Şimdi Ara

Canon yeni teleskopik kamerasını duyurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • Son dönemde akıllı telefon modellerinde yakınlaştırma özelliğinin aranır hale gelmesi Canon’a bir fikir vermiş görünüyor. Görüntüleme devi sadece yakınlaştırma odaklı teleskopik bir kamera duyurdu.



    Canon Powershot Zoom özellikleri ve fiyatı



    Canon Powershot Zoom firmanın kitle fonlama platformuna taşıdığı bir üründü ve sadece 13 saatte ihtiyacı olan bağışı topladı. Tek el kullanımına yönelik olan kamera uzunlamasına bir tasarım sunuyor.



    Ayrıca Bkz.Galaxy Z Fold 2 resmiyet kazandı: İşte detaylar!



    145gr ağırlığında olan kamera 100mm ve 400mm optik odak uzunluğunu destekliyor. Elektronik olarak ise 800mm uzunluğa kadar çıkıyor. Tanıtımlarda uzak bir stadyum koltuğundan saha içinin net bir şekilde yakınlaştırıldığı görülüyor.



    12.1MP çözünürlüğünde 1/3 inçlik bir sensöre sahip olan kamera 10fps sürekli çekim ve Full HD 30fps video kaydı yapabiliyor. Ayrıca yüz tanıma teknolojisine de sahip. Görüntüler microSD kartın haricinde kablosuz olarak akıllı telefonlara da aktarılabiliyor.



    Zorlu ortam koşullarına da sahip olan gövdenin üzerindeki tuşlar gerekli kontrolleri sağlıyor. Canon Powershot Zoom modeli 300$ fiyat etiketi ile Japonya’da piyasaya sürüldü.



     



     




  • Güzel cihaz Türkiye de gelirse iyi olabilir.

  • Stadyumda tek gözle ekrandan izleyeceksem, neden evde rahat rahat büyük ekranda pozisyon tekrarlarıyla izlemeyeyim.

    Tabi beğenen olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maximus8282 -- 18 Eylül 2020; 2:24:43 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maximus8282 M kullanıcısına yanıt
    2 tane alacaksınız :) Gözlüğü de çıkar bunun robot gibi bakarız. Ha ben her zaman evde rahat büyük ekran izlemeyi çok daha konforlu bulmuşumdur o başka. Yağmurda, çamurda, soğukta, trafikte işkence resmen. Kale arkalarıysa zaten maç izletmezler, amigonun komutlarına bakıp uymak zorundasındır. 2002'deki tarihi derbi ilk gittiğim maçtır kombine kısmından izlemiştim. O bile bana göre çekilesi gelmemişti. Evindeki gibi pozisyon tekrarı, yakın açı görüntü yok. Uzakta birileri bir şeyler yapıyor, az çok topu görüyorsun işte :D

  • Çok güzel bir ürün ama fiyat bana fazla geldi. Aradığım bir üründü aslında.

  • Başta mantıklı gelse de günümüzde artık yüksek zoom oranlarında telefonlar üretilmeye başlandı. Yani bunu gözüne tutup maç esnasında bir gözünü ipotek edeceğine telefonunu uzar bütün maçı yakın veya uzak HD kalitede kayıt edebilirsin artık. Hem ekrandan izler veya sadece elinle tutar kayıt edersin. Ahan da videosu da şu cihazın.







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 18 Eylül 2020; 15:17:40 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.