Şimdi Ara

Carlsbro csd180i hoparlöre bağlama

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • abi daha geçen gün carlsbro csd180 aldım normalde stüdyoda çalıyorum jbl go2 hoparlörüm var kablo girişine bağlıyorum ses gelmiyor hoparlörden aux ile de aynı hoparlörde mi sorun var bilen var mı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle sorduğun sorunun dışında bir konuya değinerek başlıyorum cevaplamaya. JBL Go2 gibi hoparlörlerle zaten elektronik davul çalamazsın. Bu tarz düz hoparlörlerin frekans aralıkları elektronik davul seslerini çıkarmak için çok yetersiz. Elektronik davullar hem tom ve kick gibi bas frekanslı seslere, hem de crash, hh, ride gibi tiz frekanslı seslere sahip. Dolayısıyla bu sesleri tam olarak elde edebilmen için ya elektronik davul amfisi olarak geçen amfilerden alman gerekir. Ya da stüdyo referans hoparlörü alman gerekir. Belki bir nebze bas gitar amfileri de iş görebilir. Ancak normal hoparlörler, elektro gitar amfileri vb türevlerinde hoparlörler kesinlikle işini görmeyecektir.


    Şimdi konuya dönecek olursak, her ne kadar elektronik davulda jbl go2 ile çalamazsın desem de, en azından cızırtılı, bozuk bir ses çıkması gerekiyor. Anladığım kadarıyla sen hiç ses alamıyorsun. Öncelikle phone girişi yazan veya kulaklık işareti olan bir giriş olacaktır, o girişe takarak deniyorsun değil mi? Bir de aynı girişe kulaklık takar mısın? Sorun hoparlörde mi yoksa modülde mi anlarız böylece.





  • kesikparmak kullanıcısına yanıt
    sorun modülde değilmiş tekrar denedim ve hoparlörden gayet güzel ses aldım. telefondan nasıl ses kaydı alabileceğimi anlatabilir misin? aux girişiyle telefonumu bağlayıp şarkı açınca davul sesiyle kulaklığıma geliyor ama sesi kayıt edemiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nilaydathedrummer -- 10 Aralık 2021; 22:40:41 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonun iphone ise GarageBand programıyla sesi dijital olarak telefona aktararak kaydedebilirsin. Bunun haricinde yine bilgisayar üzerinden de çeşitli stüdyo programları ve davul vst leri kullanarak, midi bağlantısı üzerinden sesi dijitale dönüştürerek yine kayıt edebilirsin. Ancak android telefonda sadece telefon mikrofonunu kullanarak ses kaydedici üzerinden, duyduğu sesi aldırırsın ancak bu da net ve istediğin kalitede bir kayıt olmaz.

  • kesikparmak kullanıcısına yanıt
    yakında iphone almayı düşünüyorum da garage band üzerinden nasıl kayıt alabilirim? anlatabilir misin biraz

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • nilaydathedrummer N kullanıcısına yanıt

    Ben iphone kullanmıyorum. Davul kayıtlarımı bilgisayar üzerinden, stüdyo programları vasıtasıyla alıyorum. Iphone'daki GarageBand'ın IOS işletim sistemlerinde kullanılan stüdyo programı olduğunu biliyorum sadece. Bunun dışında kullanım ve teknik detay konusunda herhangi bir bilgim bulunmamakta. Youtube üzerinden muhtemelen aradığın bilgiyi bulursun.

  • kesikparmak kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim yardımın için.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.