Şimdi Ara

captain tsubasa tatakae dream team Yardımlaşma Başlığı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
5
Favori
22.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eventteki Morisaki’yi al diyeceğim ama çok kötü kaleci.UR seviyesi ama SSR Genzo’yu sattığıma pişman etti.Şuanki bilgileri oyun başladığında öğrenseydim takım gücüm 500 e dayanırdı aynı dediğin gibi bende hep boşa harcadım artık dikkat ediyorum.Bende yarın ligdeki Diaz’ı alacağım Pierre’in yerine.1 adette SSR biletim var bakalım DM çekebilir miyim göreceğim.Genel olarak tatmin olsamda oyundan bizim gibi para ödemeden oynayanlar fazla dayanamaz gibi geliyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 - Kulüp kurmak ücretsiz kurucuya ekstra avanyajı ne olur dersen benim bir yöntemim var. Kulüp kurarım ve 80k coins bağışlarım her yeteneğe kulüp ekranındaki. 10 yetenekten 800k coin harcatır ve 18 çekiliş hakkı verir toplam görevler ve level atlatma skorları ile. 18 tane çekilişi yapar kulübü kapatırım ertesi gün 24 saat dolunca tekrar aynı yöntem tavsiye.

    2 - Maç sonu hediyeleri rastgele tamamen.

    3 - Ofsayt taktiği iş görüyor bazen online. onun dışında oyun aslında kaleci üzerine pvp de.s20 sggk catch genzo varsa rakipte yapacak pekte bir şey kalmıyor. kalenin dibinden şut atmak dışında. spesifik olarak söyleyebileceğim pek bir şey yok. Kaleci sonrada forvet önemli.Dm zaten seçmediysen bekle çıksın çok geçse reroll için :)

    4 - Bunu yeni duydum 30 rank birden aldıysa bir günde bu hiledir.

    5 - Son olarak oyunu bıraktım arkadaşlar. Sİzlerle bilgi paylaşımı forum olayı güzelmiş. Uygulamanın yavaşlığı sürekli noxta oynamam ve bunun pratik gelmemesi sebebiyle sıkıldım witcher 3 wild hunta döndüm xD Kalın sağlıcakla vurduğunuz gol olsun .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhtsuhh -- 14 Şubat 2018; 1:43:25 >
  • Hic renkli olan karttan gelmiyor ki, legendary olandan hic gemiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: theknife

    Hic renkli olan karttan gelmiyor ki, legendary olandan hic gemiyor

    çok zor geliyor hocam günde rahat 30 maç oynuyorum anca 1- 2 tane çıkıyor 5 tane vardı 4 kaldı nitta mı ur yaptım. skor fark etmiyor bazen 7-0 olandan çıkmıyor ama 2-0 olandan çıkıyor bende anlamadım ama baya kasmak lazım. maçı hızlandırma var ileri yönde ok tuşu var maç başlarken ona bir kere tıklarsan 2 tane ok oluyor maç çok hızlı bitiyor reklam izleyip enerjini fulle hard seviye de 20 top enerji çeken maçı oyna. böylece aynı sürede daha çok maç yaparsın . karşı takım zayıf olduğundan rahat geçiliyor.bu arada beni transferler fena üzüyor hiç elit adamım yok kaleci bile ssr bulamadım sr den evrildi o da ur olmuyor. oyun kendini geliştirmezse bu gidişle bize yol gözükür. adamın puana bakıyorum benimle aynı kadrosu full ur kaleciyi köklemiş kalenin içinden vuruyorum girmiyor adamın fw de ur vurdun mu defans özel blok falan vız geliyor tırıs gidiyor kaleci ağlar falan parçalanıyor tsubasa çocukluk tutkum ama olmayınca olmuyor işte youtube de kart açılışları var kafayı yersin adama ssr kaleciler havada uçuyor bana sarı kart geliyor bir açılıyor sr . hepte aynı adamı veriyor cannon şut falan bulsam forvetime ekleyeceğim adamı 80 e kastık köşe de oturuyor. kart olaylarına yüklen derim bu oyun bize futbolcu falan vermez dönüştüre dönüştüre gideriz. bu arada clupten çıktım 24 saatte kurup yıkıcam hediyeleri kapacağım.

