Şimdi Ara

Canon PowerShot A710 IS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar çok araştırdım bütçeme uygun olarak Canon PowerShot A710 IS almayı düşünüyorum.Bu ürünü tercih etme sebebim ise 6x optik zoom özelliğinin olmadı.Acaba Canon PowerShot A640 mı yoksa Canon PowerShot A710 IS modelinimi önerirsiniz.Birde Canon PowerShot A710 IS modeli kaç pille çalışmakta.



  • ikisi arasında kaldıysan 640 daha üstün görünüyor ayrıca estetik olarakta 640 daha kibar. Bildigim kadarı ile 500-600-700 serilerinin hepsi 4 pille calışıyor ama bu konu hakkında tam bilgim yok yinede yanıltmayım

    KARSILASTIRMA BURADA
  • ben de 10-11 aydı oldu almaya niyetneli ama bir türlü karar veremdim, günde 5-6 saat bakıyorum her gün aynı şeylere ve ben de A710'u bir seçenek olarak düşünüyorum..Her neyse

    A710 2 pille çalışıyor bu arada

    +/- olarak değerlendirmek gerekirse A640'da görebildiğim + olarak 1/1.8" sensör ve dönen LCD var
  • döner lcd dünyalara bedel arkadaşlar...
    kesinlikle ciddi bi tercih sebebiniz olsun
  • lcd nin dönmesi okadarda önemli birsey degil ben bugune kadar hiç ihtiyac duymadım belkide sürekli vizör kullandıgım içindir yarın öbürgün dslr kullanmayı düşürseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz ozamanda vizöre aynamı tutacaksınız yapmayın arkadaslar lcd nin dönmesi ne kadar ciddi bir tercih sebebi olabilir ona kalana kadar dikkat edilmesi gereken daha önemli seyler var
  • Şu çelişkiler var.
    A640 iyi para 1.8 sensörü lcd paneli dönmesi pek önemli değil çözünürlük önemli.4 pil ile çalışıyor.9 af noktası var. ama anti shake yok titreşim önleyici orası kötü.
    A710 ise 2 pil ile çalışıyor boyutu küçük sensör küçük.Ele güzel oturuyor gayet memnun edici bir kasası var aynı özellikler ama bunda image satabile özelliği mevcut ve fiyatı 640 ile arasında 100-70 ytl oynuyor.
    Ben olsam a710 alırdım video çekimi süper.
    Aralarında sensör boyutları,lcd paneli,anti shake,pilözelliği bunları düşünerek kıyas yapıp al bakalım tabi fiyat performansınıda.




  • Canon PowerShot G7 ye ne dersiniz arkadaşlar...
  • @incsoft G7 hepsinden güzel

    Edit : yalnıslık oldu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prusias_ -- 18 Ekim 2006; 15:48:04 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: atoprak

    döner lcd dünyalara bedel arkadaşlar...
    kesinlikle ciddi bi tercih sebebiniz olsun

    Dünyalara bedelde benimki teklemeye başladı.
  • arkadaşlar bence en göze hitap eden fark sensör boyutu.. 640 1/1,8 inc 710 ise 1/2,5 inc. tabiiki 1/1,8 inc in performansı daha iyidir diye düşünüyorum. ama bu makinelerde karşılaştırma yapacak olursak belirgin bir fark ortaya çıkıyormu bu özellikten dolayı bilmiyorum. test eden varsa buraya yazsın arkadaşlar. bence de döner ekran o kadar önemli değil. 710 modelinde anti shake özelliği varmı onuda bilmiyorum..
  • global tam olarak boyutlarını bilmiyorum ama verdiğin sitedeki resimlerde 640 ve 630 u kçük almışlar diye düşünüyorum. tahmin etsene 3 makineninde lcd ekranı 2,5 inc olması lazım yanlış bilmiyorsam.. e o zaman ona göre bir daha bak istersen resimlere..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: aytacmetin

    global tam olarak boyutlarını bilmiyorum ama verdiğin sitedeki resimlerde 640 ve 630 u kçük almışlar diye düşünüyorum. tahmin etsene 3 makineninde lcd ekranı 2,5 inc olması lazım yanlış bilmiyorsam.. e o zaman ona göre bir daha bak istersen resimlere..



    özelliklerine baktım evet haklısın boyut olarakta 710 daha küçük
  • Arkadaşlar karşılaştırabilirsiniz buradan farkları görün özellik bakımından.
    http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_a640.asp
    http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_a710is.asp

    Bu arada gördüğüm kadarı ile shooter birinde 2000 diğerinde 2.500
    Sensör a640 büyük 710de küçük.




  • A640da stabilize yok A710'da var.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: global_playboys

    lcd nin dönmesi okadarda önemli birsey degil ben bugune kadar hiç ihtiyac duymadım belkide sürekli vizör kullandıgım içindir yarın öbürgün dslr kullanmayı düşürseniz ne yapmayı düşünüyorsunuz ozamanda vizöre aynamı tutacaksınız yapmayın arkadaslar lcd nin dönmesi ne kadar ciddi bir tercih sebebi olabilir ona kalana kadar dikkat edilmesi gereken daha önemli seyler var


    bu senin fikrin arkadaşım ...
    ve muhtemelen sürekli vizor kullandığın için...
    yanlız gözden kaçırdıgın bir noka varki biz burda compact seri makinalardan bahsediyoruz... yani kullanım amaçları dogrultusunda daha ergonomik ve kullanışlı olmaları gerekiyo ... ben bunu göze alarak çok kullanışlı oldugunu belirtmek istedim ... olayı dslr boyutuna taşıyan biri için tabiki bunun çok bi önemi olmucak ... ve yine belritmek isterimdeki burda bahsi gecen makiların ikiside canon ve bir birlerine oldukça yakın cihazlar... aralarında ki en önemli farklardan biri bu ..




  • Arkadaşım çinden Canon Powershot G7 aldı muhteşem bir makina.Fakat ağır olması ise bir dezavantaj.Kullanımda zorluklar yaratıyor.Gece çekimlerinde zoom'u bence iyi değil..
  • arkadaşlar bende iki makina arasında kaldım.Lütfen bir sonuca bağlayalım artık.
    Bir de bu makinaları en ucuz nerede bulabiliriz.Dışarıdan yabancı siteler kanalıyla almak ne kadar sağlıklı olur.Amazon.com da baktım iki makinada gayet uygun.
  • Hareketli LCD'ye sahip DSLR makina var Oly E330
    Önemi kişiye göre değişir ama ihtiyacın olduğunda orada olması iyi birşeydir bence.

    Saygılar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.