Şimdi Ara

Canon gm2040

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Alınır mı sizce? Aynı fiyata hem tanklı hem wifi'ı olan daha iyi bi ürün varsa tavsiye alabilirim. Evde ders için kullanıcam. Yani çok baskı almam gerekecek. Ama sadece siyah beyaz çıktısı, wi-fi özelliği, otomatik çift taraflı baskı özelliği var. Fotokopi ve renkli çıktı özelliği yok.800 lira bu ürün için fazla bı fiyatmış gibi geldi bana. Sizce ne yapayım?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Bu fiyatlarda hem wifi hem de çift taraflı otomatik baskı veren yazıcı kolay kolay bulamazsın. Sadece ders için arıyorsun bu yüzden renkli çıktıya ihtiyacın olduğunu sanmıyorum. Ben de aynı amaçla kullanıyorum ve bizim kullanma amacımız için çift taraflı otomatik baskı vazgeçilmez, aksi taktirde boşa giden arkası boş bir sürü kağıt elde kalıyor. Çevirir tekrar basarım dersin ama gerçekten zahmetli iş. Alttaki 250 sayfalık kaseti de çok işe yarıyor ortalıkta kağıt görüntüsü olmuyor içinden çekip çekip basıyor. Yanında gelen mürekkepler de 170ml büyüklüğünde, muadilleri genel olarak 135ml'lik şişeler tercih ediyor. Düşün karar ver ihtiyacın neyse ona karşılık geleni al, benim fikrimi sorarsan alabilirsin.
  • İnce 1 Çizgi kullanıcısına yanıt
    Ne kadar süre bozulmadan gider yazıcı. Bı sure sonra illaki bozulurlar uğraşmayım diye almadım, kök çarşıdan çıkarttırıcam sanırım.
    Ama 3 4 yıl giderse yine iyidir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadpunpun kullanıcısına yanıt
    3-4 yıldan fazla bile gider.
  • İnce 1 Çizgi kullanıcısına yanıt
    Hepsiburadadan alıcam da yanında kaç kutu mürekkep gönderiyolar veya gönderiyolar mı? Eğer gönderim yoksa onu da alıyım şimdiden

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sadpunpun kullanıcısına yanıt

    3 adet


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.