    hızlandırma tuşu maç kontrolünü seçtirirken çıkıyor semi auto auto falan yazıyor ya oyun başlamadan hemen autonun yanında ileri yön tuşu gibi ona bir kere tıkla 2 tane ok oluyor oyun hızı değişiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 14 Şubat 2018; 21:51:9 >
  • Kulüp kur katilalim hocam :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @Redtwister

    Kulüp olayını yaptıktan sonra bilgi versene hocam bende yapmayı düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egzersayz

    @Redtwister

    Kulüp olayını yaptıktan sonra bilgi versene hocam bende yapmayı düşünüyorum.

    hocam klup kurdum 10 skilide 80 k bağış yapıp lvl 1 yaptım 800k karşılığında 1800 lig puanı verdi 18 atış yaptım sonra klubü kapattım yarın yine kuracağım 24 saat diyor değer mi değmez mi karar veremedim çekilişten bana pek iyi şeyler çıkmıyor toplasan 4 kere r bk çıktı. 2 3 kere sr koç artı 3 kere ssr bk 2 3 kere de transfer r+ kartı çıktı gerçi para olayı basit cuma günü altın olayı var her maç yaklaşık 100k altın veriyor hızlandırılmış maçlarla cuma günü 2 3m kasabiliriz haftalık çekiliş parası çıkar. ama işte değer mi değmez mi tam bilemedim onun yerine adam gibi klube girip hem bonuslardan falan yararlanmak daha iyi olabilir
  • arkadaşlar etkinlikte ki wakashimazuyu almaya çalışmayın alırsanızda benim gibi kasmaya çalışmayın adamı 80 e kastım yumruk 2k anca oldu yanında sandık olanlar fena beter çekilişten çıkanın sr si hediye gelen ssr den daha iyi. sr den ssr yaptığım genzo bu adamdan kat kat üstün yumruk 3400 lerde yani oyunun verdiği adamlar çok ezik boşa kasmayın iyi ki ur yapmadım yapsam demek anca ssr genzo kadar etki edecek
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Oyuna 1 ay önce başladım ve burada yazılanları daha önce okumamıştım. Okusaydım eminim cok daha farklı olabilirdi. 350k takım gücüm var.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Redtwister

    arkadaşlar etkinlikte ki wakashimazuyu almaya çalışmayın alırsanızda benim gibi kasmaya çalışmayın adamı 80 e kastım yumruk 2k anca oldu yanında sandık olanlar fena beter çekilişten çıkanın sr si hediye gelen ssr den daha iyi. sr den ssr yaptığım genzo bu adamdan kat kat üstün yumruk 3400 lerde yani oyunun verdiği adamlar çok ezik boşa kasmayın iyi ki ur yapmadım yapsam demek anca ssr genzo kadar etki edecek

    Aynen öyle hocam.Benim Event etkinliğinden aldığım Morisaki'den de kötü.Zaten böyle etkinlik olduğunda direk oyun bilgi sayfasına girip maksimum güçlerine bakıp ona göre geliştiriyorum.Tachibana kardeşler bir nebze iyiler kullanılabilir.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egzersayz


    quote:

    Orijinalden alıntı: Redtwister

    arkadaşlar etkinlikte ki wakashimazuyu almaya çalışmayın alırsanızda benim gibi kasmaya çalışmayın adamı 80 e kastım yumruk 2k anca oldu yanında sandık olanlar fena beter çekilişten çıkanın sr si hediye gelen ssr den daha iyi. sr den ssr yaptığım genzo bu adamdan kat kat üstün yumruk 3400 lerde yani oyunun verdiği adamlar çok ezik boşa kasmayın iyi ki ur yapmadım yapsam demek anca ssr genzo kadar etki edecek

