Şimdi Ara

CanonTURK 1. Yılında Lens Hediye Ediyor..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  CanonTURK 1. Yılında Lens Hediye Ediyor..


    1- Yarışmanın adı: CanonTURK & Odak Fotoğrafçılık Ödüllü Fotoğraf Yarışması

    2- Yarışma konusu: Aşk

    3- Genel Katılım Koşulları:

    * Yarışma, sadece CanonTurk üyelerine açıktır.
    * Her katılımcı en fazla 3 adet fotoğrafla yarışmaya katılabilir.
    * Yarışmaya sadece elektronik ortamdan fotoğraf gönderilebilecektir. Gönderilen fotoğrafların jpeg dosya formatında ve maksimum 300KB boyutunda olması gerekmektedir. Yarışmada dereceye giren ve mansiyon alan talihlilerden daha sonra fotoğraflarının orijinal yüksek çözünürlüklü versiyonları talep edilecektir.
    * Gönderilecek eserler, T.C. kanunlarına ve genel ahlak kurallarına aykırı olmayacaktır. Bu tür eserler, doğrudan ve haber verilmeksizin değerlendirme dışı bırakılacak ve gereği görüldüğünde yasal takip gerçekleştirilecektir.
    * Yarışmaya eser gönderenler, eserlerin kendilerine ait olduğunu, kendileri tarafından tasarlanıp çekildiğini, hiçbir surette taklit edilmediğini beyan ve taahhüt etmiş sayılacaklardır. Aksine davranıştan doğabilecek tüm hukuki ve cezai sorumluluk yarışmacıya ait olacaktır. Başka bir ifade ile CanonTurk yarışmaya gönderilen eserlerin içeriği ile ilgili hiçbir hukuki sorumluluk kabul etmemektedir.
    * Gönderilen eserlerde eğer düzenleme/kolaj yapılmışsa, fotoğrafı oluşturan görsel malzemelerin de eseri gönderene ait olması zorunludur.
    * Fotoğraflarda bulunan canlı ya da cansız obje ile ilgili her türlü telif, izin vb taleplere ilişkin sorumluluk fotoğrafı çeken ve / veya fotoğrafı yarışmaya gönderene aittir. Eser gönderenler bu konuda gereken izinlerin kendileri tarafından alınmış olduğunu, doğabilecek ihtilaflarda tüm sorumluluğun kendilerine ait olduğunu beyan ve taahüt etmektedirler. Bu konuda oluşabilecek ihtilaflarda CanonTurk sorumlu olmayacaktır.
    * Şartname koşullarını taşımayan ve fakat değerlendirmeye alınmış hatta ödül kazanmış olan fotoğrafların derece ve ödülleri geçersiz sayılacak ve geri alınabilecektır.



    4- Değerlendirme:

    Yarışma dijital / dijital ortama aktarılmış, renkli veya siyah beyaz fotoğrafları kapsamaktadır. Değerlendirmede teknik, konuyu ifade biçimi, yaklaşım, kompozisyon gibi temel fotoğraf kriterleri esas alınacaktır.

    5- Başvuru kanalı


    Fotoğrafların yarisma@canonturk.com adresine İsim- Soyad , CanonTURK kullanıcı adı ve Telefon Numarası ile birlikte gönderilmesi gereklidir. CanonTURK kullanıcı adını belirtmeyen katılımcıların fotoğrafları yarışmadan elenecektir.

    6- Seçici Kurul:

    * Yusuf Kadri ŞİRİNKAN Fotoğrafçı ve Eğitmen - CanonTurk Üyesi
    * Kemal Güven ERAKBAŞ Reklam Fotoğrafçısı – CanonTurk Üyesi
    * Tahir Yıldız CanonTurk Yönetici
    * Mert Gündoğdu CanonTurk Yönetici
    * Gökhan İşler CanonTurk Üyesi


    7- Yarışma Takvimi:

    * Başlangıç tarihi : 16 Haziran 2010
    * Son Katılım Tarihi 16 Temmuz 2010


    Sonuçlar CanonTurk Web sitesi kanalı ile duyurulacaktır.

    8- Ödüller :

    Birinciye :Canon EF 50mm f/1.8 II
    İkinciye : Sandisk 4GB SD/CF Kart
    Üçüncüye : Kenko Polarize Filtre


    Sponsor: Odak Fotoğrafçılık..



  • Hayırlısı olsun,ihtiyacı olan biri kazansın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.