harmanının, suni diyebileceğim kadar fazla aromatik bir turba kokusu/tadı içerdiğini düşündüm. Bütçeme ve kampanyalara göre, zaman zaman Jameson, Tullamore Dew gibi Irish tatlara ya da Chivas Regal dan Dimple a uzanan muhtelif harman viskilere de dolabımda yer verdim. Rakı sofrasına da çok düşkün olduğum için kapanışta tatlı bir cilayı Drambuie ile yapmaya çalıştım.


    Viski kültürüyle ilgili biraz okuyup araştırınca damıtımevlerinin temel taşlarının başharmancıları olduğunu öğrendim. Bu harmancıların farklı bölgelerin/yılların malt viskilerini büyük bir ustalıkla, müthiş bir dengeyle nasıl karıştırdıklarına, hassas damaklarına ayrı bir saygı duydum. Elbette saygı duyan yalnız ben olmadığım için, damıtımevlerinin başharmancılarının onuruna çıkardığı özel serileri, onları uğurlarken düzenledikleri törenleri ve diğer etkinlikleri de hayranlıkla izledim. Bu sayede, "içeceksek malt içeceksin, gerisi hikaye abi" repliğinin epeyce hariçten okunan bir gazel olduğunun da ayırdına vardım.


    Yazıyı uzatmak da, başka insanların zevklerine tepeden bakıp şımarıklığı sürdürmek de hayatta her zaman mümkün.

    Zaman sınırlı, iyilik bulaşıcı olduğundan, herkese bütçesini dert etmeden keyifle içkisini yudumlayıp uzun dost sohbetlerine sahne olacak sofralar dilerim.

  • ozerkane O kullanıcısına yanıt

    Yürekten tebrik ederim hocam, çok naif bir üslupla çok güzel, yerinde bir cevap/bilgilendirme yazısı olmuş. Bu tarzda, karşıdaki kişi çok hadsiz tavır içinde olsa da seviyeyi düşürmeden, hırçınlaşmadan verilen cevaplara hasret kalmıştık.

  • ozerkane O kullanıcısına yanıt

    Ohohohoho!!? Çocuk eceli gelen adamın dibinde imam bitermiş misali (!?), Sert kayaya çarpmış. Abimiz ise sadece hohlamış. Çocuğun üstüne toprak atmışlar. Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim 


    Sağlam ders almıştır. Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim 


    Viskiden pek anlamam. İlgilenmem de. Ama yazınızı keyifle okudum. Viski içerim bu arada. Hatta safece Rakı ve viski içerim. Kalanı deneme amaçlı, "aaaa bu da neymiş" kafası... Ama viskide özel bir beklentim, ilgim yoktur.


    Bu bağlamda da özellikle rakıda indirim kafasını hiç anlamam. Lan en kralını kendin yapabiliyorsun. İndirdikleri hali 230 küsür lira. Bana litresi 100 lira. Anlamsız yani. Ben olsam rakıda kampanya yapmazdım. Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim indirsen nereye kadar indiricen de kaybettiğin müşteriyi geri kazanacaksın? Zor...


    Hatun da ocağıma incir ağacı dikti. Ya şarap içiyor, ya bira. İkisi de zor aga. Diyorum ona: "Bırak şu illeti. Vergi dostunuz değildir." diyorum. "Rakı iç. Vodka iç. Onlar kolay." Yok. İllaha, bira veya şarap.


    Hayır evde şarap yapsam beğenmez... Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim Onu geçtim ben de beğenmem. Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim Bira mümkün, ama damak tadına uygun birayı yakalamak çok meşakkatli.

    ------

    Bir gün bu topraklardan itelenirsek enteresan kokteyller falan üretebiliriz sanki dünyada. Aç kalmayız. Hükümete de teşekkürlerimi sunarım yani. Bizi bir gün tükürmeyi becerseler bile, sağlam bir donanım bahşettikten sonra tükürmüş olacaklar. Sırtımız yere gelmez. Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 22 Şubat 2022; 0:9:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozerkane O kullanıcısına yanıt

    Mükemmel bir cevap olmuş hocam ayakta alkışlıyorum. Sizinle aynı sofrada içenlere özenmedim desem yalan olur. Keyfiniz daim olsun 😊


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine bir indirim söylentisi var varmı giden gören bilen?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Var diyorlar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • oozgurel kullanıcısına yanıt

    Evet var ama konusunu bulamadım bana da ekran görüntüsü geldi sadece arkadaşımı gönderdim almaya varmış indirim.


    edit: ilgili ss https://forum.donanimhaber.com/store/42/3b/70/423b706a75a587da72d6f992c9aec8c0.png




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanta_resmi -- 17 Haziran 2022; 15:17:30 >
  • Evet var ama her şubede farklı ürünler indirimde saçma sapan Bi.iş yapmışlar yine
    3 şube gezdim baya bişey buldum ama uğraştırıyor insanı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yüzde 40 indirim var, ama bazı ürünlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %25 indirim var. fotograf bugune ait.




    Carrefourssa seçili alkol ürünlerinde indirim
  • amentus kullanıcısına yanıt
    erken başlamış o zaman hocam , geçen sene 14 şubat civarı başlamıştı diye hatırlıyorum

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amentus kullanıcısına yanıt
    Viskide varmı sadece rakı mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İndirim de önerdiğini viski var mı ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.