    Aynen öyle hocam.Benim Event etkinliğinden aldığım Morisaki'den de kötü.Zaten böyle etkinlik olduğunda direk oyun bilgi sayfasına girip maksimum güçlerine bakıp ona göre geliştiriyorum.Tachibana kardeşler bir nebze iyiler kullanılabilir.

    sorma hocam geçen nittama şut ekleyip şutunu lvl atlatayım dedim a seviye şutu b seviye şutla değiştirdim dalgınlığıma geldi nittam resmen eridi . kaleci ssr çıkmazsa işim yaş etkinlikler süper bugün 2 tane ur kartı çıkardım hino mu ur yaptım etkinlikte iyi kötü çıkarıyoruz kaliteli adamlar bulana kadar böyle yükselticem yoksa oyun hiç oynanacak gibi değil adamlar kaleciyi ur yapmış forveti ur yapmış ne gol atıyorsun ne gol tutuyorsun delip geçiyorlar transferlerde boş çıkıyor kulüp hilesini hala kullanıyorum az da olsa ssr bk falan çıkıyor genelde hep r çıkıyor oyun resmen bilerek yapıyor bazen inat ediyorum 3 4 kere aynı yere atıyorum oyunda inat ediyor üst üstte r veriyor kafayı yememek elde değil bakalım biraz daha devam ederim adam olmazsa kapar giderim millet youtube de neler çıkarıyor 10 tane sarı kart dönüyor bizde 2 tane 3 tane bile çıkmıyor bizim ülkeye ayar çekmişler gibi
  • Merhaba,

    Şu an event olan Wakasimazu yu kasıyorum. B skilini 60 yapmaya çalışıyorum. Kalecim event olan UR Morusaki. Skilini de 10lvl yapmıştım. Ama hic bir işe yaramıyor çünkü Stamina sı yok. Skili sadece 1 kere kullanabiliyorsunuz. Kalecim olmadığı için çaresizce deneyeceğim. Oyuna baştan başlamak istemiyorum ama iyice yormaya başladı oyun beni. 140 Db harcadım birtane bile SSR gelmedi. Tek iyi oyuncum Levin o da olmasa gol atamayacagım.
  • arkadaşlar kulüplerin verdiği bonuslar sadece lig maçında mı geçerli online maçlarda story modunda falanda geçerli mi.

    bu arada kulup kurup yıkmaktan vazgeçtim oyun bilerek hep r veriyor ciddi diyorum mesela r çıkan yere devamlı atıyorum oyunda bilerek devamlı r veriyor hiç siyah top çıkmadı oyun resmen dolandırıcı. 800k para gidiyor yarısı r bk yarısı sr bk ne anladım o işten. onun yerine o parayı futbolculara harcamak daha mantıklı ya da adam akıllı kulüplere girip yatırım yapmak daha yararlı hiç olmazsa bonusundan faydalanırız
  • Merhaba,

    Haklısın RedTwister. Black ball hic bir şekilde cıkmıyor. Cok ugrastım özellikle biriktirdim yine de black ball gelmedi. Tavsiyem aktif bir club bulman ve orada kalman. Share play ile oldukca iyi farm yapılabiliyor.
  • arkadaşlar etkinlikten kaleci hernandezi aldım ssr . yalnız tanıtımında benim sr den ssr ye çektiğim wakabayashiden daha kötü. 5613 toplam yumruk ve yakalaması var. benim wakamın 6807 toplam yakalama ve yumruğu var. (ek özellikleri eklenmemiş ham halleri ) hernandezi ur ye çeksem wakayı geçer mi acaba. bunu hesaplamanın bir yolu formülü var mı. bu arada kulüpten kazandığım yeşil transfer kartından ssr tsubasa çıktı ama yanında kutu işareti var 80 lvl e çektim ama diğer tsubasamdan %50 daha güçlü oldu pası 4k üzerinde baya iyi özellikli. yanında sandık çıkması kötü sonuçta transferle aldım tam güçte verse iyi olurmuş .. bugünkü etkinlikte ssr misugi defans çıktı 30 db ye çekiliş yaptım bunun yanında sandık yok bunu ur ye çekip defansa koyacağım. adam gibi kaleci bulamadım gitti hayırlısı

    Edit:, futbolcu güçlerini player player data base kısmından görebiliyoruz tüm oyuncuların her halinin max değerleri yazıyor cidden çok yararlı bir bölümmüş kulüpte ki arkadaş sağolsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugrelll -- 24 Şubat 2018; 0:1:35 >
  • Bende oyuna 3 gün önce başladım eski bir tsubasa hayranı olarak. Redditten biraz araştırdıktan sonra limitsiz ilk çekilişten SSR DM Kaltz çıkardım.İlk 30DB çekilişinden SSR Pierre ve ilk 50DB çekilişinden SSR Raiju Hyuga çıktı.Bir gün sonra da SSR SGGK Genzo çıktı. Redditten öğrendiğim kadarıyla en iyi forvet Raiju şutlu Hyuga ve en iyi kaleci SGGK Genzo.

    Oyuncu özelliklerinin yanındaki "+" işareti coach kartlarla gelişiyor.Anlamadığım nokta atıyorum dribble 3000, +100 de bonusu var. Bu +100, 3000'nin içinde mi? Ayrı olarak mı hesaplanıyor.Bu kısmı pek çözemedim.Bir de aktif club var mı bildiğiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coddy

    Bende oyuna 3 gün önce başladım eski bir tsubasa hayranı olarak. Redditten biraz araştırdıktan sonra limitsiz ilk çekilişten SSR DM Kaltz çıkardım.İlk 30DB çekilişinden SSR Pierre ve ilk 50DB çekilişinden SSR Raiju Hyuga çıktı.Bir gün sonra da SSR SGGK Genzo çıktı. Redditten öğrendiğim kadarıyla en iyi forvet Raiju şutlu Hyuga ve en iyi kaleci SGGK Genzo.

    Oyuncu özelliklerinin yanındaki "+" işareti coach kartlarla gelişiyor.Anlamadığım nokta atıyorum dribble 3000, +100 de bonusu var. Bu +100, 3000'nin içinde mi? Ayrı olarak mı hesaplanıyor.Bu kısmı pek çözemedim.Bir de aktif club var mı bildiğiniz?

    merhaba hocam. yanında artı olarak bonus dahil değil mesala 3800 + 400 olan oyuncuya kadrodan baktığında o skilin 4200 olduğunu göreceksin.
  • Eklenmemiş hali sanırım. Çünkü gerçek şut gücü(oyun başı friend bonus ve team bonusları çıkarsak) "şut+(güç/2)= gerçek değer" şeklinde.
  • Bu hafta 1 adet 30db dreamfest 1 adet 50db dreamfest 1 adet 50db normal transfer yaptım sadece SSR Jito çıktı o da en güçlü olan değil.Gerçekten oyun paraya bakıyor.Ne kadar db alırsan o kadar şansın var.Oyun ilk çıktığında db hilesi yapanların hepsi banlandı mu acaba merak ediyorum.Takım gücüm 420 oldu sadece DM SSR Matsuyama ama bu haliyle bile çok faydalı sonunda SSR tickettan orta seviye Hernandez kazandım S özel yetenekli ve kalede iyi işler yapıyor.SSR ticket orta seviye oyuncu veriyor en üst seviye çıkmıyor maalesef.Ben sıralamada 102 olan 3RB diye bir kulüpteyim gayet iyi bir kulüp her hafta 10000000 para istiyorlar ama.Şu zar zor biriktirip transfer yaptığımız dblerden bari 1 tane iş yapacak SSR çıksa tatmin edecek oyun ama 130db den 1 adet orta sınıf SSR çıkması canımı sıktı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkdaşlar bende yeni başladım ve sevdimde devamlı oyuncuuymdur ben. clup kursak yada sizin clup var ise katılmak isterim teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.